Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+3) ?

Featured Replies

Да, гадно, много гадно и съжалявам, че прочетох статията!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Прочети нещо разведряващо :eek:
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 108,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• катеричка-рункавелка се качила на табелка и извикала без страх : "Днес е вторник!Пак "

• Катеричка рунтавелка се наквасила кат зелка "Вторникът е гаден ден, ама дреме ми на мен"

• Катеричка рунтавелка Удряла глава в табелка И ревяла с пълен глас "Вторника го мразя аз!!!"

Прочети нещо разведряващо :)

Сайта който Капитана беше пратил, а аз открих доста късно, е там не спирам да се хиля : еб..не.нет...:eek:

Сайта който Капитана беше пратил, а аз открих доста късно, е там не спирам да се хиля : еб..не.нет...:eek:

А ето малко бисери, които сме събирали с приятели: http://www.gatchev.info/fun/bg/pearls.html

А ето малко бисери, които сме събирали с приятели: http://www.gatchev.info/fun/bg/pearls.html

Това си го букмарквам, да се хиля, кокато се сдухам :eek:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Мисля си за проблеми... Истински, а не измислени във форумния живот...

Мисля си за пияна кокошка...носеща алкохол под крилото си..?WTF? Сега по-сериозно: Проблемите нямат край...

Пълнолуние, вой на разгонени котки, пиянски викове на пълни идиоти...хубав квартал. Да спя ли...

Мисля си за проблеми... Истински, а не измислени във форумния живот...

а аз се опитвам да се науча да пуша лула :lol6: верно си е, че всеки си е с проблемите, а ?

а аз се опитвам да се науча да пуша лула :lol6: верно си е, че всеки си е с проблемите, а ?

Братче, от 2-3 седмици и аз се опитвам, ама голям зор... Постоянно ми гасне, хабя една запалка на две - ти лули... Явно си има тънкости - как да се натъпче, как да се пуши и т.н. И самият тютюн е някакъв много мокър - явно такъв трябва да бъде, ама засмуквам като трифазна помпа, и все гасне, баси...

Братче, от 2-3 седмици и аз се опитвам, ама голям зор... Постоянно ми гасне, хабя една запалка на две - ти лули... Явно си има тънкости - как да се натъпче, как да се пуши и т.н. И самият тютюн е някакъв много мокър - явно такъв трябва да бъде, ама засмуквам като трифазна помпа, и все гасне, баси...

Е, то си е изкуство.... и тютюна се оставя леко да изсъхне, но не много. Можете да му сложите вътре резенче ябълга за да не пресъхне. И трябва малко да го натъпчете този тютюн (ама да не го претъпчете че тогава ще ви трябва вакуумпомпа :lol6:

Мани-мани - цял ден чета из интернет и пробвам различни режими на работа.

Първоначално се оказа, че съм инсталирай драйвърите погрешно ( разбирай филтъра) :lol6: Вече не ми гасне повече от 2 пъти на пушене, но пък хората разправят, че това нямало значение - даже някои предпочитали да им загасва, а не да гори постоянно.

Оказа се обаче, че хардуерът ми ( разбирай цялата лула) не от качествените, но пък за уроци явно става( или не ?) - хората разправят, че докато пушиш главата и не трябва да се загрява, а моята почва да пари чак до толкова, че не мога да я държа, и ми люти на езичето ....

Абе - зор, човече, зор......

ама пък :lol6: баси как и двамата сме с едни и същи проблеми, а? :lol6:

• Автор

докато изпием три бутилки вино и се изписали три страници :lol6:

докато изпием три бутилки вино и се изписали три страници :lol6:

алоу - а за нас , верните твои слуги - остави ли нещичко ?

• Автор

алоу - а за нас , верните твои слуги - остави ли нещичко ?

теб нали ти се повръща от алкохол напоследък? :)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

теб нали ти се повръща от алкохол напоследък? :)

от вчера сутринта не съм лизвал и капка алкохол :) ( днешната биричка по обяд не се брои, разбира се)

мисля да съм на сух режим поне (но и не повече) от три дни .

Как мислиш ?

• Автор

от вчера сутринта не съм лизвал и капка алкохол :) ( днешната биричка по обяд не се брои, разбира се)

мисля да съм на сух режим поне (но и не повече) от три дни .

Как мислиш ?

много е :)

аз мисля да положа крехкото си секси тяло в леглото и грижливо да го завия със завивката. Утре мисля да го пиша много, много дъждовен и да се отдам на едно качествено мързелуване :)

много е :)

аз мисля да положа крехкото си секси тяло в леглото и грижливо да го завия със завивката. Утре мисля да го пиша много, много дъждовен и да се отдам на едно качествено мързелуване :baby:

в този ред на мисли, смятам и аз ще положа косматата си , пълна с въшки глава в леглото, и да му измеря диагоналите.Ако те изритам, знай, че е нарочно :) Утре да му мислят тия, чиито деца не са на училище :) аз трябва да измислям забавления за моето, както и да се уча да пуша лула

лека нощ http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

събудих се, поизлежавах се и сега ще отида да обиколя квартала с псето Днес официално го обявявам за мързелив ден. Ще се движа бавно и ако може изобщо няма да се движа :)

Трябва да отида за още тетрадки! Съответно да ги подвържа! Да купим маратонки за физ.възпитание! Да купим нов телефон (откъде пари-не знам)... Да надпишем третия поред бележник (пак са ни го върнали, че подписа бил с различен химикал от попълването)...

събудих се, поизлежавах се и сега ще отида да обиколя квартала с псето

Днес официално го обявявам за мързелив ден. Ще се движа бавно и ако може изобщо няма да се движа :)

Приема се другарко!

Аз ще поработя без да се напрягам много, много .

Доведох моя спътник в живота тук на разходка. Се разкара малко из мрежата, да види света какви ги върши. :)

• Автор

Приема се другарко!

Аз ще поработя без да се напрягам много, много .

Доведох моя спътник в живота тук на разходка. Се разкара малко из мрежата, да види света какви ги върши. :)

аз имам една експертиза с изтичащ срок на предаване.............. мисля да я направя ей сегичка набързичко

• Автор

Трябва да отида за още тетрадки! Съответно да ги подвържа!

Да купим маратонки за физ.възпитание!

Да купим нов телефон (откъде пари-не знам)...

Да надпишем третия поред бележник (пак са ни го върнали, че подписа бил с различен химикал от попълването)...

Купих ги аз тетрадките. Само трябва да изритам дребния да отиде с учебниците си да си купи облекла, че са от библиотеката а той е всепризнат мърльо. Иначе в списъка са: гуменки, анцузи, тениски.......... Направо се разорих http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Направо се разорих http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мани, мани...Баш в най-критичния момент да си потроши телефона, сега и за него да мисля...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.