Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Еми , немам време , обаче те мисля , аре , моля ти се извинявай , не съм лоша , но съм заядлива.Ще ли ми простиш Къде е Алгор , човек просто няма с кой да се заяжда

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

• Автор

Еми , немам време , обаче те мисля , аре , моля ти се извинявай , не съм лоша , но съм заядлива.Ще ли ми простиш

Къде е Алгор , човек просто няма с кой да се заяжда

Почвай ме мене, тогава ;)

Почвай ме мене, тогава ;)

Не мога , нема провокация

Ах ти

...

Няма го вече - даде фира.....

Иначе останалите тикви сме тук - ще се наложи да се задоволяваме сами ( или един друг - както ни падне) ;)

Мисля си кои числа да пусна утре на еврошанс ;)

А, аз със съдени и зелени магарета, не се занимавам Публикувано изображение

Съдени, не съдени, бръснати, небръсните - като са ти се окачили на врата - ще се занимаваш няма къде да идеш ;)

• Автор

Съдени, не съдени, бръснати, небръсните - като са ти се окачили на врата - ще се занимаваш няма къде да идеш ;)

Тогава ще пея Публикувано изображение

Дано имаш тапи за уши Публикувано изображение

Иначе останалите тикви сме тук - ще се наложи да се задоволяваме сами ( или един друг - както ни падне) :scared:

Тикви, тикви, колко да сме тикви ;)

Мда, и Алгор, и Мадона, и Амбър, и Гери, и Джерко, Лео се помотва, и още, още...

А аз падаща звезда не съм виждал ;)

Иначе - планът за днес е да се обиколят останалите морги в града, за да си намеря задно окачване за баба Мазда.Вчера не намерих.

trichocephalus,Aug 12 2009, 10:39 PM

преди малко бях навън -за половин час поне 10 падащи звезди видях....

Не послъгвай чадо ревливо и сиво (или си кафяво, я сподели какво тогава си пожела и изпълнили ти се. :(:wors:

Още не мога да мисля, процесора ми е замръзнал.

Снегът тази сутрин пак ме изненада, ставам в пет и нещо, поглеждам навън нищо не вали, пътя сух като прахан, мисля си, ехеее имам време кафенцето да изпия и да се изкъпя, и прическата да си наглася.

Запалвам печката, правя кафенце, после баня, това - онова мотане из кухнята.

Вече приключила, нахъсана и натокана излизам навън да запаля красавеца, да го изведаа от гаража и какво виждат очите ми ?!?!?!

За час и петнадесет минути всичко натрупано отново със сняг :cool::ph34r::)

Еми , немам време , обаче те мисля , аре , моля ти се извинявай , не съм лоша , но съм заядлива.Ще ли ми простиш

простено да ти е чадо, макар, че изобщо не помня да съм ти се сърдила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Няма го вече - даде фира.....

Иначе останалите тикви сме тук - ще се наложи да се задоволяваме сами ( или един друг - както ни падне) :cool:

ти па ква тиква си? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Бахарлъка навън е в рамките на допустимото за сезона. Аз съответно съм се навлякла и съм увеличила тройно видимия си обем. Сняг няма, пътищата са проходими. Дясното ми рамо ми е схванато /плекситчето ми, любимото ми, то/ и от вчера го третирам с конския илач Рефреджеранс - толко френски звучи - с активна съставка Aluminium acetate.

Четвъртък е. Бъдете бдителни :ph34r:

Не послъгвай чадо ревливо и сиво (или си кафяво, я сподели какво тогава си пожела и изпълнили ти се. :cool::ph34r:

• Автор

Знам аз, че по Коледа стават чудеса. И този път ще си остана без подарък, защото гадния акумулатор, изпрошна :ph34r: Чудо на чудесата :cool:

навън е -4градуса бррр, ама май няма да излизам, че гости ще дойдат малко по-късно.... довечера съм на фирменото парти, да не повярва човек, ама и мен ме поканиха :blink: а утре сутринта трябва да ставам в 5:30ч :huh:

Заваля :huh::) :) ;)

ха, сега да те видя с лопатата :blink:

Тая метла много за летене става :blink: К'во значи да планират хоспитализация и в деня да не се осъществи, 'щот имали наредба да приемат ;) Освен това като някой е записан за въпросната хоспитализация, трябва ли бъдещият му лекуващ лекар да е там :huh::) :)

Преместване в нова къща,подаръци за Коледа за рождени дни,работа и още куп задачи,взе да ми писва. :huh: Важното е ,че полудях повече и заразявам хората около с моята лудост :blink:

• Автор

Аз пък си мисля, че някой пак не е слушал добре бате Бойко и довечера в новините ще има мрън, мрън :huh:

Близо 8 км колона от коли се изви на "Цариградско шосе"

Не се забелязват машини и хора с метли, които да "ловят снежинките във въздуха", както призова премиерът Бойко Борисов.

Преместване в нова къща,подаръци за Коледа за рождени дни,работа и още куп задачи,взе да ми писва. :) Важното е ,че полудях повече и заразявам хората около с моята лудост :)

Ти нема ли да си дойдеш, да си сменяш документите, а ? :blink:

К'во значи да планират хоспитализация и в деня да не се осъществи, 'щот имали наредба да приемат :)

Освен това като някой е записан за въпросната хоспитализация, трябва ли бъдещият му лекуващ лекар да е там :blink::huh::)

1.)Юридически означава да те впишат в "листата на чакащите" - това е новата реформа на правителството.

Фактически означава да седиш в къщи и да чакаш да се сговнясаш окончателно, ако нямаш пари да прередиш останалите.Ако имаш пари да си платиш цялата пътека -влизаш веднага.Намаш ли пари - седиш, чакаш, и ако имаш писани дни си свиркаш.Нали заради това, да премахнат тая наредба и тия листи излязохме на протест ? Ама по медиите изкараха че докторите протестират за пари.Е - положението вече е това.

2.)Не.Какво значи "бъдещия му лекуващ лекар" ? Ако искаш конкретен лекар да те лекува - плащаш си за "избор на екип". Тогава може и той да те приеме.Ако не си платила те лекува този, който е на смяна.

Не мога да разбера защо задаваш тия въпроси ? Не знаеше ли всичко това ?

Та нали всеки ден по телевизи и вестници се говори за всичко това ?

Ти нема ли да си дойдеш, да си сменяш документите, а ? :blink:

Живот и здраве,лятото,аз си имам други документи хъхъ

аз съм детегледачка на два броя в момента и хич не мога и да мисля вече :blink:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.