Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

аз пък да ви кажа даже не съм и разбрала, че е ичало вятъри и фъртуни ;) Като съм се завила през глава в девет часа и чак сутринта в седем се излюпих :)

Бе аз към полунощ се поразбудих и като чух навън какво е се притесних за Тъп Чо, станах и го прибрах, после пак чак до пет и половина. :)

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Бе аз към полунощ се поразбудих и като чух навън какво е се притесних за Тъп Чо, станах и го прибрах, после пак чак до пет и половина. :)

навън ли го държиш завалийката? ;)

навън ли го държиш завалийката? :down:

Трудно се събираме заедно на диванчето :P:)

Публикувано изображение

ооооооооо, че то направо върху него да спиш хахахахахаха

ооооооооо, че то направо върху него да спиш хахахахахаха

Хахахахахх ... да, като се има предвид, че тук е преди седем месеца, на годинка и четири месеца това сладурче (малко невъзпитан тинейджър беше)

Сега е вече младеж на две години и един месец, лошото е, че още нямаме приятелка. :P

Красивия ми той...А как бих го ползвала за възглавницааа

Живот и здраве през лятото ще дойдете и може на воля да се търкаляте с него по тревичката. :)

Умира си от кеф да се бори с някой, но не е попаднал на спътница. :down:

мдааааааааааааа, а гадината Лазар ми спи в краката. Че и хърка говедото :down:

Мдаммм интересно виждане за домашния си любимец имате госпожо, замислихте ме за писателите фантасти. Куче-Говедо-Лазар опс *гадина

diadia ти си ни отличничка, с теб сме, с по осем пръста. :ph34r:

Oх, дано, че много ми е важно :lol6:
  • Автор

Е, то бива хилеж, бива....ама стига вече. След малко зачезвам от работа и отивам да се боря с белите мечки :ph34r:

А койе весел , щастлив и доволен ?

А ?

не можете да познаете, ама мога да ви кажа ( под секрет, разбира се) , че изпитите ми са вече с един по-малко :lol6:

Е, то бива хилеж, бива....ама стига вече. След малко зачезвам от работа и отивам да се боря с белите мечки :ph34r:

Да ти изчисля ли по метода "хи-квадрат" дали хипотезата, че излизайки на улицата ще се срещнеш с бяла мечка е вярна ? :lol6:

• Автор

Да ти изчисля ли по метода "хи-квадрат" дали хипотезата, че излизайки на улицата ще се срещнеш с бяла мечка е вярна ? :ph34r:

Тцъ недей, че нямам време. Айде приятно ви работене утре :lol6:

Тцъ недей, че нямам време. Айде приятно ви работене утре :ph34r:

А мерси, на теб пък леак ти почивка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Мисля си, че в офиса е студ, а като пуснем 1-2 печки, и системата се претоварва и ни спира тока. И сега стоя на студено... :)

Аз си поспах, лакирах си ноктенцата, огладих си рокличката и в 19 обявявам началото на Коледните банкети! Ааааааааааа..... и ще пия за шестицата на Доктора (честито), за хубавия кьопек на Вилчето, за бръмбъзъка на Емката, за изпита на Дийката (ще го вземеш), за обожателите на Шефката....Абе, всички ще ви спомена!:)

Аз си поспах, лакирах си ноктенцата, огладих си рокличката и в 19 обявявам началото на Коледните банкети!

Ааааааааааа..... и ще пия за шестицата на Доктора (честито), за хубавия кьопек на Вилчето, за бръмбъзъка на Емката, за изпита на Дийката (ще го вземеш), за обожателите на Шефката....Абе, всички ще ви спомена!:headphones:

Амин!Дай боже всеки му!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И аз изтупана чакам да ми звъннат...но за женско петъчно бушуване...:)

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

Хайде и моята смяна свърши, обявявам край на работния ден. Честито на Трихи, на Бели, на Ники, на Ем, на Веси, на Диди и на Данчо, на Нав. Да пиете по едно и за мен, аз ще ви го връщам тъпкано скоро :) Иначе утре пак съм на работа, но междинна смяна, което идва да каже, че ще си поспя доволно. Компютър няма и да помисля да включвам у дома. Спокойна почивка ! :headphones:

И аз изтупана чакам да ми звъннат...

Малко се тунинговах, малко се китосах, резултата е повече от страхотен!:headphones:

Хубава вечер на всички и на мен!

Мерси за честитенето... Само че и утре съм на работа... А за да не губя тренинг, в неделя също съм на работа... После, разбира се, цяла седмица също ще съм на работа... Животът е прекрасен... :D

Хайде и моята смяна свърши, обявявам край на работния ден.

Честито на Трихи, на Бели, на Ники, на Ем, на Веси, на Диди и на Данчо, на Нав.

Да пиете по едно и за мен, аз ще ви го връщам тъпкано скоро :)

Иначе утре пак съм на работа, но междинна смяна, което идва да каже, че ще си поспя доволно.

Компютър няма и да помисля да включвам у дома.

Спокойна почивка ! :D

само не разбрах защо ми честитиш ама карай :baby:

току що открих една абсолютно идиотска грешка и съм в шок :rolleyes:

След последната новина за орязването на бюджета, започвам сериозно да се замислям за смяна на работното място. баси.

Мисля си, че не помня кога за последно съм се радвал на падането на сняг

Публикувано изображение

В цял Байерн цари небивал хаос. Мисля си също и за застрахователите, които навярно ще фалират ако така продължава... :)

В цял Байерн цари небивал хаос. Мисля си също и за застрахователите, които навярно ще фалират ако така продължава... :)

Чудно, само дето не съм там :blink:

И като се замислих за Christkindlesmarkt направо забравих, че утре съм на заколение :ph34r:

Браво, Док :yanim: Гордея се с теб и със Стъкмистиката :P А по повод работното място, изкарай новата специалност и тихомълком бягай в атестациите :cool:

Банкетаджийките утре да разказват! И да стискате палци от 10 до 14 :wors:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.