Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

каква рязка промяна в температурите, но пък няма да ми попречи на плануваната разходка ;)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Тия от Екоравновесие ги няма вече 5-ти ден :huh: Да видим Столичен инспекторат к'во ще направят ;):baby::nono:

" Денят започна нормално,сиреч-зле"

• Автор

Абе само на мен ли не ми е студено?

и на мен не ми е студено / защото съм със сако :) /

Оф то бива да не ми се работи, ама чак пък толкова ...

Що ли ми звучи познато....:)

И на мен не ми е студено. Тази сутрин си подуха, поваля но температурата не е падала под 19 градуса. Мисля да приключвам за днес. Отивам да засадя хвойните, борчето и ягодите, че ако се застоя не се знае дали понеделника няма да ме захапе по дупето. Както е добре известно, вече обявихме пУниделник за мръсна дума. Така чеее аз изчезвам... :P

Аз пък си засях дафинов лист...Дано да се хване!

засади си босилек :P

Знайш колко много имам, откакто Ем ни зариби с едно страхотно мезе...но като любител на месото (а то върви с даф.лист) е просто задължително да го имам!

Аа и аз съм любител на месото, но не и на дафиновия лист. За месо - черен/червен пипер, чесънче, вино, соев сос, може и джинджифилче към сосчето...

• Автор

Знайш колко много имам, откакто Ем ни зариби с едно страхотно мезе...но като любител на месото (а то върви с даф.лист) е просто задължително да го имам!

а аз мисля да го направя с козе сирене :P имам го сиренето, имам зехтина обаче забравих да си набера босилек от градината...

Аа и аз съм любител на месото, но не и на дафиновия лист. За месо - черен/червен пипер, чесънче, вино, соев сос, може и джинджифилче към сосчето...

джинджифилчето мнооооого го уважавам - хакам го на всички манджи :cool:

Аз пък си засях дафинов лист...Дано да се хване!

Бе ще ти изпратя издънка. Моята дафина е огромна, постоянно се появяват нови и ги изрязвам.

Обаче гледай да е някъде на завет, дори най-добре е на първо време да я отглеждаш като лимон и после като позаякне да я засадих в двора.

Аз пък нямам босилек, трябва да посея. Мама Кети слага в содената питка и става много вкусна така.

Тъкмо си мислех как да се преборя с хремата и вие ме подсетихте - чай от джинджифил! :P А някой казва че имало случайни неща... :cool:

• Автор

Аз пък нямам босилек, трябва да посея. Мама Кети слага в содената питка и става много вкусна така.

бабите на пазара продават сега

а иначе то е едногодишно - на пролет си купи разсад

бабите на пазара продават сега

а иначе то е едногодишно - на пролет си купи разсад

А, а, а, а ... така и ще стане, на пролет.

Допивам кафето другари ииии ...

И аз си допивам кафето. Баси -три нощи поред гости.Ядене и пиене на корем.Черният ми дроб вече виси някъде, където преди ми бяха топките...Всяка сутрин главоболие.

Бясна съм....Опитвам се да събера купчина листи в учебник по английски!

• Автор

Аз пък като влязох в кухнята в шест и докато не сготвих света не мирясах :wors: ориз на фурна, пилешка супа, панирано пилешко месце, картофи за картофена салата, осолих патладжаните за имамбаялдъ и ги оставих да пренощуват плюс сварих прясното мляко. Не остана картоф, не остана моркоффф :hush: обаче за утре съм си предвидила едно малко женско парти :)

Мисля си, че тази седмица е понеделник-петък-неделя-понеделник-петък-събота-неделя :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.