Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

От няколко дена чета само литературни съчинения на тема "Фенщина"!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това зависи от програмата.Нито щитът на Есет нито на Аvast забавят сърфирането.Касперски е тежка програмка(поне за моят вкус,Има хора които ги задоволява) и винаги е имало забавяне.

От месец съм с KIS 2011 и не забелязвам забавяне при сърфиране. Ползвам Хрома и ИЕ9.

Тук нещата зависят от доставчика също и от конфигурацията на компа, а моя не е нищо особено...

Строго индивидуално е, зависи и от настройките на Касперски. Аз например съм включил и скан на SSL протокола и Гео филтъра, и родителския контрол....

А що се отнася до резултатите от този тест не мога да разбера как ще хванете разлика в зареждането на Mozila, като се касае за по-малко от половин секунда разлика във влиянието при различните програми.....

Та сега - ще пазим ли, ще сканираме ли, ще защитаваме ли, или ще търсим под вола теле - половин (айде цяла) секунда- много важно....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

От месец съм с KIS 2011 и не забелязвам забавяне при сърфиране. Ползвам Хрома и ИЕ9.

Тук нещата зависят от доставчика също и от конфигурацията на компа, а моя не е нищо особено...

Строго индивидуално е, зависи и от настройките на Касперски. Аз например съм включил и скан на SSL протокола....

А що се отнася до резултатите от този тест не мога да разбера как ще хванете разлика в зареждането на Mozila, като се касае за по-малко от половин секунда разлика във влиянието при различните програми.....

При мен при отварянето има леко замръзване за около секунда, две и после отваря страницата,но това го бях писала някъде преди.

А пък и честно казано не ме вълнува чак толкова.

Проблемите при мен (а то не са малко)е че адски взе да ми тормози explorer-а и изобщо като цяло системата,отваряне на папки,стартиране на програми и то вече познати и със създадени правила,скоростта на нета падна,първоначалното стартиране стана доста тромаво,абе нещо е объркаха тая версия и то здраво!Инсталирах я на чисто,викам си може да не е успяло да се заменят всички файлове при ъпгрейда(както често се случва),но положението си остана същото! Предполагам,че скоро ще оправят нещата,защото ако така продължават,може и Kaspersky да задминат по фръцкане и недодялани билдове! Аз преди време прогнозирах подобно развитие,дано не изляза прав!

Проблемите при мен (а то не са малко)е че адски взе да ми тормози explorer-а и изобщо като цяло системата,отваряне на папки,стартиране на програми и то вече познати и със създадени правила,скоростта на нета падна,първоначалното стартиране стана доста тромаво,абе нещо е объркаха тая версия и то здраво!Инсталирах я на чисто,викам си може да не е успяло да се заменят всички файлове при ъпгрейда(както често се случва),но положението си остана същото! Предполагам,че скоро ще оправят нещата,защото ако така продължават,може и Kaspersky да задминат по фръцкане и недодялани билдове! Аз преди време прогнозирах подобно развитие,дано не изляза прав!

Да и при мен го има това товарене ...

Сложа ли отметка на Protect ARP Cache и нета ми загива и се влача като охлюв .

Не ми е от доставчика, а и нета ми е приличен ....

Засега се отказвам да ползвам програмата !

Реално съм на 90 мегабита от един месец, а с Комодо все едно ползвам нета на GloBul !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Предполагам,че проблемите са оправени,цък!

Всъщност май все още няма официални промени, като гледам предишния changelog: тук. Ето справка за последната версия: Comodo Forums

Редактирано от nologo (преглед на промените)

По някаква случайност бях с Комодо точно по времето когато излезе новата версия, ъпдейтнах я от програмата, стана бързо и без проблеми, поиска рестарт. Не съм имал проблеми с новата версия, настройките и правилата които си бях направил, се запазиха, всичко 6 :clap: Като ми омръзне Нортъна ще си сложа Комодо, признавам програмата за много добра. Благодарности на създателя на Комодо жив и здрав :)

Редактирано от DarkNet (преглед на промените)

изтеглих Comodo Firewall Pro но разбрах че са нужни настройки ако може някой да каже какви

изтеглих Comodo Firewall Pro но разбрах че са нужни настройки ако може някой да каже какви

Инсталираш това и като искаш само стената махаш отметката да не ти се инстарлира антивируса . http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=177010&view=findpost&p=1974999

И вече имаш едногодишна безплатна подръжка от COMODO GeekBuddy.

Вече там си влиза специалист и ти прави и настройки и чистят и заразени системи и много други !

COMODO GeekBuddy е платена услуга но чрез този пакет я ползваш без пари !

А какво е COMODO GeekBuddy http://www.comodo.com/home/support-maintenance/geekbuddy.php

• 2 седмици по-късно...

Има ли начин за нулиране на откритите заплаахи?

Публикувано изображение

Има ама не съм с Комодо да ти покажа как ...

Ако някой от колегите е да ти даде шот .

Отзад където се задава колко да е лога го направи -задаваш нула и се нулира после пак го връщаш както си е ако искаш !

Имаше и опция, но сега нямам време да го сложа иначе и видео бих ти направил !

Ако ми остане време ще направя ...

Има ама не съм с Комодо да ти покажа как ...

Ако някой от колегите е да ти даде шот .

Отзад където се задава колко да е лога го направи -задаваш нула и се нулира после пак го връщаш както си е ако искаш !

Нещо се инати: Публикувано изображение

Нещо се инати: Публикувано изображение

Сега ще го пробвам ми задай му едно и той като стигне размера ще се нулира и ще почне от ново .

А иначе можеш да забраниш да ти се води лог ако искаш ...Там вдясно на снимката !

Ето от тук става Публикувано изображение

Кликваш върху заплахите после на повече после на файл и даваш изчисти и изчистваш лога !

Ако не намеря начин да го нулирам, ще го забраня. :huh:

Там горе ти показах как се чисти но рестартирай ето пак снимката

Публикувано изображение

Става без проблем Публикувано изображение

На български искаш ли или да ти направя клип ако се затрудняваш ?

Хмм странно...направих точно както си описал,рестартирах и всичко беше както трява - нулирано.След 5 мин. обаче ми показва 4 открити заплахи,а всъщност списъкът е празен!

Публикувано изображение

Редактирано от 3SSS (преглед на промените)

Стана, много ти благодаря URIEL. :huh:

Моля ... Наздраве !

При мен се изчисти и пак си показва нула заплахи ето

Публикувано изображение

Чист ли ти е компютъра ? Рестартира ли ? А може и бъг да е знам ли ...

След рестарта всичко се оправи.Благодаря още веднъж и успешна седмица. :)

След рестарта всичко се оправи.Благодаря още веднъж и успешна седмица. :)

Благодаря подобно ето и клипче за всички които се затрудняват http://dox.bg/files/dw?a=36f5c38c0f

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.