Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

• Автор

Мани, мани...Баш в най-критичния момент да си потроши телефона, сега и за него да мисля...

нямате ли някой стар?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

нямате ли някой стар?

Абсурд...Нали ще ни се подиграват, че сме бедни! :)Не може да е втора употреба и не може да е под 150лв.:ph34r:Тежка работа ми предстои!

Tцъ, тцъ претенциозни хлапета :)

Страшен клас са!Делят се на бедни и богати! Голямо чудо, голямо нещо... Ние едно време си мерехме химикалите!

• Автор

Страшен клас са!Делят се на бедни и богати! Голямо чудо, голямо нещо... Ние едно време си мерехме химикалите!

Верно ли, бре?!?! :)

той в Провадия ли учи?

той в Провадия ли учи?

аха

Знам, че после ще настане друга мода...Ще пораснат....Още са бебета!

• Автор

аха

Знам, че после ще настане друга мода...Ще пораснат....Още са бебета!

при нас няма такова нещо :speak:

Трябва да отида за още тетрадки! Съответно да ги подвържа!

Да купим маратонки за физ.възпитание!

Да купим нов телефон (откъде пари-не знам)...

Да надпишем третия поред бележник (пак са ни го върнали, че подписа бил с различен химикал от попълването)...

Някои другарки малко прекаляват си мисля - различен химикал хммм... бележниците и химикалите не растят по дърветата в парка все пак.

Още си мисля, че Ем беше права за мозилата и , че макароните на фурна които си хапвам са ми малко излишни

Дааааа, хаха и ние бяхме така от 1-ви до 4-ти клас :withballoon2:

Мойто е по-хубаво/скъпо от твойтооооо :cheerleading2:;)

Мисля си, че стомашното разстройство на птиците е много досадно...Ами ако кравите можеха да летят..!? :)

Пфффф, два месеца зимнина слагаме, баси, до гуша ми дойде ! Ся пак домати са взели, после пак 20 кг чушкии ... АМАН ! :down::angry:

Рисковете да си жена/момиче... :baby5:

Рисковете да си жена/момиче... :down:

Бе не е баш риск, не е трудемка работа, ама едно и също по цял ден :speak:

.... Ден година храни - С това се успокоявам понякoга :baby5:

Айде пак ме няма ... чакат ме буркани :huh::angry:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Сега се прибирам от Варна!Публикувано изображение Сичките циганчета са доволни : малкото има ново колело и игра за PSP +ремонтиран телефон, аз съм с нова прахосмукачка, аптечка и пожарогасител, голямото циганче с нова флашка...Колко малко му трябва на човек!:baby5:

Мисля си за една българка... Питах се, какво ли е усещането да проповядваш на всеослушание българщината / до натрапчивост / и всяка нощ да си лягаш до чужденец ? Ей, това се чудех в момента.

Мисля си как изкарах цял ден по пътищата и направих служебната кола на г*з :cant believe:

мисля, че в тоя форум много рядко пише някой в "Празни приказки и забава"

Мисля си как изкарах цял ден по пътищата и направих служебната кола на г*з :cant believe:

Чудя ти се ...как така даваш пари за преоборудване на служебен автомобил на г*з :D

Чудя ти се ...как така даваш пари за преоборудване на служебен автомобил на г*з :blink:

Много лесно - пълниш го догоре с петима идиоти и две рунтави кучета, и готово! :ph34r:

За последният ми доклад който с право ще бъде подминат:

Изнася лична информация, заяжда се, използва чувството ми за хумор като въображаем аргумент за... не разбрах точно какво и пише офтопик в опит да ме въвлече в разпра.

И за белия педал Публикувано изображение Като ще ме обикаля да си оставя символът за своята мъжественост - минусчетата - поне да му дам основание, аджеба Публикувано изображение 

Днес бяхме вързани , а утре ме очаква коктейл , мразя ги

мислех си, че само аз съм се сетила за минали работи,ама май форумът е полудял тая вечер хахахах Сега ми е смешно :D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.