Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

• Автор

Блазе ти и на теб и не Веси.

При мен всичко е една огромна каша днес, дано по-скоро приключа, че съм на път да експлоадирам. :whist:

ааааааааааааа, и ние си имахме своите инфарктни моменти сутринта. Дъни се един кредит заради засилена олигофреност дали на някой служител от райфайзен или от кредитния регистър /никой не си признава и се обвиняват един друг, но какво ни топли нас?/. Та сега ще трябва да водим клиента чак в София за да вземем служебна бележка от БНБ че човека всъщност няма кредит. Каша.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

В ужасно настроение съм ,държи ме още от снощи,тотално се сдухах тук. :whist:

• Автор

В ужасно настроение съм ,държи ме още от снощи,тотално се сдухах тук. :down:

удуши някого :ph34r:

Едвам се спрях за кафенце

И аз сядам за едно кафе време и малка почивка! Баси жегата, домъкнах се от село с два чувала пипер, за да ходя утре на др.село да ги пека! Селянията ме е подгонила отвсякъде!:ph34r:

И аз сядам за едно кафе време и малка почивка! Баси жегата, домъкнах се от село с два чувала пипер, за да ходя утре на др.село да ги пека! Селянията ме е подгонила отвсякъде!:lol6:

Не само теб, не само ...

Аз бъркам материал за ракии разни, пека чушки, меля домати, варя сладка ... и постоянно се ядоснвам, че работата ми пречи на селянията.

Бе искам да си храня любимите с качествена храна собственно производство и това си е .

:ph34r:

иде ми да ударя едно питие

Бе за всеки случай първом удуши някой, послушай Ем, тя ги разбира тези работи, а аз я подкрепям изцяло.

Питието е за наслада не го хаби за друго. :down:

Тя Минкова може и двете неща - първо ще го удуши, после ще се утешава с питие!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

Не само теб, не само ...

Аз бъркам материал за ракии разни, пека чушки, меля домати, варя сладка ... и постоянно се ядоснвам, че работата ми пречи на селянията.

Бе искам да си храня любимите с качествена храна собственно производство и това си е .

:ph34r:

Бе за всеки случай първом удуши някой, послушай Ем, тя ги разбира тези работи, а аз я подкрепям изцяло.

Питието е за наслада не го хаби за друго. :down:

Питието ще е един своеобразен апотеоз :lol6:

аз пък след дълго мислене реших, че все пак ще отида довечера на клуб. Като си обещах да не се заседявам че да мога утре да стана рано защото уговорката е трудовата събота да започне в осем.

Кка съм забравила да се похваля. Попаднах на мнооого добро вино. За първи път го виждам - червено, аржентинско някакво, обаче е мехлем - ароматно, тежко, тръпчиво - всичко си има ви казвам. С по две чашки, три вечери подред се забавлявам. :ph34r:

Сипах си аз 25 грама,че трябва да работя и да ми дойде музата :ph34r:

Разправям ви аз ,че не съм наред

• Автор

Кка съм забравила да се похваля. Попаднах на мнооого добро вино.

За първи път го виждам - червено, аржентинско някакво, обаче е мехлем - ароматно, тежко, тръпчиво - всичко си има ви казвам.

С по две чашки, три вечери подред се забавлявам. :down:

помниш ли марката? :ph34r:

Ем, намерих страхотни столове за хола ти от една разпродажба! :ph34r:

Скивай тук... Не ти ли пасват на интериора?

Още един час и изчезвам от тоя затвор тука и отивам на имен ден на една малка, розова гъба :lol6: Но пък категорично забранявам на мишката да души, когото и да било :ph34r: После ще трябва да и носим цигари и портокали, чак в Кипърския зандан :down:

Още един час и изчезвам от тоя затвор тука и отивам на имен ден на една малка, розова гъба :)

Но пък категорично забранявам на мишката да души, когото и да било :down: После ще трябва да и носим цигари и портокали, чак в Кипърския зандан :lol6:

Мислиш,че ще ме хванат ли,вчера убих една хлебарка без никой да разбере :ph34r:

помниш ли марката? :ph34r:

Тц, обаче утре ще ви я кажа, че довечера ще съм заета.

Някъде шест лева беше цената. Купих го от железарски-смесен магазин в селото където оставям моята заместничка. :down:

Лека от мен, че ме чакат в райфайзен за подпис.

И не се преуморявайте в клуба мадам. :lol6:

Попаднах на мнооого добро вино.

Купих го от железарски-смесен магазин

:eek::eek::eek:

Души ли я :eek:

настъпах я и щях да падна :eek: ,баси големите хлебарки
  • Автор

Тц, обаче утре ще ви я кажа, че довечера ще съм заета.

Някъде шест лева беше цената. Купих го от железарски-смесен магазин в селото където оставям моята заместничка. :eek:

Лека от мен, че ме чакат в райфайзен за подпис.

И не се преуморявайте в клуба мадам. :P

не искам да чуя за РФ! Не и днес!

Ем, намерих страхотни столове за хола ти от една разпродажба! :eek:

Скивай тук... Не ти ли пасват на интериора?

не е ли нещо сто годишно и с дървояди................ :down:

не е ли нещо сто годишно и с дървояди................ :eek:

оффффффффф, трудна си........http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

оффффффффф, трудна си........http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

кръжа тука из едни антикварни магазини и мебели енна употреба........... :eek:

Толкова изморен не съм се чувствал отдавна. Петъкът ми счупи и двата гнусометъра... :eek:

Подвързвам учебници и тетрадки и си мисля за предстоящата учебна година!

Толкова изморен не съм се чувствал отдавна. Петъкът ми счупи и двата гнусометъра... :)

И аз така. Счупиха ми нервите днес...Сега изпивам една бира и до там... Срамота - петък вечер е...Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.