Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

кофтито е, че диското се оказа не до десет ами до единадесет :cool:

така че ще трябва да намаля виното................

Сакън! Намалиш ли виното - ще измръзнеш...
  • Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Хората на Еверест се качиха, нас ни достраша на един банкет да отидем....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Сакън! Намалиш ли виното - ще измръзнеш...

искам да ти кажа, че в момента и Джордж Клуни да се появи докато успее да ме съблече ще му мине мерака :cool:

Хората на Еверест се качиха, нас ни достраша на един банкет да отидем....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

що не подкара пижото?

що не подкара пижото?

Не моа събера 20 лелички....

За Клуни не съм съгласна :blink:, мога и много бързо да се събличам....:cool:

Не моа събера 20 лелички....

За Клуни не съм съгласна :down:, мога и много бързо да се събличам....:blink:

ако не е над 25 градуса Клуни няма никакъв шанс :down:

че нямате ли квартална кръчма ? :cool:

Обичам думата кръчма - тук такива липсват :(

За Клуни не съм съгласна :down:, мога и много бързо да се събличам....:)

В тези ваши полярни условия, рискуваш някой пингвин да те гризне, преди Клуни да слезе от клона...

П.П. Липсват ми снежните преходи по Пирин...

че нямате ли квартална кръчма ? :)

ти не знаеш колко време чакахме за тез куверти докато се уредим

Я виж....

Обичам думата кръчма - тук такива липсват :down:

П.П. Липсват ми снежните преходи по Пирин...

хубава дума, такава една стабилна....

за другата година планирам Пирин, но през лятото. Обещала съм си никакви ремонти.

ти не знаеш колко време чакахме за тез куверти докато се уредим

Я виж....

и кво? изфирясаха ли ви кувертите?!? :)

Минете едно Конче и заради мене :down:

за Конче не знам, но едни Кременски езера със сигурност :)

и кво? изфирясаха ли ви кувертите?!? :)

знам ли? Бармана сигурно сипва питиетата в момента и се чуди де сме, :down:пък чичото в кухнята бърка кюфтаците...:(

знам ли? Бармана сигурно сипва питиетата в момента и се чуди де сме, :down:пък чичото в кухнята бърка кюфтаците...:(

язък за питиетата :)

язък за питиетата :)

На всичкото отгоре имаме и купени билети за "Службогонци" от 18 часа и после беше банкета...Абе, немам думи...Съдбата е безмилостно жестока!

На всичкото отгоре имаме и купени билети за "Службогонци" от 18 часа и после беше банкета...Абе, немам думи...Съдбата е безмилостно жестока!

язък и за роклята...........

Ше натепам колегата :)

Нямало да идва на изпит :) Планирам с шутове :angry:

Едит: Ау, Бели, чак мен ме е яд за кувертите :dog84:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

• Автор

Къде са тия двамата дразнители с камините ? :rolleyes: Знаете ли к'во ми е сгодно сега...Седя си до камината, пиивам си домашно червено винце, ям сухичко мезе, дивичко...пък нека ми е зле :cool:

Къде са тия двамата дразнители с камините ? :speak:

Знаете ли к'во ми е сгодно сега...Седя си до камината, пиивам си домашно червено винце, ям сухичко мезе, дивичко...пък нека ми е зле :)

Милсля. че си си добре,,,,

Аз с това парно сефга нито огън ога да видя, нито нищо - топло е, жега, преди малко се върнах от гости в кърстниците...хапнах,ме, пийнахме,Сега съм отворил котела да се поразгори, ама огън на етажа не виждам.само топлина.

Знаете ли, какво установихме с кръснтика ?

Ами - оказва, че че ние май не водим абсолюто никаквъ "социален живот"........С никой извън кръга си не се виуждаме....От работа-в къщи, от къщи-на работа.взимеаш детето, нахранваш го, след твоа учене, донашни, малко интернет.....И на дугия ден - пак това.

ЖБаси.

Пнсионери ми станахма, жиитова ли така ва се объран -не знам....

Нито на кино ходим, нито на театър.Концернт ? какво беше това ? ВТУк, в Плевен такова нещо не се е случвало от години.Джаз, Рок ? какво беше това ? Само по интернет го има.

Тъжно.

за да отидеш на концерт -трябва да биеш три дни път с камили до София.Да не говорим за паите, които трябва да се потрошат.А тях именно ги няма....Аз, жена ми, кръстникът и кръстницата -всичките сме лекари.ж "интелегиенция.Баси "етнтеличгенцията" - Седим цяла вечер на буткилка домашна ракия и домашно вино.Кисели красавички за салата, кебапчета и картофки за 1, 50.

Няма пари за повече.

баси.

последни отрепки сме станали.......

А колегите ни, които мигирираха на запад сега се возят на яхти... Ние бяхаме с илюзиите, че в Бълхария ше стане добра страна за живот.....Илюзии....Как сега да избягаш ? Деца, възрастни родители, които разчитат на теб.Емоции,.Баси.5 000 евро заплата в Германия.И то не като шеф на отделение, какъвто съм сега ( там никой няма да ме йнаправи шеф, защото ще съм чужденец) , ами прост лекар.....

5 000 евро.Все дно тук да съм с 5 000 лева заплата.Стандартът е същият.

Ама там няма да седя в смрадлив апартамент, да жуля домашна ракия и кисели краставички, ами щяхй да ходя поне на кино веднъж месечно.

А тук това за мен е непостижима мечта,.

Да, ама туък е баща ми, дето вчера ходих да му помагам следобед, да бия над 300 км, защото няма кой друг ? Ами майка ми, с кръвното , дето до няколко години ще направи инсулт ......Баси.Кой ще ги гледа тях, ако аз отида да гледам кино в Берлин ?

Пияница.

Битов алкохолик -това ще стане от мен ( не че не е станало)

След сутрешната преса, малко обзор - нищо не се е случило през ноща (съществено), не са започнали нови войни, не са убити хора, няма открития (нови), в България продължават на мегдана да си вадят пищовите...Абе, с една дума, днес вестници може и да не четете! Носете си чашите за кафе!

Такааа, докторчето вчера се е понаквасило - одобрявам :yanim: Битово, небитово - не бива да се спира пиенето :down: От друга страна едно конструктивно предложение: за кво ти е София? Ей го дей го Русето. И опери и театър /не, че ходих на "Три сестри" нищо че другаря Джигарханян го прави - Чехов винаги ми е идвал вповече/ Не си казал - не съм те уредила на първия ред ;) Сутринта закарах диването на пробен изпит по математика и колата там си и остана. Зарязах я и се прибрах пеша защото се оказа, че съм първо без телефони и второ без портомоне. Обаче пък бях /и съм/ с един компрес с ракия плътно намотан около нежното ми вратле /боли ме гърло/. Понеже пътя е дълъг имах време да си се посамосъжалявам половината път, втората половина започнах да се кефя на "зимния пейдзаж" /минавам през парка/ и да се хиля на абсурдността на ситуацията. Да не пропуснем и носещите сеслед мен ракиени аромати хахахах. Пред блока срещнах Севди /господ здраве да му дава/ и след като му се оплаках цветно от превратностите на съдбата и проклетията на колата той сам каза да му дам ключовете и да му обясня къде точно сме се зарязали една друга. Големия динозавър след вчерашното диско още спи, аз с кеф си изпапках трите препечени филийки с домашен кашкавал и си изпих кафето и сега се заравям дълбоко в дебрите на една ужасяващо дебела папка на разградския окръжен съд.

.... :yanim: ( трябва да ми се забрани сърфирането в нетрезво състояние) ;) Пих кафе, пих аспирин, сега пия втора чаша зелева чорба. Лошо. Трябва да се учи.

.... :down:

( трябва да ми се забрани сърфирането в нетрезво състояние)

:yanim:

Пих кафе, пих аспирин, сега пия втора чаша зелева чорба.

Лошо.

Трябва да се учи.

докато ти четях поста и се сетих за онова ръководство за печене на пуйка - сещаш ли се? ;)

докато ти четях поста и се сетих за онова ръководство за печене на пуйка - сещаш ли се? ;)

мхм.... :yanim:

сега изчезвам.

Приспах успешно народа, мога да се поглезя час-два.....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.