Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Искам да попитам,когато излезе версия 2012 предложи Upgrade или трябваше ръчно да се инсталира?Питам за да знам как ще е с новата 2013.

до колкото си спомням- даде съобщение, че е налична нова версия, и след като разрешиш- сама я сваля, но след това май ръчно се стартираше инсталацията....ама не съм съвсем сигурен, дали така беше. При всички положения обаче- когато излезе 2013 (за съответната езикова версия, която ти е инталирана до момента), ще имаш съобщение!
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да попитам,когато излезе версия 2012 предложи Upgrade или трябваше ръчно да се инсталира?Питам за да знам как ще е с новата 2013.

There is a setting in NIS 2011 that allows for automatic download of the new version when it comes out, but I would rather turn that setting off and wait for the official announcement in the Forum and wait a while for any possible bugs to be worked out first. That setting can be found under Miscellaneous Settings. That's just my opinion. Another reason to wait in your case is that you may want the program in English and if you are in another country, you may get the program in your native language in the country where you are located.

Това е много хубава възможност както и съвместимостта на лицензите. От 2009 версия например все още стават на 2012

Лично аз свалям ръчно новата весия и награждавам с нея старата.

Поздрави

пп. Четох в руски форум,че на NIS 2012 му е добавена поддръжка за W8 :rolleyes:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Благодаря и на 2-ма ви,просто не съм ползвала в този момент когато е излизала нова версия за да видя как точно става.За Авира и Есет и Аvast знам.Чудех се, дали програмата сама ще предложи?Значи толкова по-добре.

Ползвам Norton DNS и блокира българрски безопасни сайтове, писах им преди седмица и още се засичат явно не ги интересува...

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Благодаря и на 2-ма ви,просто не съм ползвала в този момент когато е излизала нова версия за да видя как точно става.За Авира и Есет и Аvast знам.Чудех се, дали програмата сама ще предложи?Значи толкова по-добре.

Ясно е,че възможността за награждаване се прави за удобството на потребителя но е възможно да изкочи някой проблем по време на награждавенето и после нито напред нито назад. Затова на чисто винаги,че мистър Мърфи не спи. ;)

180 дневен за Norton Internet Security Netbook Edition става и за Norton Internet Security 2012 ;)

1. Сваляме: http://liveupdate.sy...80_20990888.exe

2. Инсталираме и получаваме

Публикувано изображение

3. Влизаме в Norton Account

Публикувано изображение

4. Инсталираме NIS 2012

Публикувано изображение

180 дневен за Norton Internet Security Netbook Edition става и за Norton Internet Security 2012 ;)

1. Сваляме: http://liveupdate.sy...80_20990888.exe

2. Инсталираме и получаваме

Публикувано изображение

3. Влизаме в Norton Account

Публикувано изображение

4. Инсталираме NIS 2012

Публикувано изображение

Хах, бе G DATA засича буба в инсталатора, да не са пипали русначета по него?

Публикувано изображение

engine A, ако не се лъжа беше Avast.Вероятно става въпрос за фалшива тревога, неща рядко срещано при G DATA, но не е изключено...Бах в тия жеги всичко дава заето... :D

Хах, бе G DATA засича буба в инсталатора, да не са пипали русначета по него?

Публикувано изображение

__http://liveupdate.symantec.com/upgrade/DSGi_NISNETBOOK_17.0_OEM180_20990888.exe

Публикувано изображение

Понякога и автоматика бърка и на автомат затрива :D

нека...важното е да не пречи и да не пита...а за да трие, значи все пак има защо. При грешка /за която потребителя знае, че е грешка/- карантината е на един бутон разстояние! ;)

нека...важното е да не пречи и да не пита...а за да трие, значи все пак има защо. При грешка /за която потребителя знае, че е грешка/- карантината е на един бутон разстояние! ;)

Аха, спира натиска бутона,отваря багажника и отново влиза и пак отново трие,натиска бутона и ....докато не му писне :D

пп. Сега нещо от областа на фотографията.

Имаме три програмни режими плюс ръчен режим.

- програмна автоматика,която избира оптималното според производителя съотношение скорост на затвора и пропускане на светлина. Оптимална е много разтегливо понятие.

- програмна автоматика с приоритет на диафрагмата - потребителя задава диафрагмата,а апарата определя скоростта на снимане.

- програмна автоматика с приоритет на скоростта - обратно на горното

- ръчен режим потребителя определя и двата параметра.

При контрово осветление кой режим ще е най-удачен?

При снимане с фотоапарат с настройки по подразбиране. Ниво на баланс по принцип ,както и чуствителността е на авто.

При снимки в помещения със смесено осветление удачен вариант ли е това? Какво е решението? Ръчно задаване на параметрите бял баланс и чуствителност.

Ха,ха при копиране на снимки на автомат експозицията се определя интегрално,но оператора има възможност да прави корекции да кажем в плътност и цвят,острота и прочие. Снимките копирани на автомат особенно тези с ярки петна имат нужда от корекции.

Автоматика ....

nikssi с радиото не се спори :) с факти очите да му изкараш и пак си в грешка щото не си разбрал какво иска да каже проектанта, ахх.. ако проектираш така сгради.... Господ да ги пази ... жителите. Има един стар виц ....

Срещат се двама приятели единия доктор другия икономист.

Икономиста казва на доктора:

– Болен съм...

Доктора:

– Дай да те лекувам...

Икономиста:

Аз като се знам аз какъв икономист съм, да та е*а в доктора :)

Нищо лично, надявам се схванеш тънката част на вица :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Чета,че версия 2013 на NIS е била доста добра. Някакви конкретни впечатления?

Аз лично не съм я тествал обстойно, но сега ще я сложа и ще си кажа мнението.

Аз лично не съм я тествал обстойно, но сега ще я сложа и ще си кажа мнението.

Питам за по-обстойно тестване,като имам впредвид не за ден,два. Нормална работа от порядъка на месец например.

Какви са на практика промените,има ли както преди проблеми със стартирането на файловете свалени на други дискове,флашки и т.н. Изобщо нормална работа. Нямам възможност да го тествам повече време и затова питам. Току виж съм пропуснал нещо важно. ;)

NIS 2013 няма как да има шанс да надмине SEP 12 - в тази връзка и през ум не ми минава да си инсталирам и пробвам каквато и да е нова версия на NIS. Логично е да ми е интересна единствено следващата корпоративна версия на Симантек. Кога ли ще дойде и SEP 13? Това са реалностите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.