Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Сега ще пробвам и ще драсна...

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря, но явно не ми е писано да се разбера с продуктите на Комодо. Пробвах тулчето. Не. Не ми се занимава сега предполагам един начин да го оправя утре ако ми се занимава - да изтегля по-стара версия, да ъпдейтна, след това да ъпгрейдна, но ... Иначе това, което намерих чрез Гугъл е, че първоначалния ъпдейт на места е куц, на места - не... И друг път съм забелязал, че въпреки някои първи несработвания, веднъж опознае ли системата ми, заспива, но до това запознаване може да те изкара от нерви.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Благодаря, но явно не ми е писано да се разбера с продуктите на Комодо. Пробвах тулчето. Не. Не ми се занимава сега предполагам един начин да го оправя утре ако ми се занимава - да изтегля по-стара версия, да ъпдейтна, след това да ъпгрейдна, но ...

Иначе това, което намерих чрез Гугъл е, че първоначалния ъпдейт на места е куц, на места - не... И друг път съм забелязал, че въпреки някои първи несработвания, веднъж опознае ли системата ми, заспива, но до това запознаване може да те изкара от нерви.

Лека вечер тогава и да има си бъгове, но така е с всички програми !

Ако ти трябва помощ винаги съм насреща и ако трябва ще им пиша във форума :cheers:

Публикувано изображение

Тези машини трябва да разберат, че сме по-умни от тях. :) Промених езика на английски и готово!

В интерес на истината програмчето няма толкова вина. Пича, който е инсталнал Уина е инсталнал някакво силно енлайтнато чудо явно или и аз не знам, но забелязах, че някои символи не разчита и има едни буквичка а с вълничка отгоре

Публикувано изображение, демек го мъчи нещо българския и сигурно и локализацията на ъпдейта на Комодо...

Дано "слегне" следващите два дни, че...

Дано "слегне" следващите два дни, че...

Е,слегна ли.

Е,слегна ли

Да, няма грижи. ОК е вече. Явно бе от Уиндоус-а, не от Варана. Но нямам права за преинстал над компа, а и той всъщност се държи нормално за параметрите си.

Нещо за Lost in понеже се оплака от Комодо ! Ето тук можеш лично да поздравиш Мелих, защото твоето мнение е важно за него :)

https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/why-did-you-uninstall-cis-please-help-us-improve-by-telling-us-why-t73410.0.html

Човек аз не се майтапя и съм напълно сериозен щом става въпрос за "защита" ;) За втори път ми се случва Comodo да ми "отнесе" важен системен файл при де-инсталацията си.Първия път беше и то съвсем скоро под WinXP SP-3 (нов) ,а сега под Win7 x86

Какво ли не пробвахме със Жоро и няма и няма оправяне,нищо не понече да се инсталира в последствие,само грешка след грешка

...до момента: Rising дава грешка при обновяване на модулите си,KAV WKS дава грешка при инсталацията,SEP12 също,NIS също,Avast!6 също.....

Човек аз не се майтапя и съм напълно сериозен щом става въпрос за "защита" ;) За втори път ми се случва Comodo да ми "отнесе" важен системен файл при де-инсталацията си.Първия път беше и то съвсем скоро под WinXP SP-3 (нов) ,а сега под Win7 x86

Какво ли не пробвахме със Жоро и няма и няма оправяне,нищо не понече да се инсталира в последствие,само грешка след грешка

Комодо инсталира ли се?

Деинсталацията от ''контролния панел - деинсталиране на програма'' ли я правиш.

...до момента: Rising дава грешка при обновяване на модулите си,KAV WKS дава грешка при инсталацията,SEP12 също,NIS също,Avast!6 също.....

Аз знам че не се майтапиш и затова те пратих при Мелих да му кажеш какви ги върши Комодо . Имидж нямаш ли с някоя програмка от рода на Акронис ?

Аз сега ще деинсталирам Комодо,да видя какво ще стане,дали ще мога да инсталирам друга антивирусна програма.

Комодо инсталира ли се?

Ша им е*а ма....ата ,Comodo се инсталира без проблем,аааа баси наглярите

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз сега ще деинсталирам Комодо,да видя какво ще стане,дали ще мога да инсталирам друга антивирусна програма.

Благодаря ти ;) версията е 1383,по време на де-инсталацията ще те попта за какво я махаш и им напиши fuck off

Имидж нямаш ли с някоя програмка от рода на Акронис ?

Нямам

Деинсталацията от ''контролния панел - деинсталиране на програма'' ли я правиш.

Да

Ша им е*а ма....ата ,Comodo се инсталира без проблем,аааа баси наглярите

Нямам

Е лошо тогава . Ако искаш лиценз за Акронис пиши и в бъдеще ще ти спестява доста главоболия ! :)

Аз ти писах вече ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Деинсталирах Комодо от контролния панел и инсталирах Касперски,проблеми нямаше.

Публикувано изображение

Деинсталирах Комодо от контролния панел и инсталирах Касперски,проблеми нямаше.

Написа ли посланието на включен нет?

Написа ли посланието на включен нет?

Да.

Е лошо тогава . Ако искаш лиценз за Акронис пиши и в бъдеще ще ти спестява доста главоболия ! :line dance:

Публикувано изображение

Macrium Reflect Free е по-добрия вариянт за мен от Акронис- заема много малко място -23.5 МБ, работи също толкова бързо и качествено, не е накачулена с излишни неща, няма толкова много самостартиращи процеси, заемащи памет. И най-важното - безплатна е...

Публикувано изображение

Macrium Reflect Free е по-добрия вариянт за мен от Акронис- заема много малко място -23.5 МБ, работи също толкова бързо и качествено, не е накачулена с излишни неща, няма толкова много самостартиращи процеси, заемащи памет. И най-важното - безплатна е...

Е всеки си има мнение :line dance:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз също много често я препоръчвам/х, но вече съм и писал няколко минуса:

- версия 5 ще е само платена (тази ще е последната безплатна) - очакваше се може би, но е кофти.

- досега колкото и да не ме е предавала (идеална е за домашна употреба, но не поддържа RAID масиви и скъзи дискове - поне безплатната не).

- пробвах да направя една процедура...имах да оправям 3 лаптопа с един и същи харудер на тях (два бяха с Windows и един бе с DOS OS). Реших да направя бекъп с Macrium-a + един Rescue CD...качих Image-a на външен хардиск и се опитах да го прехвърля на лаптопа с DOS OS. Процедурата мина успешно, но Windows-a не буутваше въпреки, че си бях избрал Active дял и използвах MBR-то от бекъпа. Помня, че едно време с Norton Ghost нямах никакви проблеми при подобни манипулации. Та...да и аз съм фен на безплатните програми и ще продължавам да си ги използвам, но не мога да не призная, че често си имат и недостатъци...и си уважавам и имена като Norton Ghost, Acronis (най-малкото, защото доста издевателства съм правил с нея) и т.н. Кофти, че последните им версии ги натруфиха с куп глупости - NonStop Backup и т.н. простотии.

Май вече се замислям за Paragon Backup & Recovery (Advanced) Free Edition, (но безплатни алтернативи да искаш - EASEUS Todo Backup Free, DriveImage XML, O&O DiskImage 4 Express, Acronis True Image WD Edition - безплатен за притежателите на WD HDD)...и т.н. :line dance:

При ползване само на Comodo Firewall, без да инсталирате пълния пакет (Internet security и по-точно без антивируса), имате възможност да ползвате облачната технология и свързаната с нея евристика, и behavior blocking на програмата. По подразбиране е включена, но може да се изключи по желание на клиента. Това е идеален вариант да ползвате "два антивируса" на една машина без конфликти и несъвместимости..

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

При ползване само на Comodo Firewall,

Със или без......продуктите на Comodo ги оставям много много назад,просто винаги са ми били съмнителни и доста непредсказуеми!

Ползвам го от версия 2,най-много ми допадна версия 3 и от там нагоре нещата се промениха (не се промениха за тези с розовите очила индианци,които до скоро питаха какво е defense+ на Comodo Firewall ,едва ли виждат по-далеч от носа си) ,политиката им зави рязко на 180 ,което мен в случая вместо да ме привлече,ме отблъсна!

Като гледам и по чуждестранните форуми положението не е по-различно! Съмнителна програма е,слушайте к'во ви пее радиото,не случайно SOFTPEDIA я държаха толкова дълго време на страна,лошото е обаче че и те са корумпирани,както и повечето подобни сайтове/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.