Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Откога ги навивам наште да ходим (от работата)...Не щат и да чуят за София! Баси, само на мен ли ми се ходи?????:P

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

От кога го чакам тоя панаир само-

дано не е меле като в Лидълите

:yanim:

От кога го чакам тоя панаир само-

дано не е меле като в Лидълите

:wors:

Май по-интересното е, че мелетата продължават. И опашките.

В най-големия дъжд в събота, баси, ква опашка имаше :yanim:

Хубавото на всяко нещо е, че свършва рано или късно - така и с ученето за днес. Прибрах се в къщи, купих хляб, мляко и вода, изчисдтих и впоследствие запалих котела.Време е за малко почивка, малко баня, а след това - отиване отново на работа, нали :) Ако не отида, а се заседя у дома, жената може и бой да ми метне ;)

Хубавото на всяко нещо е, че свършва рано или късно - така и с ученето за днес.

Прибрах се в къщи, купих хляб, мляко и вода, изчисдтих и впоследствие запалих котела.Време е за малко почивка, малко баня, а след това - отиване отново на работа, нали :) Ако не отида, а се заседя у дома, жената може и бой да ми метне :speak:

Ай, ти си станал по-голям скитник и от мене Публикувано изображение

То хубаво, ама от време на време се прибирай, че да има върху кого да разпуска нерви жената Публикувано изображение

Да отвивам да си метна рибоците във фурната и да чакам гостите.

Що искам тоооолкова много неща? Чак яд ме хваща сама на себе си!!!:speak:

Мисля, че чудо няма да ми е достатъчно :nono::rolleyes::wors:

Ай, ти си станал по-голям скитник и от мене Публикувано изображение

То хубаво, ама от време на време се прибирай, че да има върху кого да разпуска нерви жената Публикувано изображение

Да отвивам да си метна рибоците във фурната и да чакам гостите.

A, a, a ....

Бях си в къщи, хапнах от шаранчето, което тази година жената го е направила божествено и сега изкъпан, нахранен и доволен съм на работа :dancing18: Даже и съм любезен с ромите.Кой знае кой от тях носи СРС-та :baby:

Мисля си колко голяма е хорската злоба :P

Голяма, голяма...колко да е голяма :)

Даже и съм любезен с ромите.Кой знае кой от тях носи СРС-та :baby:

СРС-та едва ли, ама въшки е много по-вероятно... :)

СРС-та едва ли, ама въшки е много по-вероятно... :baby:

С въшките, бълхите и крастата съм свикнал :P

Борбата е безмилостна , но засега успехът е на моя страна :)

С въшките, бълхите и крастата съм свикнал :)

Борбата е безмилостна , но засега успехът е на моя страна :)

Така е, защото не си срещал гигантската сибирска пича въшка-мутант. ;) Никакви отрови не помагат.

Ако не разполагаш със скорострелна въшкобазука, изходът от борбата е предрешен. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

а аз внезапно се оказах на никулденско семейно събиране :)

Аз пък се пребрах преди половин час от работа - студено, на Тъ Пи храната замръзнала, сериала ми на края, беее ... Че съм уфцъ ясно, но вече всичко си е на мястото - огъня разпален, почти размразена храна за спътника, виното в чашата, рибката на масата (малко сьомга и шаран, маслинки, и препечени, ръжени филиики) остана и да ми дойде апетита сега.

Аз пък се пребрах преди половин час от работа - студено, на Тъ Пи храната замръзнала, сериала ми на края, беее ...

Че съм уфцъ ясно, но вече всичко си е на мястото - огъня разпален, почти размразена храна за спътника, виното в чашата, рибката на масата (малко сьомга и шаран, маслинки, и препечени, ръжени филиики) остана и да ми дойде апетита сега.

Вил, относТно топките: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=167076

Нали ти казах, че и на мен ми трябваш?:lol6: Драсни два реда да "чуя" как е минало и дали не си забравил най-важната реплика?:lol6:

Много добре мина...Родителите ме харесаха, децата бяха сладури...и след края на шоуто една от майките, която ме разпозна ме попита: "А моят подарък къде е" A, aз отвърнах: Долу...(имах предвид на долния етаж в торбата си имах още останали резерва подаръци)...Последва мълчание и се кръстосаха погледи :cheers: По някаква случайност, след кратко разследване, същият майчин субект се оказа разведен и от снимковия материал, който успях да разгледам на един от фотоапаратите, на една от снимките ме гледаше някак вторачено изотзад под кръста :baby:

Какво да се прави, бях прекалено строен за дядо Коледа :ph34r:

Много добре мина...Родителите ме харесаха, децата бяха сладури...и след края на шоуто една от майките, която ме разпозна ме попита: "А моят подарък къде е" A, aз отвърнах: Долу...(имах предвид на долния етаж в торбата си имах още останали резерва подаръци)...Последва мълчание и се кръстосаха погледи :cheers: По някаква случайност, след кратко разследване, същият майчин субект се оказа разведен и от снимковия материал, който успях да разгледам на един от фотоапаратите, на една от снимките ме гледаше някак вторачено изотзад под кръста :baby:

Какво да се прави, бях прекалено строен за дядо Коледа :ph34r:

Брех! Шъ земе да ти излезе късметя :lol6:

Вил, относТно топките: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=167076

Уауууу ... от сутринта се чудя какво си направила с тези топки и къде са :ph34r:

Няма да спамя там, но определено ме впечатли, особенно с бръшляна и с буркана.

Когато съм готова ще се включа и аз.

...

"А моят подарък къде е" A, aз отвърнах: Долу...

....

ме гледаше някак вторачено изотзад под кръста :cheers:

Какво да се прави, бях прекалено строен за дядо Коледа :baby:

Както е казано: Каквото повикало, такова се обадило :lol6::lol6::lol6:

Уауууу ... от сутринта се чудя какво си направила с тези топки и къде са :cheers:

Няма да спамя там, но определено ме впечатли, особенно с бръшляна и с буркана.

Когато съм готова ще се включа и аз.

по-скоро какво ще направи Перушанестия с неговите :baby::ph34r::lol6:

Ето какво ще си поискам от дедо ви коледа, един такъв негов заместник, мноооого добре ще ми дойде ... :cheers:

по-скоро какво ще направи Перушанестия с неговите :baby::ph34r::lol6:

Хахахаряппяхахахаппяхяхахахпп ....

обаче предполагам, ще вземе идеи :lol6:

Брех! Шъ земе да ти излезе късметя :baby:

Ахам, за малко да попитам къде зимува Джуджанка, но нали съм си срамежлив :cheers:

Значи на въпроса "къде ми е подаръка" се отговаря " долу" ? :baby: Не, определено няма да искам да си дядо Коледа на тържеството на жена ми :cheers:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.