Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

• Автор

И аз така. Счупиха ми нервите днес...Сега изпивам една бира и до там... Срамота - петък вечер е...Публикувано изображение

кхъ, кхъ....

да си призная и аз:

Имах предложение за клуб и предложение за чаша вино. И в крайна сметка вечерях с децата, опукахме си пуканки и се опнахме да гледаме "Алиса в страната на чудесата". Е, просто нямам сили да излизам............... А след малко гася всичко и заспивам....

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Бирената халба се изпразни, аз съответно съм пълен. Време е да гася лампите...

Баси, май е време да си основем клуб на пенсионера в Калдата... :) Като гледам как сме се натръшкали всички...

играе ми се билярд

Я да ставате и стига сте се оплаквали, о, о, о, о какво да кажевм ние дето сме на по сто и кусур години :cool:

"Цветята Ти са се получили по-добре отколкото човекът!" - Галя, 4 клас.

из писмо на дете до Бог

и жените са се получили по-добре от мъжете"!

Прекрасно е да завършиш съботния работен ден в 13:30. Сега пей сърце...събота, неделя и понеделник ! :ph34r:

Прекрасно е да завършиш съботния работен ден в 13:30. Сега пей сърце...събота, неделя и понеделник ! :ph34r:

а аз сега се будя.....след снощната фиеста, която приключи в 3 сутринта, станах към 9, измих си зъбите, свърших една физиологична нужда, след това повърнах за пореден път, легнах и заспах отново.

Та така :

Глава се люшка, дупето боли

Трихо тежък сън си спи...

а аз сега се будя.....след снощната фиеста, която приключи в 3 сутринта, станах към 9, измих си зъбите, свърших една физиологична нужда, след това повърнах за пореден път, легнах и заспах отново.

Та така :

:lol6:

Хах честит празник катеричка рече и се зарече -

тази вечер и тя да празнува

Утре цял ден да коси

и по здрач пак да празнува

Честита събота

Между другото, виното което открих се оказа световно известно.

На сто е някаква контрабанда, няма бандерол, но има етикетче с превод. :ph34r:

Публикувано изображение

Хубава почивка от мен ! :baby:

Та така :

Затова когато едната глава на триглавата ламя Спаска поркала, другите и се карали, защото тя се кефила, а накрая и трите повръщали. Иначе секса го сравняват с асансьор който е развален и се движи нагоре-надолу, докато повърнеш. Трихо, играят ми пак приятелите, бяха 99, днеска добавих един и пак са 99. Не влагам емоционален смисъл в тази графа, просто ми се искаше да разчитам на нея като сигурно средство за комуникация. Ако не работи, да я разкарат да не ме подвежда.

:ph34r: Мисля си, че Вили(звездата) изпитва огромно удоволствие като върви по темите и използва минусчетата си, за да свали на Нел рейтинга, само дето този рейтинг не е мой, а на всички тези, които са сложили своето плюсче, намерили частичка от себе си в думите ми. Така че, Вили, не наказваш Нел. Един съвет: Регни още два ник-а, плати им вип-а и вместо по 15, ще ми слагаш по 45 минуса на ден, иначе казано ще утроиш простотията си. :baby: Наздраве! http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=161444&st=30

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Мисля си за маймуната, която видях днес в зоопарка - с яркосини топки :)

• Автор

а аз събирам катерици :yanim:

а аз събирам катерици :yanim:

Някакви предпочитания относно топките? :)

а аз събирам катерици :)

Мисля и аз да се включа!

п.п. След изморителния ден (два чувала пипер са прибрани във фризера), една чаша вино ме омота яко!

Мисля и аз да се включа!

п.п. След изморителния ден (два чувала пипер са прибрани във фризера), една чаша вино ме омота яко!

Аз съм си омотан само от чая с лимонче и мед. Както съм настинал.....

от чесане ще да е... :yanim:

Аз съм си омотан само от чая с лимонче и мед. Както съм настинал.....

Твоето омотване няма да е като моето и въпреки това ще си сипя още една чаша и ще спя като .........

от чесане ще да е... :D

Няма начин. Бяха ярко наситено сини, като синьо кюрасо, явно това им е ествественият цвят :(

Няма начин. Бяха ярко наситено сини, като синьо кюрасо, явно това им е ествественият цвят :(

хм, силно ме съмнява, синьото е рядък цвят в природата, особено в животинския свят

Имам снимка на такава маймуна, но нямам представа за кой маймунски вид става дума

Може и да е тази, на снимката която имам не може да се определи със сигурност...Мога да я кача някъде, ако и утре маймунски топки ви се въртят в главите :)

хм, силно ме съмнява, синьото е рядък цвят в природата, особено в животинския свят

Ето я снимката, която направих, но не се вижда добре. Зумирайте.

Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.