Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

за днес - стига толкова учене.

Здравни данни.Количествени величини, качествени величини.Централна тенденция.Вариране.Айсиктир.Вероятност.Ако не съм ви казвал ,Т-критерият на Стюдънт е моето верую.Дисперсионен анализ.Регресионен анализ.Корелационен анализ.С квот сакате - с това ще ви анализирам.Тиквата ми е претъпкана с перцентили.Даже и през ушите ми извират вече.

това горното ми прозвуча така: за днес - стига толкова учене.

блабла бла бла блааблабалбалбалаб балбарла балбалабл блаблаблббла блаблаблалалалалал балаблалаб .С квот сакате - с това ще ви анализирам.Тиквата ми е претъпкана с бла бла бла.Даже и през ушите ми извират вече. :cheers:

току що кихнах 55лв и 25ст. за гражданска и съм в лека депресия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

....

току що кихнах 55лв и 25ст. за гражданска и съм в лека депресия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

е, щом не си опнала копитца - добре е :cheers:

е, щом не си опнала копитца - добре е :cheers:

то е защото предвидливо я направих да е на вноски

казва ли някой шЪ ли съм жива - няма да се набутвам, я :eek:

за днес - стига толкова учене.

Здравни данни.Количествени величини, качествени величини.Централна тенденция.Вариране.Айсиктир.Вероятност.Ако не съм ви казвал ,Т-критерият на Стюдънт е моето верую.Дисперсионен анализ.Регресионен анализ.Корелационен анализ.С квот сакате - с това ще ви анализирам.Тиквата ми е претъпкана с перцентили.Даже и през ушите ми извират вече.

Мисля,че ти е време да отидеш на ...специалист!!!Спешно! Или пък се напии и наспи!Пак спешно!:cheers:

Мисля,че ти е време да отидеш на ...специалист!!!Спешно! Или пък се напии и наспи!Пак спешно!:)

И аз, и аз ... ко може, и за мен едно направление .

честно да си призная направо се чалдисах нещо, щом още нищо не съм пила и пускам Васката

Нещо ми е веселко съвсем безпричинно, така, че съм готова :wors:

аз имам още по две вноски по 33, и две от 55 за пикапа, това прави точно още шест месеца на старите цени. :cool:

К'о речИ ДоФтУра за дисперсията :) Мога да го изпитам статистически, точно ще се упражнявам :wors::cool:

Мога да го изпитам статистически

...ай, изпитвай го, докат не си чалдисала и ти... :wors:

Ставаме все повече и повече!Нова диагноза-форумна безпричинна веселост - за всичко е виновен доктора-той е бацилоносителя!!!Публикувано изображение:wors:

К'о речИ ДоФтУра за дисперсията :P

Мога да го изпитам статистически, точно ще се упражнявам :cool::wors:

упражнявай се вурху петела - може и да му влезе ещо в главата :ass:

Ставаме все повече и повече!Нова диагноза-форумна безпричинна веселост - за всичко е виновен доктора-той е бацилоносителя!!!Публикувано изображение:lol6:

Знай, че няма оправия

днес от тая веселия

Всеки тук се хили,

всеки дупето си вири :ass::wors:

алоха Публикувано изображение

Я пък туй -ти да не в Хавай ба ?

...ай, изпитвай го, докат не си чалдисала и ти... :ass:

Ооо, аз съм се чалдисала вече :P

Така ми пуши главата :cool:

упражнявай се вурху петела - може и да му влезе ещо в главата :ass:

А, сакън :wors:

Онзи ден ми принтираше разни закончета, мн зле, милия, хах, то тая работа не е като оная :wors::lol6::ass:

А, сакън :cool:

Онзи ден ми принтираше разни закончета, мн зле, милия, хах, то тая работа не е като оная :wors: :wors: :lol6:

Не думай... Публикувано изображение

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

И аз, и аз ... ко може, и за мен едно направление .

честно да си призная направо се чалдисах нещо, щом още нищо не съм пила и пускам Васката

Нещо ми е веселко съвсем безпричинно, така, че съм готова :)

аз имам още по две вноски по 33, и две от 55 за пикапа, това прави точно още шест месеца на старите цени. :cool:

то аз и предната пак по 44 на вноска плащах. А за сега проведох едно камерно разследване по телефона да установя възможно най-ниската тарифа :)

...ай, изпитвай го, докат не си чалдисала и ти... :blink:

всички сте чалдисани до доказване на противното :down:

аз пък тъкмо се връщам от ЧРД приятно натъпкана с пърДЖолки и торта. Да ви е яТ пък :P

всички сте чалдисани до доказване на противното :)

Ан тъй, кажи им го... :)

Ан тъй, кажи им го... :)

Всеки бута масло. НО от различна дупка. :)

Всеки бута масло. НО от различна дупка. :cool:

Смазка му е майката... :)

Днес си мисля само, ще се справя ли с всичко за петък ;)

какво има в петък :)

купон :lol6:

добреееееееееееееееееее :lol6:

трети ден подред :)

един досадник дъвче седма точка от един кирлив договор за наем за нещастните 500лв. :lol6: наемодателя взема да изпушва. Очаквам да го удуши всеки момент :lol6: А ако го направи - аз лично ще го почерпя :)

Никой не ми честити празника, което е добре. Лошото е, че от сутринта - лекции, сега се измъкнаха за да оправя документацията в отделението, след това се връщам в лекции. лшо.

Никой не ми честити празника, което е добре.

aз ти честитя пък :lol6:

и вече си имам подарък- нови обички :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.