Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Турски хотели черпели клиенти с алкохол с... урина

Featured Replies

0000096853-article.jpg

Бидоните с ментето са изловени край курорта Мармарис

Турската полиция е иззела голямо количество фалшив алкохол, доставен в курортни хотели. Резултатите от експертизата са шокиращи, тъй като в състава на алкохола е установено съдържание дори на урина.

Бидоните с фалшиво уиски и водка са конфискувани при операция, проведена в провинция Мугла, в района на Мармарис.

Фалшивият алкохол е бил докарван от Измир и Мерсин и е бил доставян в хотели, барове и дискотеки в Мармарис, съобщава TourExpi.com.

Четирима заподозрени за организиране на производството и продажбата на фалшивия алкохол са откарани в полицията, а иззетите количества са изпратени за експертиза.

Установено е, че освен другите странични примеси в бидоните и бутилките с фалшив алкохол е открита и урина.

dnes.bg

Хохоох - пии, пикай и пари прави :) Е бях чувала странни съставки за правене на алкохол, ама урина ... бляяк :)

как ли ще се оправдаят, сигурно витамини са добавяли...

иначе, съвсем сериозно, във Франция се добавя конска сперма към виното, с идеята да стане по-хубаво...

бон-апети : )

Явно водата е скъпа за да се ползва за разредител ! На любителите на чашката честито .

Явно докато са го бутилирали са били пияни

просто докато са се къпели в "джакузито" от бира ги е домързяло да идат до тоалетната...

• Автор

Аз пък съм чувала, че в дините също се инжектира урина, за да растат по-бързо ... :)

Гледайте от добрата страна на нещата - поне не е ГМО :ph34r:

Всичко е естествено :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

:down: -малко ли са нашите хотели,че да ходим по техните-интересно-дали и на своите са сервирали :magnifier: а всъщност урината докарва на цвят-при нас циганите,занимаващи се с производство на алкохол го докарват с кафе-говорим за алкохола със специфичен цвят...

Редактирано от TEXNIKAT (преглед на промените)

Явно не си чувала как се прави Каменица :down:

Би ли споделил... Въпросът живо ме интересува :magnifier:

• Автор

Явно не си чувала как се прави Каменица :P

Верно, я сподели? :magnifier: Моля те, след малко излизам да знам дали да си поръчвам, че си пийвам бая често Каменица :down::P

П.п - сигурно е в мой минус, това че не ме интересува какво съдържа стига да ми харесва? :P

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Аз пък съм чувала, че в дините също се инжектира урина, за да растат по-бързо ... :)

не "да растат", ами за да изглеждат узрели - от амоняка сърцевината на динята почервенява.Трикът е стар като света и много, много успешен :blink:

Гледайте от добрата страна на нещата - поне не е ГМО :lol6:

Всичко е естествено  :)

Допитвайки се до аптекарките, надървянето на трибуквието е най-голямата грижа и консумация на средностатистическият българин, както и този на 12 години. В кръвта и урината има толкова виагра и джойнт, че такива дини направо те превръщат в надрусан секс маниак...

не "да растат", ами за да изглеждат узрели - от амоняка сърцевината на динята почервенява.Трикът е стар като света и много, много успешен  :blink:

то напиканото и зараствало по-бързо... тая бира е уникална - първо те напива, а като се ожулиш на тротоара се поливаш и те лекува...

*- антисептик ли му се казва...

Би ли споделил... Въпросът живо ме интересува :ph34r:

Събират колкото се може повече хора, дават им да пият Загорка, после те пикаят Каменица и бутилират :cool:

А дините вече май спряха да ги инжектират с урина, че никой не искаше да ги купува. Сега са ОК.

така-така, продължавайте да ходите в Турция и Гърция и да се биете в гърдите, че сте ВИП гости !!!...

Тая новина нищо чудно да е измислена,и пусната от някоя наша умна глава,за да намалеят малко българите ,които ходят да си харчат парите там :cool:

И вярно да е,аз пак предпочитам там да си почивам пред българските курорти.Някой на не си мисли че при нас няма такива неща ?Просто при нас няма никакъв контрол,и няма да ги хванат,и съответно ние да разбереме...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

А дините вече май спряха да ги инжектират с урина, че никой не искаше да ги купува. Сега са ОК.

Така си мислиш ти :angry:

Така си мислиш ти :angry:

ти да не продаваш домати :doh:

кво да кажа сега за да скрия очевидното, че спамя... знам, че със спринцовка и маркуч може да се боцне една диня за да смучи воден разтвор със захар... все съм се чудил, ако направо полея коренът със сладка вода, дали ще засладнее...

• Автор

Събират колкото се може повече хора, дават им да пият Загорка, после те пикаят Каменица и бутилират :angry:

:lol6: хахаха нищо чудно, че Загорката е по-предпочитана :doh:

Относно дините .. баш не е така, наскоро баба бяха попаднали на такава - миришеше на кенеф :blink:

Сещам се, че в детската градина се бях разболяла от Хепатит А и в болницата ме караха да пия от собствената си урина. Имаше ли ефект от това не знам, но оздравях. Чувала съм и на други места, че урината (вече дали собствената или всеобщата не знам) се използва за лечение.

Докторе, профи мнение?

офф/

аз пък не съм доктор, но при положение че си болен от заразна болест, голяма част от болестотворните организми се изхвърлят с урината и си мисля че положението само ще стане по сериозно при поглъщането им отново... но пък да се изкаже и доктрора...

/офф

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.