Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Дори и да има отметки и опцията сървиза за отдалечен контрол да е пусната,няма как да се осъществи връзка без ваша намеса. Изисква се удостоверение за връзка, ID на машината име и парола,които в случая трябва да съвпаднат от двете страни/

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 103,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дори и да има отметки и опцията сървиза за отдалечен контрол да е пусната,няма как да се осъществи връзка без ваша намеса.

Изисква се удостоверение за връзка, ID на машината име и парола,които в случая трябва да съвпаднат от двете страни/

Не е така. Нямаш ли парола на потребителския си акаунт ми трябва само IP-то ти.

Аз съм влизал само с тази информация и градския влезе само с тази информация в моя компютър.

Не е така. Нямаш ли парола на потребителския си акаунт ми трябва само IP-то ти.

Аз съм влизал само с тази информация и градския влезе само с тази информация в моя компютър.

Дай да пробваме аз нямам парола,ей сега пускам услугите

Дай да пробваме аз нямам парола,ей сега пускам услугите

С каква защита си и с какъв уиндоус си?

Един леко глупав въпрос от моя страна : мога ли да инсталирам както NIS, така и NAV на един и същи компютър ?

Един леко глупав въпрос от моя страна : мога ли да инсталирам както NIS, така и NAV на един и същи компютър ?

NAV е част от NIS така че е безмислено.
Приключвам аз с американците. Директно си им го рекнах и във форума... Те големи философи... никакво разбиране.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Аз също и видео защо го правя : http://dox.bg/files/dw?a=85e470bd3c Успех на всички ,защото този проблем е от сто години.

Дори и да има отметки и опцията сървиза за отдалечен контрол да е пусната,няма как да се осъществи връзка без ваша намеса.

Изисква се удостоверение за връзка, ID на машината име и парола,които в случая трябва да съвпаднат от двете страни/

Щом , nikval казва че е възможно значи е така , със сигурност го е проверил.

С каква защита си и с какъв уиндоус си?

Win 7 без никаква защита.

Щом , nikval казва че е възможно значи е така , със сигурност го е проверил.

Нищо не пречи и аз да проверя и то от любопитство ,нищо повече/

Win 7 без никаква защита.

Нищо не пречи и аз да проверя и то от любопитство ,нищо повече/

Ами пиши ми на лични и да почваме.

Или аз да ти пиша?

Ще драсна и аз каквото мисля че знам.

Дори и да е сложена отметка на Remote Desktop

Публикувано изображение

Това не достатъчно да се предостави възможност за логване, тук Lost in е прав. При това положение и избор на потребител ще ви изпише че акаунта е ограничен или нещо подобно.

За да стане трябва да се добави потребител

Публикувано изображение

Логването е същото като локалното, когато го правиш ако си пред компютъра. Избираш си акаунт и ако имаш парола я пишеш, ако нямаш не пишеш.

Ще драсна и аз каквото мисля че знам.

Дори и да е сложена отметка на Remote Desktop

Публикувано изображение

Това не достатъчно да се предостави възможност за логване, тук Lost in е прав. При това положение и избор на потребител ще ви изпише че акаунта е ограничен или нещо подобно.

За да стане трябва да се добави потребител

Публикувано изображение

Логването е същото като локалното, когато го правиш ако си пред компютъра. Избираш си акаунт и ако имаш парола я пишеш, ако нямаш не пишеш.

В такъв случай как така си се "разхождал" в чужди компютри , след като трябва да присъстваш и като потребител в remote desktop users ?

Преинсталирах Нортон и пак съм с него. Не крашва за сега. Всички имат слабости, а моята слабост е Нортон. :)

Интересно, ако го закупиш дали ще се обнови до последната версия (2012)

Защо пък да се слага 2010, нали ключовете стават директно за 2012!!!

Ставаше въпрос за поста на nikssi, промото на Multirama

Купуваш лиценза и го слагаш на 2012. Би трябвало да го приеме. Гати цената за софтуер...там има за Панда http://www.multirama.bg/product/9287/softuer-panda-internet-security-2011-retail-box-1l.html с 80% намаление - явно не се купува.

Ам да. :shy11: На по-ниска цена от кутия цигари :shock11:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Маркетинга е едно от ""чудесата на света"" ;) целта е да се навлезе агресивно на пазара, но добро попадение би било ако на българския пазар се предлага и с български интерфейс...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Маркетинга е едно от ""чудесата на света"" ;) целта е да се навлезе яко на пазара.....

С едно драстично намаляване на цените (стига да не е нонстоп) понякога се излиза от пазара.

Ставаше въпрос за поста на nikssi, промото на Multirama

Да,аз те разбрах и преди точно че кyпyва се това и се инсталира директно версия 2012 без да се слага 2010 и да се надражда.Tова имах в предвид.

"...Интересно, ако го закупиш дали ще се обнови до последната версия (2012)"

Добре де, що не казват за колко време е валиден лиценза? Вероятно става въпрос за година, но никъде не намирам информация :mad:

Редактирано от exhausted (преглед на промените)

Е без пари е, но защо да не си караме с безплатните ОЕМ-и от нета,а пък и нали често инсталираме и деинсталираме различни програми? Защитни имам предвид. Годишен е разбира се, за няколко години малко вероятно,а пък за лайф тайм да не говорим :)

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.