Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Благодаря, подобна радост за всички. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Иначе аз като нормалните заради празниците ще почивам в събота и неделя две поредни седмици, това не е за вярване чак :P

Имаш нужда и ти.

Аз в понеделник пак съм на линия. Дежурен по офис :cool:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Имаш нужда и ти.

Аз в понеделник пак съм на линия. Дежурен по офис :cool:

Хмм не ги е срам, чоп ли си теглихте ?

И аз ще съм тук, тази лудница ще приключи окончателно чак в 22 часа на 31-ви

p.s. сега ще се опитам да пийна кафенце

• Автор

Ооо, аз всяка година тегла късата клечка, понеже живея на 50 минути от София :cool:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

В момента си мисля за Коледа и броя часовете до края на работния ден.

Како Снежанке, ти ли си уе? :rolleyes:

Тц, аз съм Дядо Коледа :whist:

Каква тая авария кво тва чудо още няма скайп аааа

:rolleyes:

Тц, аз съм Дядо Коледа :whist:

Да не си ползвала новия камбопек и да ти е поникнала брада? :rolleyes::whist:

при дофтора и аз ...

магарето му сатанинско дето го сънувах тази нощ

Иначе, прави коктейли, зелеви и лозови сърмички, чушки с ориз, боб софенка, бобени салати иии пости на сичкото отгоре, яко нали ?!

Но, каквото било, било, от утре вечер поне ще се пие и яде.

Викам си тази сутрин като сънувах доки, да взема да ви нагледам, да си пожелаем хубави нещица, че сега ще се разхвърчите по света и у нас и няма да ви видя скоро. :)

Е, важното е, че поне някой се е сетил за мен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Пожелавам и на теб весело изкарване на празниците - и ще се видим с нови сили, предполагам след няколко дни ;)

Пуснал съм двуседмична брада и сега се чудя коя или колко самобръсначки да жертвам...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Пусал съм двуседмична брада

ех, тоз Дедо Коледа....:)

малко са ми двата динозавъра ами на 27-и и 28-ми ще взема още два за парти с преспиване

малко са ми двата динозавъра ами на 27-и и 28-ми ще взема още два за парти с преспиване

Пуснете си да гледате "Джурасик парк" ;)

Пуснете си да гледате "Джурасик парк" ;)

че то аз съм си в Джурасик парк нон стоп хахахахахах

ти няма ли да си ходиш на Търново?

Початих с дечурлигата - беше забавно и разтоварващо!;)Утре пак!

че то аз съм си в Джурасик парк нон стоп хахахахахах

ти няма ли да си ходиш на Търново?

На 30-ти. А сега мисля да изкарам една ужасно мързелива Коледа в София...

Початих с дечурлигата - беше забавно и разтоварващо!:yanim:Утре пак!

аз утре заминавам на село и ще ви освободя от присъствието си чак до другата година ;)

На 30-ти. А сега мисля да изкарам една ужасно мързелива Коледа в София...

думата "мързелива" адски ми харесва

аз мисля да се излежавам пред камината и да редувам сън, ядене, сън, ядене, сън, ядене, сън....

аз утре заминавам на село и ще ви освободя от присъствието си чак до другата година ;)

че аз с кого ще си чатя?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

че аз с кого ще си чатя?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

с Веситу. Аз там такива екстри като компютри и интернет нямам. То и на ТВ-то има само първа, втора и трета програми хихихихихх

Ще ям и ще спя. Може пък да стана 55кила ;)

Пуснал съм двуседмична брада и сега се чудя коя или колко самобръсначки да жертвам...

Един свестен бръснач и един приличен ремък и никакво брадясване вече не може да уплаши душите наши! Пет замаха с приплъзване върху ремъка, и имаш половин бръснене с най-режещото острие, после още два замаха и си готов за останалата част от приключението. Има и беля, и адреналин, но с времето ще му свикнеш и няма да искаш да се бръснеш с друго. Един хубав бръснач е около $200, но това да не те притеснява, те са така направени, че може да остане и за внуците ти. Пробвай, няма да съжаляваш :)

(...) Има и беля, и адреналин, но с времето ще му свикнеш и няма да искаш да се бръснеш с друго. Един хубав бръснач е около $200, но това да не те притеснява, те са така направени, че може да остане и за внуците ти. Пробвай, няма да съжаляваш :)

Трябва да се пробва :)

П.П: А, адреналинът не може да ме довърши, но виж някоя беля може....

Публикувано изображение

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Може пък да стана 55кила

Такъв фантастичен филм няма....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifАз искам само 45 кгhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif!

Подаъците са в черни чували, натоварени са в колата. Остава да се изкъпя и да се потегля :baby: ВЕсело изкарване на празника пожелавам на всички Ви :cool:

Весело изкарване на празниците и от мен, здраве и приказна Коледа!

Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.