Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проверете доколко подсъзнанието ви е "мръсно"

Featured Replies

8 делфина намерих за по малко от 1 минута П.П и другя го намерих

Редактирано от b0928 (преглед на промените)

• Отговори 187
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Някой на ти с фотошоп-а ако направи всичко което не е делфин бяло, ще се виждат само делфини. Мъжът и жената са доизрисувани с тъмния фон отстрани.

• 1 месец по-късно...

подсъзнание не беше ли безспирно говоряща сган от животни,полови органи и всякакви същества, събрани от мисията да управляват нещастен човечец,с цел да го убият,като преди това му причинят всевъзможни мъки.

Аз съм изключително тежък случай.Мъчих се няколко минути видях 2 3 делфина , но основно виждам едно ...... А за картинката на иванвазов там работата е критична вече :)

за 3 сек. 10-15 делфина тия хора наистина не са наред.

• 2 седмици по-късно...

Видях ги всичките 9 ама след доста повече от 30 секунди хахахаха Не са по по-светлите части както каза нчкой по-горе , отпърво и аз там гледах, а напротив - точно по тъмните части са, един между гърдите на жената, два от вътрешната страна на бедрата - чиито опашки са срамните устни на жената, два между бедрата на мъжа и жената, два под и два над ръцете на жената :P Нямах си по малък брат да ми подскаже :) Опа , грешка - между краката е един и има един много мъничак :baby: между лицата им :P

Хахаха!Абе не съм тежък случей,ама делфините ги забелязах,след като прочетох по-долните разяснения! :rolleyes:

След около 3 минутно взиране,че и нагоре ги видях... :( Ммм незнам...

• 1 месец по-късно...

Не успях да ги видя първите 9 секунди, но след 9 минути ми бяха показани (егати сенчестите делфини!), а деветият си е чисто пингвинче!

Аз съм от тежките случаи... Делфините така и не ги видях, показаха ми ги... В тоя ред на мисли решете 3-те гатанки: 1. Аз над нея, тя под мен. Една част от мен е вътре в нея. Що е то? 2. Стърчи или виси и капе... С три букву, втората е "У". Що е то? 3. Аз мърдам, ти мърдаш, аз мърдам, ти мърдаш, после мърдаме по-бързо докато не свършим... ? Давайте предположения...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Първото ще да е обувка. За другите ми е прекалено мръсно подсъзнанието :-)

Първото ще да е обувка. За другите ми е прекалено мръсно подсъзнанието :-)

Напълно вярно...

2. Душ

И това е напълно вярно...

Сега да видим колко време ще ви трябва (че като ме питаха и аз се чудих с часове и накраня ми го казаха, не го познах) да познаете третото :)

Какви делфини бе? Само някой психопат ще каже, че това са делфини. На картинката ясно се вижда, как мъж държи гърдите на гола жена, докато пениса му е в жената.

Редактирано от umenpich (преглед на промените)

Какви делфини бе? Само някой психопат ще каже, че това са делфини.

На картинката ясно се вижда, как мъж държи гърдите на гола жена, докато пениса му е в жената.

Как точно разбра за пениса? Вижда се мъжа малко зад жената... Интересно...

За делфините - вгледай се в сенките, лактите, рамената, гърдите... По-точно около тях :)

Как точно разбра за пениса? Вижда се мъжа малко зад жената... Интересно...

За делфините - вгледай се в сенките, лактите, рамената, гърдите... По-точно около тях :)

Очевидно е, гол мъж държи гърдите на жена , а пениса му е в задника й.

Колкото и да се мъча да видя делфини , не мога да ги видя , поради факта, че няма такива.

Очевидно е, гол мъж държи гърдите на жена , а пениса му е в задника й.

Колкото и да се мъча да видя делфини , не мога да ги видя , поради факта, че няма такива.

делфини има и аз след като прочетох коментарите ги видях де 1вото което видях бяха двойката :cool: но ги различих без проблеми :eek: значи що годе бършя подсъзнанието? :wors:

Аз съм от тежките случаи... Делфините така и не ги видях, показаха ми ги...

В тоя ред на мисли решете 3-те гатанки:

1. Аз над нея, тя под мен. Една част от мен е вътре в нея. Що е то?

2. Стърчи или виси и капе... С три букву, втората е "У". Що е то?

3. Аз мърдам, ти мърдаш, аз мърдам, ти мърдаш, после мърдаме по-бързо докато не свършим...

? Давайте предположения...

Айде да отговоря на тея въпроси, че май никой не се сеща за 3-тото...

1. Обувка.

2. Душ.

3. ШАХ... чисто и просто...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.