Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др част-2

Featured Replies

Той и това не иска да го има, настройките, инсталира и край.

Но само с една отметка Kaspersky може да замълчи като Norton

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 103,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

....сега някъде от година ползваш Нортон и хопа репертуара същият....

Що ли пък на мен и този репертуар ми е така до болка познат!? :ph34r:

Що се отнася до НОД-а- не го намесвай...това е минало за мен...просто навремето (в началото) не бях ползавл Нортон, за да видя предимствата му. Сега вече всичко съм пробвал (с 2-3 изключения) и имам реален поглед върху нещата!

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Когато играта на отбора върви, НЕ се правят смени! :)

Ще намеря време и ще сложа SEP 12 на виртуала да видя какво толкова ми я хвалиш. тази програма е за друга категория потребители...не е за домашен потребител, за това никога не съм проявявал интерес към нея. Ама хайде- заради тебе ще я сложа....някой ден! ;)

Добре е да е на реална машина. Клиентската версия отлично пасва за напреднали домашни потребители. Аз съм те предупредил - очаквам после да забравиш и дори да не се сещаш за NIS, и съответно да преподариш на нуждаещи се грижливо /и ненужно/ събирани от теб сериали-ключове. Става ми весело като чета за твои запаси за години - защото още утре Symantec могат да решат и да променят защитата на лицензионните си права...

Става ми весело като чета за твои запаси за години - защото още утре Symantec могат да решат и да променят защитата на лицензионните си права...

Така е- имам абсолютно девствени неактивирани ключове за точно 4 години напред, без да броя сегашния ми лиценз, който ще изтече след 144 дни. Отделно още имам 4 ключета, за които не е ясно с какъв срок са....

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

И аз не зная у дома SEP 12 докога ще работи без да е нужен ключ-сериал.Стават вече 14 месеца... Време е и за SEP 13 и нямам идея дали отново ще е така с нова клиентска версия. Ще стане ясно като му дойде времето.

Symantec Network Access Control 12.1.1

Symantec Network Access Control е мрежови защитен софтуер , който контролира достапът до корпоративни мрежи и налага крайноточнкова защита . Независимо от как крайните точки се свързват към мрежата , носителят на няколко награди мрежови защитен софтуер 'Symantec' , намира и изчислява статусът на крайната точка , осигурява подходящият мрежови достъп и доставя автоматизирани възможности за саниране .

В добрата стара За...да :clown: това чудо още не съм го тествал но...

Здравейте съфорумци, днес реших да сложа малко НИС 2013 БЕТА и си мислих, че ще мога да си я активирам, но уви..... имам няколко лиценза в акаунта си, но не мога да се логна през програмата в него ... бъгва се... предложения ???

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Здравейте съфорумци, днес реших да сложа малко НИС 2013 БЕТА и си мислих, че ще мога да си я активирам, но уви..... имам няколко лиценза в акаунта си, но не мога да се логна през програмата в него ... бъгва се... предложения ???

Бета версията изисква нов акаунт и бета ключове. Ключовете са за по 14 дни та няма как да стане с този ти акаунт.

After you complete registration, you will be emailed a 14-day Beta Subscription Activation Key to assist you in testing. If you do not receive the email, please check your spam folder or try an alternate email address. Once the Beta Subscription expires, please check back here for the latest build. You will then be able to download the new build, and receive a new 14-Day Beta Subscription Activation Key. Be sure to use your subscription keys until they expire before using any new keys that you are assigned, so that you can get the most use out of your beta subscriptions.

During the Public Beta period, you may be asked to create a new Norton Account. We will be using a Norton Account server designed specifically for Public Beta license keys. Because it is a different server, your Public Beta keys will not be stored with your Purchased Subscription keys, and your Retail Keys will not be available in the Public Beta version of Norton Account.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А очаква ли се да може да се активират по същият начин както 2012 и версиите преди 2012....?

А очаква ли се да може да се активират по същият начин както 2012 и версиите преди 2012....?

Да, пак ще е с акаунт, но ще е малко по трудно с ключовете от по-старите версии. Поне така се говори, но ще се разбере във финалната версия.
  • 2 седмици по-късно...

Тодоре, инсталирах това чудо, наречено SEP 12. не съм я тествал, само я инсталирах и разцъках настройките. веднага мога да кажа твърдо- тази програма НЕ е за домашен потребител (любител)...просто не е за всеки! В настройките има доста термини, доста опции и масов потребител ще е се оплете като "пиле в калчища" в тия настройки. Достатъчно е само да видиш плъзгача на Insight колко степени има, за да стане ясно, че тая програма е ситемни администратори! По късно ще я тествам на зарази, с възможно максимално-оптималните (според мен) настройки, за да я сравния с абсолютния "автомат" НИС 2012! От сега мога да кажа обаче (изхождайки само от настройките)- не става "хоум юзер"!

Става за всякакви хора. Ползвай я в началото с настройки по подразбиране и постепенно разучавай и пробвай различни настройки.Още ти е рано да я тестваш с заплахи. NIS е несъпоставим със Сепчо и това е нормално - те са от друга категория. Поздрави

Става за всякакви хора. Ползвай я в началото с настройки по подразбиране и постепенно разучавай и пробвай различни настройки.Още ти е рано да я тестваш с заплахи. NIS е несъпоставим със Сепчо и това е нормално - те са от друга категория. Поздрави

Аз ти благодаря, че ме накара да я инсталирам, за да се убедя още веднъж, че преценката/ите за програмите, които давам, изхождайки от позицията на масов потребител, е правилна! В случая много ясно се вижда, как два продукта на една и съща компания са мислени за различен тип потребители! толкова ясно си личи това, че няма на къде!

При другите компании май не се усеща такава отчетлива разлика в подхода....което не е много добре (според мен)!

Инсталирал си клиентска корпоративна версия. По-добре е да не експериментираш - докато не я разучиш цялостно. Тя изглежда по-сложна само в началото... Докато клиентската версия на Сепчо допуска безплатно ползване у дома - едва ли бих се сетил за които и да са небезплатни интегрирани пакети.

• Дайте линк на SEP 12 дая изпробвам.

Отваряш връзката

https://www4.symantec.com/Vrt/offer?a_id=48182

после поставяш в същият прозорец , която ти трябва и сваляш!

Официални линкове:

На английски

Symantec.Endpoint.Protection.12.1.1.MP1.Win32-bit.Client.EN

http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1.1_MP1_Win32-bit_Client_EN.exe

Symantec.Endpoint.Protection.12.1.1.MP1.Win64-bit.Client.EN

http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1.1_MP1_Win64-bit_Client_EN.exe

На руски

Symantec.Endpoint.Protection.12.1.1.MP1.Win32-bit.Client.RU

http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1.1_MP1_Win32-bit_Client_RU.exe

Symantec.Endpoint.Protection.12.1.1.MP1.Win64-bit.Client.RU

http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1.1_MP1_Win64-bit_Client_RU.exe

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Някой знае ли кога евентуално се очаква финалната 2013 NIS, NAV ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.