Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

Ще пробвам с преинсталация на CIS, дано се оправи. ОС е инсталирана преди седмица, ползвах аваст + windows firewall, но 9 версия на аваста не ми допадна и  я махнах. Вируси едва ли има, мога да кажа че внимавам какво правя, но все пак ще пусна една проверка с malwarebytes за всеки случай. Ще сложа и друг браузър за проверка, но се съмнявам да е от него.

Благодаря за мнението.

Стената на windows e изключена, ще я включа а ще изключа тази на комодо да видя тоагава какво ще  положението. Тегленето мисля че е нормално, не съм го поглеждал и а рядко тегля с торент клиента. Като казах бавен имам предвид 150 KB, много ниска за днешните стандарти за това се усъмних в нея. Браузъра го чистя редовно.

Когато бях с аваста този проблем го нямаше, може и с комодо да се разделя или да сложа 5.12 версия като вас.

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще пробвам с преинсталация на CIS, дано се оправи. ОС е инсталирана преди седмица, ползвах аваст + windows firewall, но 9 версия на аваста не ми допадна и  я махнах. Вируси едва ли има, мога да кажа че внимавам какво правя, но все пак ще пусна една проверка с malwarebytes за всеки случай. Ще сложа и друг браузър за проверка, но се съмнявам да е от него.

Благодаря за мнението.

Ако искате може да пробвате версия 5.12 да видите с нея може да няма проблем. Както казах няколко човека, които използват Комодо тук нещо не я харесват 6-ицата. Шестицата на моя комп я издържах точно час - 1гб рам, Уин Екс Пи.

Според мен 6-т версия си е много надеждна и също толкова функционална, изчистена е от бъгове и прочеи, самия Мелих я препоръчва.., но все пак всичко е въпрос на предпочитания ;). За пример в момента ползвам комбинация CFW + 360 quihoo... отлично сработване, никакво забавяне не нета, дори съм дал шанс на хипса на 360 като съм спрял ХИПС-а на Комодо и виртуализациите .... П.С: Методи :handshake::beer:  да не си помислиш нещо грешно.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Според мен 6-т версия си е много надеждна и също толкова функционална, изчистена е от бъгове и прочеи, самия Мелих я препоръчва.., но все пак всичко е въпрос на предпочитания ;). За пример в момента ползвам комбинация CFW + 360 quihoo... отлично сработване, никакво забавяне не нета, дори съм дал шанс на хипса на 360 като съм спрял ХИПС-а на Комодо и виртуализациите .... П.С: Методи :handshake::beer:  да не си помислиш нещо грешно.

Не. Защо?

Нормално ли е папката в Program Files на Комодо да е близо 500MB?

Публикувано изображение

Repair и Scanners са най-големите папки в папката - 228mb и 180mb съответно. Ъъъъ...сега като разгледах, то само важни неща има в тях. Не помня преди да е била толкова голяма...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Еми щом при мен на Avast e 300 мб. нормално е мисля, Комодо е по обемна програма с повече функциии компоненти.

Мхм, оки. Мислех първо някакъв дъмп или друго да не е виновен, но... ЕСЕТ примерно веднъж като се крашна и ми взе над три гигабайта за дъмп...

При Комодо гледам сигнатурния файл само - bases.cav (в папка Repair)- е 173мб... Файл със същото име и големина има и в папка Scanners.

Предполагам, че първия е бекъп на втория.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Какви проблеми да има с 64 битовата версия? Аз съм с 64 битов Windows 7 SP1 и нямам проблеми с x64 версия на Comodo. И да...5.12 работи на Windows 8 (то разликата между 5.10 и 5.12 е именно в поддръжката на Windows 8 при втората). :)

Какви проблеми да има с 64 битовата версия? Аз съм с 64 битов Windows 7 SP1 и нямам проблеми с x64 версия на Comodo. И да...5.12 работи на Windows 8 (то разликата между 5.10 и 5.12 е именно в поддръжката на Windows 8 при втората). :)

Човека пита за Windows 8.1, а не Windows 8, има лека разлика  :ph34r:

Комодо 5.12 поддържа ли Windows 8.1?

няма как да го поддържа, т.к. когато са пускали комодо 5.12 уиндоус 8.1 все още не е имало ;)

Редактирано от T H E G A M E R (преглед на промените)

Каквато и разлика да има не вярвам да не може да работи на 8.1 иначе досега щеше да има пач от сорта на 5.13/14. Не съм тествал, но не би трябвало да има проблеми, защото 8.1 макар и да е голям ъпдейт (с големина равна на една нова ОС), то се пада нещо като SP1 за 8-мака.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.