Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Намерих му го... :lol6:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=164809&view=findpost&p=1848640

От тук надолу, Момчилчо, просвещавай се за плановете Господни :rolleyes:

Баси, за миг се почувствах разголен за плановете Евини :baby:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

• Автор

Баси, за миг се почувствах разголен за плановете Евини :lol6:

Аааа, ако ти е топло, не се притеснявай, ние с Кремата зяпаме, к'ви ги върши Данчо :rolleyes:

ФЪряй ги спокойно тия дрехи :baby::lol6: :lol6:

Аааа, ако ти е топло, не се притеснявай, ние с Кремата зяпаме, к'ви ги върши Данчо :rolleyes:

ФЪряй ги спокойно тия дрехи :lol6: :lol6: :lol6:

а, аз мога и на две места да гледам :baby:

ФЪряй ги спокойно тия дрехи :baby::lol6: :lol6:

Хвърлям му завивките отгоре...Който иска да търси, но всъщност няма смисъл...след обилното количество течности, което погълнах, той сам ще се обади горкия...най-късно след полунощ... :lol6:

а, аз мога и на две места да гледам :rolleyes:

Воайьорки :baby:

• Автор

Хвърлям му завивките отгоре...Който иска да търси, но всъщност няма смисъл...след обилното количество течности, което погълнах, той сам ще се обади горкия...най-късно след полунощ... :ph34r:

Ох, мили я ми бъзльо http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Няма да пипам грубо :biggrin:

Воайьорки :down:

Ай, ся http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

отивам да спя и аз

лека ви нощ http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Лека и мека, муцунке http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Защо никой не чете Правилата на Форума

:(

Мисля си не е ли вече време да си лягам

Коледната изненада за динозаврите е готова :P Не му разбирам на параметрите, но ме увериха, че е много добър компютър, плюс ергонометрична клавиатура и амнайсе тонколони /докато им разплета кабелите ми се разказа играта/ Преди малко го "подредих" на бюрото им и искам да видя как ще пищят като се приберат от даскалото хъхъхъхъхъхъхъх :cool:

Коледната изненада за динозаврите е готова :cool: Не му разбирам на параметрите, но ме увериха, че е много добър компютър, плюс ергонометрична клавиатура и амнайсе тонколони /докато им разплета кабелите ми се разказа играта/ Преди малко го "подредих" на бюрото им и искам да видя как ще пищят като се приберат от даскалото хъхъхъхъхъхъхъх :baby:

Мисля си за хуманното ти отношение към динозаврите... :P

отивам да поискам тото за 5 000 000 на Коледа стават чудеса,дали мога да ударя едно чудо :P:cool::baby::biggrin:

• Автор

отивам да поискам тото за 5 000 000 на Коледа стават чудеса,дали мога да ударя едно чудо :P:cool::baby::biggrin:

Да ти дам на Емми чука, та да удряш по-силно :baby:

Да ти дам на Емми чука, та да удряш по-силно :baby:

мдааааа, чудесата стават с чук :cool:

Мисля си за хуманното ти отношение към динозаврите... :P

оооооооооо, това не е нищо.... Леля им прати едни парички да им взема по едно телевизорче /нещо плоско до 300лв/ . Това ще го направя докато сме на Божичен /ще ги купя и закача на стените/. Нали се сещаш какви писъци ще са като си влязат в леговищата след празниците хъхъхъхъхъх

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Можете ли да познаете от къде пиша в момента ? :baby:

от болницата :cool:

аз ти казах: ти ТАМ живееш. :P

• Автор

оооооооооо, това не е нищо.... Леля им прати едни парички да им взема по едно телевизорче /нещо плоско до 300лв/ . Това ще го направя докато сме на Божичен /ще ги купя и закача на стените/. Нали се сещаш какви писъци ще са като си влязат в леговищата след празниците хъхъхъхъхъх

Добра мама и добра леля. Блазя на динозаврите :P

добре дошла в пенсионерския клуб Публикувано изображение

и дриги ми казаха същото вчера :huh:

отивам да поискам тото за 5 000 000 на Коледа стават чудеса,дали мога да ударя едно чудо :huh::wors: :wors: :wors:

Ще те обичам изключително безкрайно :wors:

отивам да поискам тото за 5 000 000 на Коледа стават чудеса,дали мога да ударя едно чудо :huh::wors: :wors: :wors:

Очертава се да са около два милиона. Късмет! :)

Ще те обичам изключително безкрайно :baby:

"Безкрайно" изглежда твърде продължително... :wors:

Имаш ли нещо против първо да разделим парите, а после да се забавлявате до насита? ;):)

• Автор

Имаш ли нещо против първо да разделим парите, а после да се забавлявате до насита? :wors: :wors:

Къде ще ме водиш :huh:
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.