Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Само аз ли оставам на линия?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifПоне никой няма да ми противоречи!:)
  • Отговори 3k
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Кажи само нещо - веднага ти тегля контрата...

Дай тема за "жесток" :) спор!

Чувствам се като едноличен собственик на форума, като в празните сараи на Доган, като "Конникът без глава", като крал без кралската си свита, като генерал без армия, като.................;)

Чувствам се като едноличен собственик на форума, като в празните сараи на Доган, като "Конникът без глава", като крал без кралската си свита, като генерал без армия, като.................:clap:

Аааа, да си ги нямаме такива... Форума ще го делим на две. И аз искам парче от баницата... :down::P

Мисля си дали някой от вас би ми казал 5 числа от 1 до 80, а може и да са повече от 5 :headphones:

Мисля си за традициите...

Мисля си за нещастната ми пълнена пуйка /за първи път се пробвах да се правя на домакиня и на пуйка/, която е пренебрегната и подминавана и само като спомена за ядене, получавам страшни погледи. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Мисля си за сладкото следобедно долче фар ниенте, което ще се запълни с някакъв филм с Мерил Стрийп и един от Болдуиновците. И... за частта от традициите с ходенето на гости у кумове и кръстници, която част вече ми идва леееееко в повече.

Та това е. За Коледни неща си мисля общо взето.

Мисля си за прекрасното слънчево време.... :rolleyes:)))

Мисля си за прекрасното слънчево време.... :wors:)))

Къде? .. при нас вали дъжд, та се не трае :inlove1:

ГАДНА НАСТИНКА, ОТИВАЙ СИ!!! Не това исках за Коледа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мисля си,че е хубаво да си преял и да виждаш под елхата пакетите...

И ,че утре ще трябва яко да потренирам,че илапах 3 парчета тортичка...

И,че ви обичкам

И че празниците са хубаво нещо

И ,че дебна глупавия ми брат да се яви на скайп,че има двоен празник днес,а никакъв го намя шилето и тел не си вдига...

ей такива неща,банда!

Честита Коледа!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/xmastree6.gif

Чин -чин!:wors:

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

Чудя се кво ше ги правя тия 15 милиона от euromilions ако си пусна един фиш.

Като ги удариш-идвам с тебе да се чудим заедно

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Каква коледна нощ...Изпих толкова гроздомицин, колкото вода не съм изпил цяла седмица, а се чувствам по-свеж от всякога, дори не ми се спи :ph34r:

На това му се вика коледно чудо...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Е, мина и Коледата :) На когото не съм честитил - да се чувства поздравен. А аз лично се чувствам преял и препил.Поне 4 дни ще ми трябват да си оправя храносмилането.....

А аз лично се чувствам преял и препил.Поне 4 дни ще ми трябват да си оправя храносмилането.....

Щом пишеш тук в темата с мисленето, значи не цялата кръв е в храносмилателната ти система. Останало е нещо и за по-нагоре, към главата. :)

Тъкмо, докато се оправиш ще дойде време за новогодишното представление.

Мъка! Мъка! Но ще оцелеем.

Аз пък си мисля за оставащите работни дни до Нова година. Ще се работи ли, ще се храносмила ли - не знам.

Аз пък си мисля за оставащите работни дни до Нова година. Ще се работи ли, ще се храносмила ли - не знам.

няма какво да ги мисля :

понеделник - рожден ден

вторник-новогодишно парти с колегите

сряда-новогодишно парти на жена ми

четвъртък-почивка

петък-заминаване отново на вила за посрещане на новата година.....

та, планът е направен, остава да оцелеем

та, планът е направен, остава да оцелеем

Планът ти е върхът. Придържай се тясно към него. Искрено се надявам и да оцелеем, Док!

Ние сме оцеляващи. Само така си говорим, за да се нахъсим повече. След като вчера всички бяхме преяли и препили, днес пак започнах да готвя, защото "нямаше" какво да се яде, разбираш ли...

Та, със сигурност тая работа с яденето и пиенето я можем всички. Тук все сме корави...

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Не че в момента не продължавам с някакъв бадемов аперитив, ама това са подробности. След като пиша този пост повече от пет минути - прави сметка колко работата е на 6. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

А иначе относно това какво мисля в този момент - мисля да приключвам с писането, щот не върви.

Е, мина и Коледата :angry:

...

Мина, мина , но не съвсем ...

Още не сме пили по едно тук, всички заедно за празника. :angry:

Аз подходих стратегически. Петък - мързел вкъщи. Събота - цял ден ходене по гости, ядене и пиене. Неделя - цял ден мързел вкъщи. :angry:

Хехх ... а аз бях от посрещачите. В петък работа до 19 часа, после с момчетата едвам се прибрахме в мъглата, за да забъднем у дома. А вчера и днес посрещах, и изпращах приятели и роднини по цял ден. Но за следващите почивни дни плановете са ми за пълен, самостоятелен мързел :angry:

Добро да е утрото, сънливи отпускарци :cooking1:

аз май вече няма нужда да казвам къде съм ,а ?

Мисля си, че май някой се отклонява от вчерашния план.

А иначе ни е ясно къде си. По-скоро трябва да уточняваш в случаите, когато не си там.

Мисля си, че май някой се отклонява от вчерашния план.

А иначе ни е ясно къде си. По-скоро трябва да уточняваш в случаите, когато не си там.

Е, той планът е в сила - купонът е довечера.....

Иначе си права за местонахождението :)

Знаеш ли обаче какво ми донесе дядо Коледа днес ?

Двама доктори желаещи да започнат :P

хубавото е че ще запълня щата и ще мога да направя графика , лошото е, че и двамата са луди за връзване и никой на друго място не ги иска :)

Е, аз пък ще ги взема - и само месец да издържат - пак ще е нещо :cooking1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.