Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Даден, даден рапорт ама си мисляяя ...

Прецтаям си как сега ти звънка жи си ема и те викат в болницата :angry:

малиии бррр... да не дава Бог никому

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Айде, поименно да се изброите, които сте на работа....:angry:Аз съм по пижамки....:P

Добро утро!

Другари : първа точка от плана за седмицата е изпълнена.

Рапорт даден ! :blink:

Че ще спазиш плана - в това съмнение нямаше. Че ще рапортуваш - също.

А това, че след този план и с това `сичкото нещо в стомаха ти си и писал адекватно посред нощите - това вече е отчетено подобаващо.

Вижда му се края на този твой "ужас". Дерзай! Ние чакаме рапортите. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

• Автор

Изброяваме се де http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

:blink:Аз съм босичка...и пия кафенце....

Лека работа, Вес!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Аз съм с два чифта чорапки и пак ми е студено http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Кафе обаче и аз си пиивам, мммм...Вкусно :)

Айде, поименно да се изброите, които сте на работа....:)Аз съм по пижамки....:ass:

Добро утро!

И аз, и аз завъртях работното колело още в седем.

Шал, шапка, ръкавички, ботушки, чорапки, чорапогащник, панталон, боди, корсаж, плетена фанела ...

бе всичко като за северния полюс, няма какво да си говорим. :blink:

Прецтаям си как сега ти звънка жи си ема и те викат в болницата :blink:

малиии бррр... да не дава Бог никому

гпп....

Звънна , разбира се - в 8 и 10 ми звъннаха и досега бях там.

баси.

Айде, поименно да се изброите, които сте на работа....:)Аз съм по пижамки....:ass:

Добро утро!

Добро де.

Аз се префасонирах вече в анцунг :)

Пфф, не мога да влезна в ритъм с тия купони, ега ти :rolleyes: А кога ше уча :)

Мисля си колко е хубаво в аритмията и как в един момент живота така те вкарва в ритъм, че няма излизане, но докато си в аритмия си мечтаеш за ритъм. Ох, така ме мързи в последния ми работен ден, че чак ме мързи да си тръгна.

Пфф, не мога да влезна в ритъм с тия купони, ега ти ;)

А кога ше уча :)

A де - и при мен този върпос виси като ...хммм....топките ми...

предполагам, че ще седна след нова година да поуча - на 8-ми ми е ЗОС-ът.

Мисля си колко е хубаво в аритмията и как в един момент живота така те вкарва в ритъм, че няма излизане, но докато си в аритмия си мечтаеш за ритъм.

Ох, така ме мързи в последния ми работен ден, че чак ме мързи да си тръгна.

А при мен, вторниът се оказа типичен вторник : нито документите си успях да сменя ( опашката в РПУ-то в момента е от около 50 човека) , нито пък си полегнах да поспя, а довечера съм на партито с колегите.

Вторник.

Аз пък си мисля, как може да имам чак такива бели петна. Че съм тъпичка, тъпичка съм, ама чак пък толкова ... Няма ли вече да ни затваряте, че как сме се размислили 27 хиляди мисления сме измъдрили :lol6:

А при мен, вторниът се оказа типичен вторник : нито документите си успях да сменя ( опашката в РПУ-то в момента е от около 50 човека) , нито пък си полегнах да поспя, а довечера съм на партито с колегите.

Вторник.

Док, не казвай, че нямаш агенти в РПУ-то! Не става въпрос за непочтеност някаква, а за благодарно население, което си излекувал някога, което като види своя доктор, да е готово на всичко за него. :lol6:

А за партито - ще се справиш, Док. Винаги казвам, че е важно да се излезе с достойнство. Вън може и да паднеш. Няма да ни рапортуваш с чак такива подробности.

Абе ще се справиш... Вярвам ти!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

за теб http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ( без подтекст - ти знаеш, че няма такъв )

Ах! камараде http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Док, не казвай, че нямаш агенти в РПУ-то! Не става въпрос за непочтеност някаква, а за благодарно население, което си излекувал някога, което като види своя доктор, да е готово на всичко за него. :wors:

А за партито - ще се справиш, Док. Винаги казвам, че е важно да се излезе с достойнство. Вън може и да паднеш. Няма да ни рапортуваш с чак такива подробности.

Абе ще се справиш... Вярвам ти!

Бе, за имането-имам ( деже идин като ме видя искаше да ми вземе нещата), ама опашката е зверска.Съветстно ми беше да си дам документите, а хората ( е, освен хора там имаше и бабички-разбйнички, и загорели старци разбира се) да висят с часове там.....По-добре да отида утре понякое време и да си мина заедно със всички.

няма да ми се строшат краката я.

А темата ще я затворим по нова година - тези мисли да останат всичките само в старата :lol6:

Бе, за имането-имам ( деже идин като ме видя искаше да ми вземе нещата), ама опашката е зверска.Съветстно ми беше да си дам документите, а хората ( е, освен хора там имаше и бабички-разбйнички, и загорели старци разбира се) да висят с часове там.....По-добре да отида утре понякое време и да си мина заедно със всички.

няма да ми се строшат краката я.

Разбирам. Оставам безмълвна. Днес си моят герой! :lol6:

И ако оставим шегата на страна, ако всички мислим така, ще стане ефекта "предай нататък" и нещата може и да се оправят. Но... засега сме си в батака, защото по правило нещата не стават така, както е редно, защото... :wors: ами защото само на теб ти пука за бабите разбойнички на този свят. :))))))

а, а, а ... не ме разбирай погрешно - към бабичките-разбойнички милост не проявявам :lol6: ама имаше и нормални хора на опашката.... :wors: и нищо кой-знае какво не съм направил - просто си спазвам правилата.

а, а, а ...

не ме разбирай погрешно - към бабичките-разбойнички милост не проявявам :lol6: ама имаше и нормални хора на опашката.... :wors:

и нищо кой-знае какво не съм направил - просто си спазвам правилата.

Знам отношението ти към бабичките разбойнички, но покрай читавите хора на опашката са намазали и те. В този смисъл не знаеш никога ефекта от една постъпка накъде ще тръгне и на кого как ще се отрази. /Хвърленият камък в езерото/. Както и да е. Док, това не е важно. Ако всички спазват правилата..., ако бяхме... - има ли значение?

Мисли за партито... fun fun fun... И не взимай всичките си принципи с теб довечера. :)

...

Мисли за партито... fun fun fun... И не взимай всичките си принципи с теб довечера. :)

а, а, а ... точно довечера ще трябва даже и да ги подсиля, тъй като две от сетричките ми ...хммм.... :lol6: абе -трябва да съм доста подплатен с принципи, ако искам да се прибера у дома с непокътната чест, мисля :wors:

а, а, а ... точно довечера ще трябва даже и да ги подсиля, тъй като две от сетричките ми ...хммм.... :ph34r: абе -трябва да съм доста подплатен с принципи, ако искам да се прибера у дома с непокътната чест, мисля :blink:

Мислех си за сестричките колко са... Бях заложила, че са между 2 и 5 влюбените, но накрая се спрях на две сериозно далдисали...

Няма да продължавам коментарите. Ти си знаеш. Само ще ти сложа една песен, ей така, ако размислиш. :cool:

Айде и вторника го отикахме... Седя си на бюрцето, пийвам си уиски и чакам да стане време да си ходя... :ph34r:

време е за къпане, оправяне и отиване на парти :biggrin:

Ох, прегъна ме от смях днеска. Сякаш те изпращаме абитуриент.

Айде, Док, весело изкарване и... животът е кратък. :down:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

A де - и при мен този върпос виси като ...хммм....топките ми...

предполагам, че ще седна след нова година да поуча - на 8-ми ми е ЗОС-ът.

Ох, добре че не са ти на елхата :biggrin: Топките ти, де :biggrin::ph34r:

Варум това ЗОС или аз го чета по друг начин :biggrin:

Мисля си за КапНемо , утре излитам , та ми се искаше да му честитя Новата, както и на всички Вас

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.