Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

в такъв случай - одобрявам :speak:

аз предпочитам да закусвам с него. А сега съм си закупила от дядото домашен кашкавал - мммрррррррррр :blink:

Така и не можах да догодя кашкавала в домашни условия.Виж на сиренето и изварата съм цар :) От краве, от овче, от козе мляко - каквото ми дадеш от такова ще ти направя сирене :)

да не си на командировка във Франция

Опзали ме Господ да стъпя в тази страна на разврата :ph34r: седя си тук и си почивам преди да захвана учебника наново за един последен вентилатор :baby:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Опзали ме Господ да стъпя в тази страна на разврата :speak:

А ние развратниците си мечтаем за нея!:ph34r:

Опзали ме Господ да стъпя в тази страна на разврата :speak: седя си тук и си почивам преди да захвана учебника наново за един последен вентилатор :blink:

къф разврат?!? Един развратен француйзин не видях :ph34r: А колко киснах на Шанзелизето. Ама то с това Божоле.........

Така и не можах да догодя кашкавала в домашни условия.Виж на сиренето и изварата съм цар :blink: От краве, от овче, от козе мляко - каквото ми дадеш от такова ще ти направя сирене :baby:

Опзали ме Господ да стъпя в тази страна на разврата :speak: седя си тук и си почивам преди да захвана учебника наново за един последен вентилатор :ph34r:

Какъв учебник, аз винаги съм си мислел ,че знаеш всичко :)

А ние развратниците си мечтаем за нея!:ph34r:

попиляхме се да се оглеждаме за прехвалените модерни французойки. Единствените две готини жени с които се разминахме говореха на български :speak:

попиляхме се да се оглеждаме за прехвалените модерни французойки. Единствените две готини жени с които се разминахме говореха на български :speak:

Говори ми в мъжки род!!!:ph34r:

Говори ми в мъжки род!!!:ph34r:

ще ти кажа истината: няма мъжки род :speak:

Може да са учили българска филология ,просто

Може да са учили българска филология ,просто

оптимист :speak:

ще ти кажа истината: няма мъжки род :speak:

Дай друга дестинация!:ph34r:

Дай друга дестинация!:blink:

Испания :speak:

ама то пък аз вече реших, че ги искам високи руси и със сини очи :baby: Е, нищо, де. Ще направя компромис :ph34r:

Дай друга дестинация!:speak:

Нещо се размечтахте май

ама то пък аз вече реших, че ги искам високи руси и със сини очи :speak:

Ще ти помагам да ги изрусим, ако много държиш:ph34r:ще му държа..........ръцете

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Нещо се размечтахте май

е, толкова ли много искаме? :speak:

Ще ти помагам да ги изрусим, ако много държиш:ph34r:ще му държа..........ръцете

става - ще го топнем в перхидролче :speak:

ох, попилх се да се смея:blink:

не го слушай, кой ще откаже нещо хубаво!:ph34r:

п.п. От половин час ме подканят да стана за да си приберат урожаите от фермата! Айде, хубава вечер и лека нощ! Сутринта кафетата са от мен!

Тия тука полудяха и се маат едни бесни кючеци :speak:

Отивам да снимам...

кючеците ли????? :ph34r:

Даже е малко,повече очаквах

не го слушай, кой ще откаже нещо хубаво!:ph34r:

п.п. От половин час ме подканят да стана за да си приберат урожаите от фермата! Айде, хубава вечер и лека нощ! Сутринта кафетата са от мен!

и мен ме дебнат да си лягам, че да си нахранят хипопотама :speak:

обаче аз съм умнаааааа - за коледа ще им подаря компютър и никой няма да припарва до мояяяяяяяя хъхъхъхъхъхъх

кекса е от мен

Мхммм....

9 мъже и една мацка. Питате ли още, кво е тука :blink:

Ако ти си мацката .... :ph34r:

А аз приключих с епидемиологията.Ще видим дали утре тя няма да ме приключи :blink:

значи - вече знам с кого ще си пия сътрешното кафе - с тебе :)

Айде лека ви нощ и от мен :)

значи - вече знам с кого ще си пия сътрешното кафе - с тебе

Айде, ставай, днес не бива да се излежаваш...

И да кажеш от колко часа е изпита, че съм спец на молитвите :ph34r:(знам всякакви и действат)....:angry:

Събуждам се бавно................ Е, технически бях будна в седем и половина. После се борих половин с псето за възглавницата. После си дочетох поредната тинейджърска книжка - светът отново го спасихме. После кратка разходка в компанията на псето /отново/ и пържени филийки за закуска. В момента динозаврите ринат зачислените им помещения а аз съм почти будна. Кво стана? Доктора взе ли си изпита? :rolleyes: С колата всичко било шест.......

Взе го :wub:

Този път с една единица по-малко от предишния, но за моята тъпа магарешка тиква - и петицата е пстижение Публикувано изображение До тук - 2:0 за мен Публикувано изображение остават още 4 до края на сесията, ама те ще са догодина

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.