Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

познай дали няма да обикалям пред дискотеката трите часа докато трае мероприятието :speak:

:lol6: е, това вече е грубо :blink:

не е ли по-добре да влезеш тихичко, да седнеш на бара, кръстосвайки дълги метър-метър и петдесет бедра, обути в мрежести чорапи и да си смучеш мохитото, наблюдавйки купона ? :ph34r:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

:lol6: е, това вече е грубо :blink:

не е ли по-добре да влезеш тихичко, да седнеш на бара, кръстосвайки дълги метър-метър и петдесет бедра, обути в мрежести чорапи и да си смучеш мохитото, наблюдавйки купона ? :ph34r:

как си представяш аз да вляза тихичко? :lol6:

плюс това съм на пост - ще кръжа пред входа :speak:

Значи -идеята на Shefkata -да вземеш Лазар е удачна :speak: Хем псето ще е щастливо, че мама го е извела на разходка, хем пък ти ще изглеждаш внушително на поста - въоражена с пес, опасна и ужасна :blink:

Ако е нещо здравословно - да помагаме ? :blink:

Не, отвъд здравословното е... Утре съм на погребение.

Не, отвъд здравословното е... Утре съм на погребение.

Моите съболезнования.

Внимавай като пътуваш - от Микре нататък е ужас някакъв.Пътя не е почистен, задръствания.Вчера слетобяд се наложи да прескоча Плвен- Тетевен- Ловеч-Плевен и , честно казано си оплюх брада от псуване...

Вие тук си мрънкате, а навън продължава да си вали .....

Я грабвайте греблата и марш да ринете сняг :blink:

Какъв сняг Докторе, какъв вятър и дъжд? При мен днес беше слънчево и топло - 20оC - 22oC - тревата е зелена, както и повечето дървета. Кеф е, но хич не мяза на Коледа. Ей за това си мисля...

Моите съболезнования.

Внимавай като пътуваш - от Микре нататък е ужас някакъв.Пътя не е почистен, задръствания.Вчера слетобяд се наложи да прескоча Плвен- Тетевен- Ловеч-Плевен и , честно казано си оплюх брада от псуване...

Мерси. Е, аз ще пътувам с автобус, шофьорът да му мисли...

Какъв сняг Докторе, какъв вятър и дъжд? При мен днес беше слънчево и топло - 20оC - 22oC - тревата е зелена, както и повечето дървета. Кеф е, но хич не мяза на Коледа. Ей за това си мисля...

някой скоро да ти е казвал ,че си голяма гад ? :blink:

p.s. а аз отново заминавам към болницата.

баси.

С'я пък и гад. Ако това ще те успокои още не съм пазарувал подаръци - трябва да купувам за един добър синец, за една побесняла жена, за трима готини племенника, за откачилата ми сестра, и за цял билюк знайни и незнайни приятели и техните деца... Не си мисли, че съм забравил себе си. И за мен е останало нещичко. Сметките... Ха знаех си че съм забравил още нещо - ще пазарувам и елха!

С'я пък и гад. Ако това ще те успокои още не съм пазарувал подаръци - трябва да купувам за един добър синец, за една побесняла жена, за трима готини племенника, за откачилата ми сестра, и за цял билюк знайни и незнайни приятели и техните деца... Не си мисли, че съм забравил себе си. И за мен е останало нещичко. Сметките... Ха знаех си че съм забравил още нещо - ще пазарувам и елха!

:blink:

Прекланям глава пред терзанията ти...

• Автор

:speak:

Прекланям глава пред терзанията ти...

Тъй то, който се е усетил раничко да отлети на юг, сега ще го терзаят елхи, подаръци и 20 градусова жега за Коледа :blink:

Мрън, мрън, мрън :blink: И фейсбук нямам, сега с к'во ше си губя времето, вместо да уча :speak:

• Автор

Мрън, мрън, мрън :blink:

И фейсбук нямам, сега с к'во ше си губя времето, вместо да уча :blink:

При мене има, даже рибите си храня в момента :blink:

При мене има, даже рибите си храня в момента :blink:

Тц, никак нямам :blink:

Ще спирам да пуша пак не само,че поскъпнаха,но и аз се чувствам зле

• Автор

познайте кой току-що приключи успешно сесията си Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Или Велината майка или майката на Вели ще да е :rolleyes:

Бравос http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

ъъъъъъъъъъъ виж там едно жипче за мен :rolleyes: като си почнал............

Ейййй, липсвахте миииии.................

Ако четете поста ми след 5 мин.значи скороста ми се е върнала от Севера, ако е утре - нема ме....

На БТК-то само :rolleyes:!

Кво прайте бе?

Ейййй, липсвахте миииии.................

Ако четете поста ми след 5 мин.значи скороста ми се е върнала от Севера, ако е утре - нема ме....

На БТК-то само :cool:!

Кво прайте бе?

четем те - значи си ТУК :headphones:

аз съм заровена в снега. За другите не знам :rolleyes:

четем те - значи си ТУК :headphones:

аз съм заровена в снега. За другите не знам :rolleyes:

Наработих се, довечера пак на банкет (ако шифьорина се навие да ни кара)!

Нещо изтървала ли съм?

Краля се прибра - ще ви чета по-късно!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.