Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

NIS 2013 няма как да има шанс да надмине SEP 12 - в тази връзка и през ум не ми минава да си инсталирам и пробвам каквато и да е нова версия на NIS. Логично е да ми е интересна единствено следващата корпоративна версия на Симантек. Кога ли ще дойде и SEP 13? Това са реалностите.

Днес ми блокираха ключ на NIS ,на който ме оставаха още 28 дни. Ядосах се и в момента съм с BitDefebder Antivirus Plus 2013 и COMODO Firewall и смятам , че е доста прилична защита - ще си остана с нея до излизането на финала на NIS 2013. Както е тръгнало да затягат положението с ключовете или с блокирането им , да изчезне изобщо безплатната клиентска "вересия" на SEP 12.1. Пък ти се надяваш за 13 .... :ph34r:
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Днес ми блокираха ключ на NIS ,на който ме оставаха още 28 дни. Ядосах се и в момента съм с BitDefebder Antivirus Plus 2013 и COMODO Firewall и смятам , че е доста прилична защита - ще си остана с нея до излизането на финала на NIS 2013. Както е тръгнало да затягат положението с ключовете или с блокирането им , да изчезне изобщо безплатната клиентска "вересия" на SEP 12.1. Пък ти се надяваш за 13 .... :ph34r:

Пак много е изкара.Мужду другото как смяташ да ползваш 2013?

Пак много е изкара.Мужду другото как смяташ да ползваш 2013?

Пожив?м - увидем ! :) Може и да има някакъв шанс , все пак .

SEP 12 вече повече от година при мен е със съгласието ми автоматично да им препраща всичко съмнително - без програмата да ме пита допълнително. След регистрация в сайта им - никакъв ключ не ми е бил нужен досега. Това си е форма на безвъзмездно сътрудничество. Ако това се видоизмени - има достатъчно сайтове на пирати-приятели за ключове. Не вярвам обаче това да се наложи - защо янките да губят безплатен сътрудник? А и едва ли ще им хареса примерно да си инсталирам например отново безплатния Rising и да сътруднича аналогично на китайците. Когато това миналата година го пробвах - бях впечатлен и от азиатската програма. Аз съвсем не съм нормален ползвател... В смисъл - няма "дупка", в която да не ми е интересно да надникна.... Само някой трябва да ми я покаже, ако не съм си я намерил сам.

SEP 12 вече повече от година при мен е със съгласието ми автоматично да им препраща всичко съмнително - без програмата да ме пита допълнително. След регистрация в сайта им - никакъв ключ не ми е бил нужен досега. Това си е форма на безвъзмездно сътрудничество. Ако това се видоизмени - има достатъчно сайтове на пирати-приятели за ключове. Не вярвам обаче това да се наложи - защо янките да губят безплатен сътрудник? А и едва ли ще им хареса примерно да си инсталирам например отново безплатния Rising и да сътруднича аналогично на китайците. Когато това миналата година го пробвах - бях впечатлен и от азиатската програма. Аз съвсем не съм нормален ползвател... В смисъл - няма "дупка", в която да не ми е интересно да надникна.... Само някой трябва да ми я покаже, ако не съм си я намерил сам.

SEP 12 е безлатана за некомерсиална употреба?Не съм наясно как стоят нещата, бе ли дал линкче да я погледна?

Пожив?м - увидем ! :) Може и да има някакъв шанс , все пак .

Пак слухове...за версия 2013 няма да стават лицензите от промоциите за 2009 и т.н. Дано да не тъй,че някои имат бая запаси :ph34r:

Лиценза се привързва към физическата машина,затова при подаряване или някакви скокове...се трие от https://manage.norton.com/Account

Явно някои съфорумци са прави относно "радиото" и сега се убеждавам , че не хваща добре , но пък за сметка на това не млъква ! Стига с тоя SEP , то твоето бива фенщина ,ама чак пък толкова , направо не е истина !

Пак слухове...за версия 2013 няма да стават лицензите от промоциите за 2009 и т.н. Дано да не тъй,че някои имат бая запаси :ph34r:

Лиценза се привързва към физическата машина,затова при подаряване или някакви скокове...се трие от https://manage.norton.com/Account

Бе тия от 2009 ги з@би, нали ги печата те/ме от 2012.Пък и ся с новия Norton Internet Security Netbook Edition за 180 дни, пей сърце :D:wink12:

SEP 12 е безлатана за некомерсиална употреба?Не съм наясно как стоят нещата, бе ли дал линкче да я погледна?

При Симантек едва ли има нещо реално безплатно - може да разгледате http://www.kaldata.com/forums/topic/181264-symantec-endpoint-protection-1112-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d1%81%d0%ba%d1%83%d1%81%d0%b8%d0%b8%d0%be%d1%82%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%b8/page__hl__symantec__st__220

Бе тия от 2009 ги з@би, нали ги печата те/ме от 2012.Пък и ся с новия Norton Internet Security Netbook Edition за 180 дни, пей сърце :D:wink12:

Тия от промото за шест месеца през 2009 г. още са валидни. Аз моите запаси съм ги подарил. Халал да им е на хората,а тия дето стискат като Плюшкин да му мислят ;)

Norton Internet Security Netbook Edition за 180 дни - доста късно почна за съжаление. Обаче пак трябва да се маха от акаунта,че нали знаеш...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ако може някой да ми помогне. Искам да добавя един интернет адрес в сигурна листа, защото сега Нортън-а ми го блокира. Как да го направя? Нортън Интернет Секюрити 2012 ползвам Благодаря предварително

Последни бети

Norton AntiVirus 2013 Beta

http://us.norton.com/beta/downloads/nav_beta/NAV-BETA-NODEFS-20-1-0-9.exe

Norton Internet Security 2013 Beta

http://us.norton.com/beta/downloads/nis_beta/NIS-BETA-NODEFS-20-1-0-9.exe

Norton 360 2013 Beta

http://us.norton.com/beta/downloads/n360_beta/N360-BETA-NODEFS-20-1-0-9.exe

Редактирано от G DATA (преглед на промените)

Защо се получава това при включена стена на нортон и при изключена на уиндоус 7.

Публикувано изображение

Влез в разширените настройки на стената и я изключи ръчно, защото Нортон не го прави като хората.

http://www.kaldata.com/forums/topic/162258-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-nortonsymantec-antivirus-security-360-%D0%B8-%D0%B4%D1%80-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2/page__st__720#entry2172157

Няма да може. Нортън управлява настройките на защитната стена и менюто трябва да е неактивно даже.....

Няма да може. Нортън управлява настройките на защитната стена и менюто трябва да е неактивно даже.....

Може и нищо не управлява ако се влезе тук

Публикувано изображение

Кликва на Windows Firewall Properties и изключва стената.

Как да изключваме стената на уиндоус при инсталиране на NIS

http://dox.bg/files/dw?a=e522efb80c

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да - нормално: DI е ОК, Sonar е зле...

Да Cонара и USB и ZIP....Само защита в реално време на .exe и блокиране на старници.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Ама този не ги сваля на компа ами директно ги стартира :D няма ли кой да му каже,че тъй не се прави. Инженере обясни му. :ph34r: Фейса определено са го развалили. Добавили са му някои плюшки долу, а горе в началният екран тия квадрати :shock11:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да Cонара и USB и ZIP....Само защита в реално време на .exe и блокиране на старници.

Ти тества ли тази програма?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да - нормално: DI е ОК, Sonar е зле...

При тези програми силният компонент е Download Insight.
https://www.virustotal.com/file/46e989de49672fdf5ace914407395455786afc0adb5390ec649f7451abe62690/analysis/1344020126/ При моите настройки по репутация файлчето също автоматично отлетя в карантина при стартиране - защото файлът е познат на по-малко от 50 ползватели на Симантек, въпреки, че им е известен от над година. Понякога стават грешки, но най-важното е, че дори и мутиращите буби изпадат в безизходица... заради подобен подход. А от карантината лесно се възстановяват файлчетата - след съответните допроверявания.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.