Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Добре де, що не казват за колко време е валиден лиценза?

Вероятно става въпрос за година, но никъде не намирам информация :mad:

Ми предполагам за година.
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

.....нали често инсталираме и деинсталираме различни програми? Защитни имам предвид.

да ти кажа, аз този етап отдавна, отдавна го минах. Всички "проби" стават само и единствено на виртуал бокса. Не виждам нищо по-читаво и по-практично (по моите критерии) от Нортон. Имам 6-месечни лицензи за поне 5 години напред. Първа резерва (ако нещо драстично се издъни Нортона, въпреки, че не виждам как това ще стане на този етап) ми е Битдефендера, но там все още има доста да се шлайфа по програмата, за да настигне по функционалност и практичност Нортон, но виждам, че вървят точно в тази посока....

Всички "проби" стават само и единствено на виртуал бокса.

Може би имаш предвид VirtualBox. Има малка вероятност за пробив, обикновено се получава при изтегляне на файл, рядко при стартиране.

Не виждам нищо по-читаво и по-практично (по моите критерии) от Нортон.

Това е само изявление, няма лошо.

Първа резерва (ако нещо драстично се издъни Нортона, въпреки, че не виждам как това ще стане на този етап) ми е Битдефендера, но там все още има доста да се шлайфа по програмата, за да настигне по функционалност и практичност Нортон, но виждам, че вървят точно в тази посока....

Тук вече съм съгласен. Но аз не съм сигурен, че посоката на развитие на Norton е правилната.

============Имам 6-месечни лицензи за поне 5 години напред.============

След пет години нищо няма да е същото,а лицензите ти нищо чудно да изгорят вместо да ги ползват хора в момента.

Купуваш лиценза и го слагаш на 2012. Би трябвало да го приеме. Гати цената за софтуер...там има за Панда http://www.multirama...ail-box-1l.html с 80% намаление - явно не се купува.

Ам да. :shy11: На по-ниска цена от кутия цигари :shock11:

Ми радвам се че Касперски нямат финансови проблеми като Symantec.

С едно драстично намаляване на цените (стига да не е нонстоп) понякога се излиза от пазара.

Радвам се че работиш за Symantec и си толкова на ясно с политиката им.

Всички ще се радваме да видим как MSE защитава компютъра като Symantec.

Може и сравнителен тест да им направим.

Ми радвам се че Касперски нямат финансови проблеми като Symantec.

Може и сравнителен тест да им направим.

Ти пак подскачаш без нужда. Говоря за Multirama не за Symantec. Не виждаш ли,че коментирам и намалението на Panda?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И под реална и под виртуална машина малко са програмите, които могат да се сравняват с Нортон.

Или nologo ще ме обориш с реални тестове?

Знам ли? Ти си експерт.

Ти пак подскачаш без нужда. Говоря за мултирамата не за Symantec. Не виждаш ли,че коментирам и намалението на Panda?

Аре нема нужда да ми казваш какво да правя.

Ми в България е така само че ти не го уточни, а каза че софтуерът не се купува. Кой софтуер не се купува? Кой подскача?

И под реална и под виртуална машина малко са програмите, които могат да се сравняват с Нортон.

Или nologo ще ме обориш с реални тестове?

Знам ли? Ти си експерт.

Аре нема нужда да ми казваш какво да правя.

Ми в България е така само че ти не го уточни, а каза че софтуерът не се купува. Кой софтуер не се купува? Кой подскача?

Казвам го защото ме цитираш! Анадъмо? Пак се почна с батута .... ай

Нема нужда ,защото си противоречиш.

Казвам го защото ме цитираш! Анадъмо? Пак се почна с батута .... ай

Не ми говори на чежди езици Касперчо.

http://www.kaldata.com/forums/topic/162258-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-nortonsymantec-antivirus-security-360-%D0%B8-%D0%B4%D1%80-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2/page__st__1100#entry2239939

Ай май се тая.

Нема нужда ,защото си противоречиш.

Не ми говори на чежди езици Касперчо.

http://www.kaldata.c...00#entry2239939

И какво като даваш връзката?

Гати цената за софтуер...там има за Панда http://www.multirama...ail-box-1l.html с 80% намаление - явно не се купува.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И какво като даваш връзката?

А аз моа си пиша кат си искам. Недей изкарва Нортон че не се купува точно ти. Защото правиш страшно много пиратски ключове.

Айде да докажем колко Нортон не струва на динамични тестове.

Сваляш и стартираш...На реална машина ,по подразбиране и без виртуализация.

URIEL нищо не разбира от защитни стени, гледах едни негови съвети за стената на Уиндоус 7, пълна трагедия съветва Public Network да се забранят incoming conennections директно от настройките, голяма грешка!!! Скопява стената да не пита, ""разбирач"".

Редактирано от Хитре Петревски (преглед на промените)

URIEL нищо не разбира от защитни стени, гледах едни негови съвети за стената на Уиндоус 7, пълна трагедия съветва Public Network да се забранят incoming conennections директно от настройките, голяма грешка!!! Скопява стената да не пита, ""разбирач"".

Обещавам следващия път да забраня incoming conennections директно от не-настройките.Така ще скопя прасето, а не стената ,неразбирач .

Не работя за Symantec. Политиката на Symantec засега води до намаляване на продажбите, справка. В петгодишен план снижението на продажбите на продукти на Symantec е още по-драстично, справка (NASDAQ) и картинка:

Публикувано изображение

Доста ме дразни липсата на българска локализация на програмите им, както и надменното им държание по въпроса, даже тук си писал нещо. Основно това имах предвид, като споменах политика и развитие.

В коментара си по-горе аз не съм споменал абсолютно нищо както за MSE, така и за качеството на програмите на Symantec, не ме разбирай грешно.

Преди представянето на резултатите концернът предупреди за пропуски в сигурността на софтуера си за отдалечена навигация на компютри „pcAnywhere“. На клиентите си Symantec препоръчва да не използват програмата преди да бъде фиксиран проблемът и намерено решение. Изходният код на софтуера бил откраднат, заяви още концернът.

Symantec призова потребителите незабавно да спрат използването на pcAnywhere

Производителят на защитен софтуер Symantec призова всички потребители, които използват софтуерната програма pcAnywhere веднага да я изключат и да не я използват до второ нареждане. pcAnywhere е творение на Symantec, което служи за отдалечен достъп до различни компютри. Хакери са успели да се сдобият със стари сорс кодове на приложението, които могат да бъдат използвани за експлоатиране на уязвимости, които до момента не са били известни на разработчиците, информира BBC. Особено важно е бизнес потребителите да деактивират своите копия на pcAnywhere, за да не бъдат атакувани компютрите им от злонамерени лица. Добрата новина е, че останалите софтуерни продукти на Symantec не са засегнати от проблема и могат да бъдат използвани без притеснения. В момента защитната компания подготвя серия от обновления, които ще направят уязвимата програма годна за използване. След инсталирането на ъпдейтите потребителите ще могат отново да използват pcAnywhere без да се притесняват за сигурността на данните си. Не е ясно колко потребители са изложени на опасността, тъй като програмата се предлага както отделно, така и като част от софтуерни пакети с продукти на Symantec. Към момента се знае само, че върху около 50 хиляди машини има инсталирана автономна версия на pcAnywhere. Към момента няма данни хакери да са се възползвали от изтеклия програмен код, но е притеснителен фактът, че вече дори фирмите за антивирусен софтуер стават жертва на успешни хакерски атаки. P.S. Копирах статията - за съфорумци с възпрепятстван достъп.

Remote Desktop не е заплаха за никого и наистина е изключен в уин 7 понеже само две версии могат да се контролират, а по подразбиране е така и в Ultimate и в Professional:

Публикувано изображение

Долу си има отметка не позволявай достъп. По орязаните версии на уин 7 могат само да контролират, но не и да бъдат контролирани.

При XP се инсталира допълнително и също няма опасност. Тествано.

Remote Desktop не е заплаха за никого и наистина е изключен в уин 7 понеже само две версии могат да се контролират, а по подразбиране е така и в Ultimate и в Professional:

Долу си има отметка не позволявай достъп. По орязаните версии на уин 7 могат само да контролират, но не и да бъдат контролирани.

При XP се инсталира допълнително и също няма опасност. Тествано.

Сиреч много много шум за нищо и достъпът до други компютри защитени с Нортон е невъзможен. Това ли имаше впредвид?

Remote Desktop не е заплаха за никого ...

Ако започнеш да четеш постовете ми от тук когато започна всичко за Remote Desktop и се абстрахираш от всички други мнения, ще забележиш, че никъде не съм писъл Remote Desktop е заплаха.

Но когато става въпрос за сигурност, нещата имат две страни и ти сам се убеди в това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.