Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Жив и здрав да ти е. Господ да му наспори годините!

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Мисля си, че имам поне 10 щафети суджук в хладилника - не мога да се оплача от липса на мезе... Цоп Публикувано изображение

къде казваш ти е хладилника? :biggrin:

аз имам свински бут, свински език, кило пилешко филенце, кило кашкавалче и две буци домашно сиренце в хладилника. За сега........... :yanim:

Викам, да вземем да обединим хладилниците :blink:

Хладилници от цял свят, обединявайте се!!!!!

И тогава ще започне такъв живот, че само си викаш дано, дано ! :cool:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Нямам чувството ,че е коледа,още е топло.Отново съм на работа и без почивен ден :biggrin: 2 дена цигари не пуша,дано изкарам и повече

в стаята ни мирише на изгоряло, а не мога да разбера откъде идва :biggrin:

Мисля си, че ще ми се отели телето, докато дойде тая пуста Коледа... На работа е некъф ужасТ :biggrin:

Пффф...

Бях забравил колко гъчканица, шум, дим и скъп, но некачествен алкохол може да има в един нощен бар :withflowers: Да кажеш, че съм пил кой знае колко много - не съм, ама на прибиране имах чувството, че главата ми е петорна по обем, баси.Сега вече е само двойна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Дрехите ми смърдят на цигарен дим, гърлото ме боли, а е само вторник и мина само едно от "коледните партита" на които тряябва да присъствам тази година.

• Автор

Мисля си, че ще ми се отели телето, докато дойде тая пуста Коледа... На работа е некъф ужасТ :bday19:

На теб ти съчувствам :wors:

а е само вторник и мина само едно от "коледните партита" на които тряябва да присъствам тази година.

на тебе не :bday19:

ще ми ходи той по партита :withflowers:

на тебе не :bday19:

ще ми ходи той по партита :withflowers:

на енго съчувстваш, а не мене - не, така ли ?

а, а, а. ....

а да бъдеш нащипана, нахапна и нагрицзана, след което бой с възглавници яде ли ти се ?

а, а, а. ....

а да бъдеш нащипана, нахапна и нагрицзана, след което бой с възглавници яде ли ти се ?

аз ти съчувствам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

а, а, а. ....

Айде, сервирай го тоя бой, че ме сърбят ръчичките :withflowers:

Пффф...

Бях забравил колко гъчканица, шум, дим и скъп, но некачествен алкохол може да има в един нощен бар :withflowers: Да кажеш, че съм пил кой знае колко много - не съм, ама на прибиране имах чувството, че главата ми е петорна по обем, баси.Сега вече е само двойна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Дрехите ми смърдят на цигарен дим, гърлото ме боли, а е само вторник и мина само едно от "коледните партита" на които тряябва да присъствам тази година.

Празниците са измислени, за да разведряват ежедневието на хората, а всъщност ги вадят от равновесие.

След тях възстановяването на организма често трае с дни.

Около Коледа и Нова година е най-тежко. Съчувствам ти, а и на всички, които страдат... :bday19:

Празниците са измислени, за да разведряват ежедневието на хората, а всъщност ги вадят от равновесие.

След тях възстановяването на организма често трае с дни.

Около Коледа и Нова година е най-тежко. Съчувствам ти, а и на всички, които страдат... :bday19:

мдааааааааааааа, трудно ни е, НО ....................... търпим :withflowers:

Че търпим, търпим, ама с годините възтановяването е все по-трудно като че ли.Нощес гледам тийнеджърите колко малки ми се струват и явно аз изглеждам на тях като дъртак.Не , че забавленията им са нещо по-различно от нашите едно време.Пиене, танци, малко дрога, после секс - какво повече му трябва на човек като е млад.....

.Пиене, танци, после секс - какво повече му трябва на човек като е млад.....

и не само като е толкова млад :clap:

аз оставям малката на комшийката и хващам пътя, че ми се ходи на кафе

чудя се дали не съм нагла :)

и не само като е толкова млад :clap:

аз оставям малката на комшийката и хващам пътя, че ми се ходи на кафе

чудя се дали не съм нагла :)

нагла си ама шъ търпиш :lol6:

нагла си ама шъ търпиш :clap:

то добре, че има кой мен да търпи :)

Коледният ми подарък ще е татус,сега трябва да проуча в кое студио да си го направя.

Коледният ми подарък ще е татус,сега трябва да проуча в кое студио да си го направя.

И къде точно ще го правиш :clap:
  • Автор

и аз искам...ама още не можем да стигнем до консенсус в къщи http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И къде точно ще го правиш :clap:

на крака мисля

и аз искам...ама още не можем да стигнем до консенсус в къщи http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

аз заявих "Ще си правя татус"

чу се " Добре аз ще ти я платя,това ще ти е подаръка за коледа ,искаш ли?"

Аз решавам и правя,който иска да се съгласява с мен.

Доки ,ами аз не съм наред вече

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Вие сте луди за възване с тия татуси.

Така е. Ако действително се нуждаехме от рисунки по тялото, Природата отдавна щеше да ни ги нарисува.

Мацотят се хората, а след време: - Докторе, как най-лесно и безболезнено ще можете да ми я махнете?

Колкото и елегантно да бъде премахната татуировката, мястото винаги ще носи следите на лекомислието... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

на крака мисля

Кака, "крак" е доста широко или в случая по-точно дълго понятие, уточни се :clap:

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.