Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Помогнахме на планетата да се освободи от малко боклуци, които нашите стомаси успешно рециклираха...:speak:

Браво, браво :)

А пък аз за последен път купувам пиратки - от догодина ще бъда с пистолет :baby:

Три дни обаче неставане от масата ми донесоха 2 кг в + според кантара

Шампанско и сълзи, дет се вика :speak:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Мисля да си лягам, че пак се зададе гадното ставане в 5... Мисля си, че хич нямаше да се оплаквам ако ни бяха дали още една седмичка... Мисля си, че беше страхотен бонус да ни пуснат кодираните канали по ТВ-то за празниците... Мисля си, колко време ще ми трябва да вляза в кондиция... Мисля си, че обожавам празници, поводи, весели хора, навалици, събирания, банкети и т.н. Мисля си, кога се пада следващата по-голяма почивка... Мисля си - цял живот ли ще работя?

е, има ли живи? :yanim:

Мисля си за една рецепта за кифлички...немога да се сетя Емми къде я беше пуснала...

намери ли я? :yanim:

айде, че още две рецепти ще ви пускам :yanim:

• Автор

Бодро мутро и на теб, ама къде си се разбързала? Строй се, преброй се, работа, нова седмица. Почакай малко, нека първо свърши тази, пък тогава на работа. Ма така де...

Разбързала съм се до толкова, че сутринта едва станах и едва се домъкнах до работа. Много ми се спеше.

В момента пия кафе и вишновка едновременно и дъвча бонбони :mad:

Да ми е сладка новата година :)

ВВишновка! Мммм, не звучи никак зле. И аз мисля да взема да прасна една Metexa с едни шоколадизирани стафиди, че нещо взе да ми заприскърцва гърлото от суша.

вали :clap: шефа си счупила крака. Утре ще я оперират. Чакат някаква планка от София за скромната сума от 3000лв.

На толкоз добро дете,Дядо Мраз ще му донесе и друг подарък.Те други си я пожелаха,но знае ли човек къде ще иде русата метла.

Благодаря за пожеланието.. :) Но русата метла следва своята съдба, и своите си мисли... това е нейно право.. Тя си решава,избира, и носи последствията ... Както и аз си нося своите...

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Рано ли е?:whist:

Рано ли е?:P

За какво да е рано :whist: .. За опънати крака и нещо на една ръка - не, не е :P

нещо на една ръка - не, не е :P

:whist: Имам много остатъци от Нова година - грехота е да ги хвърлям...Виното дали изветря?:P

:whist: Имам много остатъци от Нова година - грехота е да ги хвърлям...Виното дали изветря?:lol6:

Мдам, за виното , да ,изветрява, затова не трябва да се оставя отворено и с достъп на въздух до него :P

Наздраве :P ( моето не е от нова година всъщност )

Eй, никой не се съгласи да излезем да се пързаляме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ние сме достолепни възрастни хора все пак :P

П.с Днес се пързалях по едни стъпала с две кафета, това ми стига ( кафетата оцеляха, както и аз , благодарение на добрите рефлекси и тренинг :whist: )

Ан тъй, че ми писна сама да си пиша, де се забутахте не знам? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ами, за другите не знам, мога да отговарям само за себе си :whist:

Ай, за много години :P

Ай, живи здрави, хубави и весели!

( кафетата оцеляха благодарение на добрите рефлекси и тренинг :whist: )

:lol6: Туй не го вярвам

... аз в колата даже се заливам като пия...:P

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Ай, за много години :P

За много приятелю ! :lol6: .. Бъди жив и здрав, и не се предавай пред нищо :)

:down: Туй не го вярвам

... аз в колата даже се заливам като пия...:lol6:

Е ти не си Аз все пак :whist::P .. ВЕрвай ми, истина е :P

Колко сняг трябва да натрупа за да не може да потегли автобуса сабахлян?:whist:

Колко сняг трябва да натрупа за да не може да потегли автобуса сабахлян?:P

35-45 санта стигат ..и да няма трактори които да минат преди това :whist:

35-45 санта стигат ..и да няма трактори които да минат преди това :whist:

Вече имаме 10 - 15 см...:yanim:
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.