Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Пак откарах от 10 до 22 в лекции и учене..

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Мисля си за един палячо с разтроение (поне) на личността... Не че много съм го замислил, ама му видях поредните глупости, та не се сдържах :D

Мисля си за един палячо с разтроение (поне) на личността... Не че много съм го замислил, ама му видях поредните глупости, та не се сдържах ;)

хаха, и ти ли? :D Мисля, че се досещам ;)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Научих се да си вадя заключения от съвсем дребни неща :)

• Автор

много сте се размислили нещо - вземайте пример от Доктора. Пак се черпи. Утре ще скимти, че му е гадно. аз внезапно взех, че налепих едни тапети :)

много сте се размислили нещо - вземайте пример от Доктора. Пак се черпи. Утре ще скимти, че му е гадно.

аз внезапно взех, че налепих едни тапети :speak:

лепи, лепи - като дойда на инспекция искам всичко да е наред :ass::beer:

А при мен положението е следното :

1.)гостите си отидоха

2.)ядене остана за три дни ( и пиене, разумеется)

3.детето не ми дава да спя при майка му, и ме изгони от леглото

4.) двете си легнаха

5.)боря се с лулата, която гасне ли гасне.....

Положението е баси, ама пък не ми пука :blink:

аз внезапно взех, че налепих едни тапети :blink:

Ъъъъ... :speak:

Както си стоя, и изведнъж скочи и взе да лепиш?

Мисля си за един палячо с разтроение (поне) на личността... Не че много съм го замислил, ама му видях поредните глупости, та не се сдържах :blink:

Лош модератор. Обижда потребителите. :speak:
  • Автор

Ъъъъ... :blink:

Както си стоя, и изведнъж скочи и взе да лепиш?

звънна съседката с ококорени очи да ми каже, че тапетите не се лепят /купиха си тапети да си налепят стената с прозорците/. Е, налепиха се - къде шъ идат. Комшията икономисвал от лепилото. Пък и музикант човек....................

Лош модератор. Обижда потребителите. :speak:

Кви потребители, мисля си за един истински палячо уе :blink:

• Автор

p.s. няма да скимтя, ......пък :beer:

хъ хъ хъ хъ шъ тъ видим тумороу морнинг :blink:

алоууу, модераторите, да вземете да заключвате старите теми, чеи все някой ги "възкресява" принудително :speak:

хъ хъ хъ хъ шъ тъ видим тумороу морнинг :blink:

алоууу, модераторите, да вземете да заключвате старите теми, чеи все някой ги "възкресява" принудително :speak:

аз лично нямам нищо против, и често, когато съм нямал какво да правя, съм се ровил из форума и съм некрофилствал по стри теми с идеята да ги възродя заради новите потребители :beer: не виждам нищо укорително в едно такова нещо.

p.s. сериозен съм

Кви потребители, мисля си за един истински палячо уе :blink:

Аз пък си мисля че можеш да го накараш и той да си мисли за тебе. Или поне за някои части от теб. :speak:

Аз пък си мисля че можеш да го накараш и той да си мисли за тебе. Или поне за някои части от теб. :ass:

не е ли достъчно, че аз си мисля за него, и тези части от него ? :beer:

звънна съседката с ококорени очи да ми каже, че тапетите не се лепят /купиха си тапети да си налепят стената с прозорците/. Е, налепиха се - къде шъ идат. Комшията икономисвал от лепилото. Пък и музикант човек....................

Браво на теб :blink: ето че си започнала да ставаш човек най-накрая :speak:

Мисля си, до като вие сте се лигавили с разни питиета, как съвсем независимо послучай вчерашния празник си окосих и полях ливадата. После аспиринче с биричка, две принцески с пушено сиринце и кашкавал, иии спах като къпано бебе. :lol6: Скоро няма да посегна към копчето на компа в къщи, така да знаете. Хайде сега да се потрудим за световната криза. :ph34r:

много сте се размислили нещо - вземайте пример от Доктора. Пак се черпи. Утре ще скимти, че му е гадно.

не взимайте пример от него, моля ви :lol6:

не взимайте пример от него, моля ви :ph34r:

Що ве, мацко, ти си моята пътеводна светлина в живота :lol6:

Що ве, мацко, ти си моята пътеводна светлина в живота :lol6:

не дей пиле любаво, душице сладичка , освен ако не си мразиш главичката

Мисля си за една женска среща и за това, че май няма скоро да я осъществиме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мисля си за една женска среща и за това, че май няма скоро да я осъществиме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Е, е, е, е ... като не е скоро, това не означава, че няма да я има. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Някой твърдеше, че по-хубаво нещо от секса е само очакването за него и донякъде мога да се съглася.

А, колко смях и забава ще падне в подготовката замислила ли си се, ам ? :lol6:

Е, е, е, е ... като не е скоро, това не означава, че няма да я има. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Някой твърдеше, че по-хубаво нещо от секса е само очакването за него и донякъде мога да се съглася.

А, колко смях и забава ще падне в подготовката замислила ли си се, ам ? :ph34r:

То и самата сбирка ще си е смях и забава, ама сигурно ще трябва първо да избутаме зимата, пък тогава ще мислим за по питие :lol6:

То и самата сбирка ще си е смях и забава, ама сигурно ще трябва първо да избутаме зимата, пък тогава ще мислим за по питие :ph34r:

Няма нищо сигурно в този сбъркан свят мило така, чеее ... :lol6:

Някой откри ли вече пресечната точка, че мен не ме бива в тези работи?

Няма нищо сигурно в този сбъркан свят мило така, чеее ... :ph34r:

Някой откри ли вече пресечната точка, че мен не ме бива в тези работи?

Ами всъщтност, не. Бели снощи ми писа и изчезна. Днес след обяд, дано успеем да се съберем за кафе и за клюка, та да видим :lol6:

Аз отивам да разгледам картата на България :ph34r:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.