Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Днеска мисля да мързелувам :P

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

ааааааааааа, недей свързва двете неща :P

Удовлетворението от работата също си е тръпка. Поне за мен. При честолюбивите хора със силно его май така се получава. И сега ако ти кажа, че ако ми е приповдигнато и "удовлетворено" от добре свършената работа и желанието ми за другия вид удовлетворение е по-голямо, сигурно ще ми сесмееш.

Задни лапички кръстотани на бюрото, цигарка и кафенце са приоритетите ми сейчас. :yanim: Да работим, да работим ... колко да работим?! Още дечицата от детската градинка знаят, че от работа се става гърбав, а ние не искаме това.

• Автор

Задни лапички кръстотани на бюрото, цигарка и кафенце са приоритетите ми сейчас. :yanim:

Да работим, да работим ... колко да работим?! Още дечицата от детската градинка знаят, че от работа се става гърбав, а ние не искаме това.

при мен нещата са повече от ясТни: да работя колкото се може по-малко за колкото се може по-голяма комисионна.

при мен нещата са повече от ясТни: да работя колкото се може по-малко за колкото се може по-голяма комисионна.

Казвала ли съм ти колко мъдро момиче си. :yanim:

• Автор

Казвала ли съм ти колко мъдро момиче си. :yanim:

на това му се вика ефективност :yanim:

купих си аз една китка босилек и довечера ще си накисна козето сиренце в зехтинче с лук, чер пипер и босилек. След една седмица ще имам едно магическо мезенце за червеното ми винце.

По този повод се сетих за един стар грузински тост :

Моят дядо казваше: "Имам желание да си купя къща, но нямам възможност. Имам възможност да си купя коза, но нямам желание."

Нека нашите желания винаги да съвпадат с нашите възможности!

:yanim:

Казвала ли съм ти колко мъдро момиче си. :)

абе аз все и го казвам, ама тя все не вярва :)

За вас не знам, ама при мен вторникът вече си показа рогта, теглих по една майна на три неща, и мисля да се заровя в гаража, че само той остана - горкият , в него съм наблъскал в момента всичко, на което другаде не намерих място и в момента няма как да се влезе - врата е затворена с ритник даже.Вероятно като я отворя отгоре ми ще се изсипят ...хмм...разни неща :yanim:

Я дайте акъл кво да излъжа шефа че днес ме е налегнал мързела

• Автор

Забелязала съм, че мъжете имат странен афинитет към мазите и гаражите............. :yanim:

а аз за сега успешно се скатавам нищонеправейки. За довечера възникна едно малко огледче на път към вкъщи, но това са бели кахъри.

Основния ми проблем в момента е какви точно маслинки да си купя за картофената салата довечера. Организирам едно камерно момичешко разпиване...............

придържай се максимално близо до истината

:)

хахаах при мен, само смъртен случай минава .. шегичка :)

изпиши на лицето си силна тъга, примесена поглед в нищото и си готова

По този повод се сетих за един стар грузински тост :

Моят дядо казваше: "Имам желание да си купя къща, но нямам възможност. Имам възможност да си купя коза, но нямам желание."

Нека нашите желания винаги да съвпадат с нашите възможности!

абе аз все и го казвам, ама тя все не вярва :)

За вас не знам, ама при мен вторникът вече си показа рогта, теглих по една майна на три неща, и мисля да се заровя в гаража, че само той остана - горкият , в него съм наблъскал в момента всичко, на което другаде не намерих място и в момента няма как да се влезе - врата е затворена с ритник даже.Вероятно като я отворя отгоре ми ще се изсипят ...хмм...разни неща :)

Ще пия за това довечера. :yanim:

А в моя гараж е материала за ракия, и сушените билки, чакам с нетърпение да приключи този ад от мушички. :)

• Автор

А в моя гараж е материала за ракия, и сушените билки, чакам с нетърпение да приключи този ад от мушички. :yanim:

а в моя гараж е косачката, резачката ми и още куп друга техника :yanim:

Забелязала съм, че мъжете имат странен афинитет към мазите и гаражите............. :yanim:

...

:) Ето това е отговорът за темата : "Къде е истинският мъж", ама да не вземеш да го кажаш там, че после няма де да се заврем :yanim:

а в моя гараж е косачката, резачката ми и още куп друга техника :yanim:

А, а, а, а ... и моята косачка е там.

Още всички инструменти за които ще направя тезгях. За да е удобно на истинския мъж когато върши разни неща у дома. :)

Другари имам проблем!

- свърших и кафето, и цигарите, и работа ми се отвори :yanim:

• Автор

:) Ето това е отговорът за темата : "Къде е истинският мъж", ама да не вземеш да го кажаш там, че после няма де да се заврем :yanim:

все си мисля, че там се криете/вие, истинските мъже/ от истинските жени :yanim: м?

• Автор

Още всички инструменти за които ще направя тезгях. За да е удобно на истинския мъж когато върши разни неща у дома. :)

Другари имам проблем!

- свърших и кафето, и цигарите, и работа ми се отвори :huh:

и ние имаме проблем с колегата:

от вчера в офиса стоят неразпечатани

1бр. шоколадови бонбони "Пияни вишни"

1 бр. бисквитиера

1бр. шише кока-кола

1 бр. уиски Балантайнс барабар с чашата :cool:

Хихихихихиихихх ... ребята, ей едно мисли бре. :lol6::lol6:

амчи тъй, де! Иначе ще стане едно риалити шоу - малей, малей..... хихихихиххи

Прибрах се! Ай, излизайте от дупките си, да ударим по един лаф!

все си мисля, че там се криете/вие, истинските мъже/ от истинските жени :lol6: м?

а, а, а....

Другарко-не дейте така, моля - какво ще си помислят хората ? :lol6:

....

аз тезгях си имам, ама проблемът е къде да го поместя - до сега съм мерил с рулетката - ха тук, ха там, ха отгоре, ха отдолу-никъде няма местенце за мен с нужните размери :huh:

Заради това, и по този случай си купих една шуменка, и сега си я пия, чешейки се :cool:

Прибрах се! Ай, излизайте от дупките си, да ударим по един лаф!

Тут смеее .... пак кафенце, но за последно в офиса, малко лаф и край за днес.

Свърших каквото от мен зависеше за днес и ще отивам да поливам хвойните и борчето.

Вчера със съседките ги засадихме и цели два реда от по метър горски ягоди имам.

Да видим как ще им се отрази общуването с мен. :cool:

Аз на тезгяха съм му намерила място, само не му е дошло още времето да го поръчам. Ще намеря и менгеме, защото много уважавам този инструмент още от време оно когато се мушех на татко из инпровизираната работилница.

• Автор

а, а, а....

Другарко-не дейте така, моля - какво ще си помислят хората ? :lol6:

Другарю, от кога ви е хм......... еня /да не използвам неприличности/ какво си мислят хората?

Тут смеее .... пак кафенце, но за последно в офиса, малко лаф и край за днес.

аз, след като направих справка с часовника, реших, че е време за нещо малко и си капнах няколко албански капки Балантайн /звучи ми като заглавие на опера, честно/ в чашата ми с кока-кола :cool:

Извадки от разговора с шефо:

Спешно за Стандарт,ама мноооооооооо спешно пращай

Със забавени реакции съм,шефе,от известно време-та ще чакат

Що бе,болна ли си

Мне,влюбена съм

То тва и то болест

:cool:

аз, след като направих справка с часовника, реших, че е време за нещо малко и си капнах няколко албански капки Балантайн /звучи ми като заглавие на опера, честно/ в чашата ми с кока-кола :cool:

Те точно по тази причина ще паля метлата за вкъщи.

• Автор

Те точно по тази причина ще паля метлата за вкъщи.

искам да ти кажа, че това е АДСКИ уважителна причина :cool:

ама ти си го знаеш............. :lol6:

искам да ти кажа, че това е АДСКИ уважителна причина :cool:

ама ти си го знаеш............. :cool:

Като вземем предвид и факта, че някой другари (като вас) от литературния клуб утре ще отсъстват от бойното поле, направооооо съм се изпарила на секундата. :wub:

То тва и то болест

:lol6:

ох, аз се чудя що все ми е лошо, тогава аз съм тежко облна :lol6::huh::)

• Автор

къде отиде Белли? :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.