Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Чудно, само дето не съм там :blink:

И като се замислих за Christkindlesmarkt направо забравих, че утре съм на заколение :question:

Остави, не ти трябва да си тук....положението е катастрофално...

П.П Ужасно ме забавлява машиналния превод от google :speak:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

В цял Байерн цари небивал хаос. Мисля си също и за застрахователите, които навярно ще фалират ако така продължава... :lol6:

Мда, някои се прибират от Хамбург през Лондон, ама пак добре е, че се прибират Публикувано изображение

А ние бяхме на състезание по математика :down: сега седим в стаята се сърдим на себе си :yanim:

Ооо, яко сте сдухали детето Публикувано изображение

Мисля си, че не го разбирам това изречение

"Аз съм онова "здравей", където се чудеше?" Колкото пъти мина по Славейков, толкова пъти се чеша по главата, ще си изпиля ноктите, бре Публикувано изображение

....

Мисля си, че не го разбирам това изречение

"Аз съм онова "здравей", където се чудеше?"

Колкото пъти мина по Славейков, толкова пъти се чеша по главата, ще си изпиля ноктите, бре Публикувано изображение

Май е казано за случай, при който някой някого не е познал, а е трябвало....След това този, който не е познал първия се е чудел кой е този, който го е поздравил, ама уви не се е сещал.Заради това първия, който е казал "здравей" е пояснил кой е :whist: Май го обасних по-тъпо от колкото е казано, а ? :blink:

А ние бяхме на състезание по математика :blink: сега седим в стаята се сърдим на себе си :whist:

и ние бяхме там. 8 кинта. Кожодери........

До де докара Дийката изпита, че я споменавах няколко пъти с една тлъста молитва?:speak:

До де докара Дийката изпита, че я споменавах няколко пъти с една тлъста молитва?:D

и аз преди малко си мислех за нея, ама не се обажда ? :speak:

как 8 бе ? :speak:

6 лв. ми струваше на мен

не знам. Прибра ми 15 лв за състезанието плюс пробния по м-ка :D

сега дебнем да излязат резултатите

Май е казано за случай, при който някой някого не е познал, а е трябвало....След това този, който не е познал първия се е чудел кой е този, който го е поздравил, ама уви не се е сещал.Заради това първия, който е казал "здравей" е пояснил кой е :) Май го обасних по-тъпо от колкото е казано, а ? :wors:

Ай, освободи ме от чесането Публикувано изображение Гати изразът. Питах мъжът ми, той ме отряза - да не чета неправилни изрази, 'щото много го затруднявам после Публикувано изображение

Отивам да творя. Да видим дали пчеличката Мая ще ме озори Публикувано изображение

не знам. Прибра ми 15 лв за състезанието плюс пробния по м-ка :biggrin:

Е, знаеш как е? Трябва малкият да прибира и комисионна, нали? Публикувано изображение

не знам. Прибра ми 15 лв за състезанието плюс пробния по м-ка :biggrin:

Съвет - питай учителката му :)

А аз сега си мисля за цигани, които са искали да бият дневната ми лекарка, защото им казала, че не могат да останат в болницата.....

Току-що видях това :

мхм.....

Дийка отличничка беееее :clap: :clap:

Планът изпълнен! Преизпълнението - в понеделник :cool:

Мерси за палците http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Еее - само отличници :)

Вчера бях на работа. Днес бях на работа, преди малко се прибрах. Утре пак съм на работа. И така цяла седмица... Искам почивка... :)

Вчера бях на работа. Днес бях на работа, преди малко се прибрах. Утре пак съм на работа. И така цяла седмица... Искам почивка... :wors:

вчера беше понеделник, днес пак понеделник..........

а утрешния понеделник ще го карам в Търново :mad:

вчера беше понеделник, днес пак понеделник..........

а утрешния понеделник ще го карам в Търново :wors:

Виж ми подписа.....

Виж ми подписа.....

видях го аз..................

сигурна съм, че е така - ще се разправяме с кмета ви :wors:

видях го аз..................

сигурна съм, че е така - ще се разправяме с кмета ви :mad:

Кажи му, че е тлъст плужек :wors:

Кажи му, че е тлъст плужек :wors:

ще му предам :mad:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.