Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Абе и аз се учудих кой е споменавал,че е заплаха!? Дори и за уязвимост е малко пресилено,но в случай ако лепнеш както казва колегата TNN "буба" тогава вече може да има възползване от нея за недобронамерени цели. Но по-принцип тази услуга много малко хора я ползват,ползват се други програми за отдалечен достъп,поради простата причина че самата връзка докато е осъществиш ще ти поникне брада и другата е не до толкова възможности,които предлага. Дори споменах, че без намесата на потребителя не може да се установи връзка,дори и да са пуснати услугите няма място за притеснение.! :D

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

На Norton им гепиха сорс кода. На пръв поглед няма никакви притеснения, като се пренебрегне отдалечения достъп. :)

Ееее за пръв път да съм съгласен , НО въпреки всичко войната си продължава , нищо не е свършило !!!

Ееее за пръв път да съм съгласен , НО въпреки всичко войната си продължава , нищо не е свършило !!!

Няма война, не съм видял досега да е обявена такава, особено от Мелих. Той все още не си е загубил сорса, за разлика от Касперски и Симантек.

Няма война, не съм видял досега да е обявена такава, особено от Мелих. Той все още не си е загубил сорса, за разлика от Касперски и Симантек.

Имах предвид между мен и теб.

На Norton им гепиха сорс кода. На пръв поглед няма никакви притеснения, като се пренебрегне отдалечения достъп. :)

http://www.symantec.com/theme.jsp?themeid=anonymous-code-claims :)

Ако започнеш да четеш постовете ми от тук когато започна всичко за Remote Desktop и се абстрахираш от всички други мнения, ще забележиш, че никъде не съм писъл Remote Desktop е заплаха.

Но когато става въпрос за сигурност, нещата имат две страни и ти сам се убеди в това.

Нямах предвид теб, аз просто си размишлявах.

Как се изкарват настройките на Norton във файл /както е при Kaspersky например/ И после само да задам файла и да си зареди настройките сам? :speak:

Как се изкарват настройките на Norton във файл /както е при Kaspersky например/ И после само да задам файла и да си зареди настройките сам? :speak:

За съжаление никак. За сега такова животно няма открито от Symantec и най-вероятно скоро няма и да има. :angry:

Единственото което ми дойде на ум е ето така да го "махна"

Публикувано изображение

Файл за настройките има ,но те са за

Identity Safe само..За другото ми пиши на лични.

• 4 седмици по-късно...

Как сме с китайският?

Годишен за NIS 2012 акция до 31 июли 2012 , доколкото схванах се въвежда изтекъл през тази година активационнен код и се продължава за година.

Акция

Публикувано изображение

Как сме с китайският?

Годишен за NIS 2012 акция до 31 июли 2012 , доколкото схванах се въвежда изтекъл през тази година активационнен код и се продължава за година.

Акция

Публикувано изображение

:halloween9:

Хайде, хайде разкрий тайната..

Няма тайна. Кликвате първо на жълтото бутонче (нали са жълтури) отваря ви се една шантава страница и ако сте куражлии почвате да превеждате и попълвате. Накрая кликвате на бутона - май вляво беше - десният не беше активен и получавате горното писмо. Смисъла е ,че до 7 дни ще получите продължение за година.

Изпотих се докато напиша маса глупости :P Сега ще изчакам да видя ще имам ли годишен или не. ;)

пп. А трябва и лиценз който е изтекъл ама не триален. Ползвах един от френската промоция дето тук свят не видя :D

Вече цяла година се чудя защо много хора се интересуват от промоции на NIS 2012 и Norton 360. Добри програми са, многократно съм ги инсталирал.Обаче те са несъпоставими с възможностите на Symantec EP 12. Вероятно поради неинформираност за възможността да се ползва допускащата безплатно ползване клиентска корпоративна версия. Или заради създаването на акаунт при Симантек...Или заради това, че съм се съгласил всички съмнителни файлове автоматично да се препращат до тяхната база с данни...На мен ми е достатъчно, че за у дома не се налага да я купувам. Редовно се закупува в службата - там никога не е съществувала алтернатива да се купува каквото и да било друго. Известно е кои са водещите. А DW 2.56 е сандбокс-уникат - не съм вярвал, че е възможно подобно добро и безконфликтно сработване със SEP 12 - при Win XP SP3. Има само едно условие - DW 2.56 се инсталира последна.

Вече цяла година се чудя защо много хора се интересуват от промоции на NIS 2012 и Norton 360. Добри програми са, многократно съм ги инсталирал.Обаче те са несъпоставими с възможностите на Symantec EP 12. Вероятно поради неинформираност за възможността да се ползва допускащата безплатно ползване клиентска корпоративна версия. Или заради създаването на акаунт при Симантек...Или заради това, че съм се съгласил всички съмнителни файлове автоматично да се препращат до тяхната база с данни...На мен ми е достатъчно, че за у дома не се налага да я купувам. Редовно се закупува в службата - там никога не е съществувала алтернатива да се купува каквото и да било друго. Известно е кои са водещите. А DW 2.56 е сандбокс-уникат - не съм вярвал, че е възможно подобно добро и безконфликтно сработване със SEP 12 - при Win XP SP3. Има само едно условие - DW 2.56 се инсталира последна.

.......след първите три думи и знам края! Промоциите,като тази предполагат легално ползване на продукта,не условно безплатно ползване!

Няма спиране ей :)

Условно безплатното ползване в случая при мен е нелегално ли? Имам предвид SEP 12 и DW 2.56 от единствената стогодишна промоция. Откровено препоръчвам подобни условни безплатности! Защо да търсиш ключ-сериал, като може това и да не е нужно.

Условно безплатното ползване в случая при мен е нелегално ли? Имам предвид SEP 12 и DW 2.56 от единствената стогодишна промоция. Откровено препоръчвам подобни условни безплатности! Защо да търсиш ключ-сериал, като може това и да не е нужно.

Ясно компютъра ти е част от мрежата в службата. :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ясно компютъра ти е част от мрежата в службата. :D

Да - там съм само със SEP 12, без нищо друго, но... с ограничен акаунт. У дома SEP 12 е с руския сандбокс и е с администраторски акаунт. В службата се въздържам от директни експерименти. DW 2.56 я добавих у дома след няколко установени пропуска на SEP 12 - след стартирания на съмнителни файлчета. Добавката се оказва доста удачна. Според мен досега в Симантек недооценяват сандбокс-възможностите, но е редно те да си преценяват.
  • 2 седмици по-късно...

Някакви новини за финалната версия 2013,за кога е определена или когато стане?

четох по руски форуми, че се очаква есента- септември или октомври

Искам да попитам,когато излезе версия 2012 предложи Upgrade или трябваше ръчно да се инсталира?Питам за да знам как ще е с новата 2013.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.