Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Аз пък днес не съм свършил работа и за 5 стотинки, затова сега седя на сухо. Всекиму според заслугите... :)

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Аз пък днес не съм свършил работа и за 5 стотинки, затова сега седя на сухо. Всекиму според заслугите... :baby:

ела, шти налея, че ми е жал да те гледам такъв непьющий :)

ела, шти налея, че ми е жал да те гледам такъв непьющий :baby:

Налейте на бедния трудещ се, дарете надежда... :)

Налейте на бедния трудещ се, дарете надежда... :)

обаче не е пелин - мерло е

обаче не е пелин - мерло е

Ку ще и Мерлин да е, ти сИпи... :)

Ку ще и Мерлин да е, ти сИпи... :)

сип, сип, сип.......

сип, сип, сип.......

гъл, гъл, гъл....

Пф, поркащи такива, ние с гайдите ко да кажем :)

Пф, поркащи такива, ние с гайдите ко да кажем :baby:

нищо няма да казвате - надувайте гайдите :)

нищо няма да казвате - надувайте гайдите :clap:

И айди, фиуууу, по пързалката :P

Днес цял ден ще е пари - получаване, плащане и пак така . Надявам се от цялата работа да ми остане някой лев за шише, две винце. Въртим едни пари ... ;)

Отивам на интервю за нова работа и се чудя какво ще ми предложат

Отивам на интервю за нова работа и се чудя какво ще ми предложат

Успех :baby:

Аз пък отивам на лекции :sobbing:

Успех :baby:

Аз пък отивам на лекции :sobbing:

мерси :)

Идеята да се запиша в Кипърски колеж не е далеч от тиквата ми,но за сега е само идея,все още се боря с езика им :)

не обичам да съм хремава http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мисли от добрата страна,помагаш за развитието на икономиката,като си купуваш носни кърпички :sobbing::baby::)

Редактирано от минкова (преглед на промените)

• Автор

Днес всички малоумници са излезли по улиците на София. Една кокона в автобуса не стига, че щателно ми настъпи белите маратонки, ами с цялата си наглост започна да ми обяснява на висок тон, аз какво трябвало да правя.

Един таксиметров шофьор щеше да ме сгази. Изкрещях му, че е тъпанар, а той спря колата свали си прозореца и извика "Еййй, ......../няма да го напиша - цинично е /", после си продължи нататък. Смело сърце беше този. На Стамболийски, друг такъв същия щеше да сгази един възрастен човек на пешеходна пътека, който в яда си се развика "Бакшиш скапан" /значи не съм само аз /. И за финал трети такъв умник щеше да блъдне групичка от поне трима души на пешеходната патека на Света Неделя.

Днес всички малоумници са излезли по улиците на София. Една кокона в автобуса не стига, че щателно ми настъпи белите маратонки, ами с цялата си наглост започна да ми обяснява на висок тон, аз какво трябвало да правя.

Един таксиметров шофьор щеше да ме сгази. Изкрещях му, че е тъпанар, а той спря колата свали си прозореца и извика "Еййй, ......../няма да го напиша - цинично е /", после си продължи нататък. Смело сърце беше този. На Стамболийски, друг такъв същия щеше да сгази един възрастен човек на пешеходна пътека, който в яда си се развика "Бакшиш скапан" /значи не съм само аз /. И за финал трети такъв умник щеше да блъдне групичка от поне трима души на пешеходната патека на Света Неделя.

А след малко и аз ще излизам с колата... Всички пешеходци да се приберат някъде на сигурно място! :sobbing:

в едни дълбоки размисли съм дали да си платя гражданската на един път или на вноски :ph34r:

в едни дълбоки размисли съм дали да си платя гражданската на един път или на вноски :P

не един път - аз така правя.

Една единствена година я платих на вноски, и тогава ми се видя нанагорно -то забравям, или пък нямам точно тогава пари.

Я всичко наведнъж, та да ми е мирна главата след това и да не мисля за глупости.

не един път - аз така правя.

Една единствена година я платих на вноски, и тогава ми се видя нанагорно -то забравям, или пък нямам точно тогава пари.

Я всичко наведнъж, та да ми е мирна главата след това и да не мисля за глупости.

шъ съ пазаря аз................. Намерих едно приятелче дето ще я направи 150лв :P И ако го омагьосам да е на четири вноски.............. :cool:

шъ съ пазаря аз................. Намерих едно приятелче дето ще я направи 150лв :cool: И ако го омагьосам да е на четири вноски.............. :baby:

а аз съм поканил за другата седмица моята мацка, дето е застрахователна агентка на гости, и ще сключа моята по-евтино от твоята пък :ass:

а аз съм поканил за другата седмица моята мацка, дето е застрахователна агентка на гости, и ще сключа моята по-евтино от твоята пък :cool:

щото твойта мазда е по-дърта от моя опел хихихихи

щото твойта мазда е по-дърта от моя опел хихихихи

Моята мазда може да е дърта, ама все още лови окото, за разлика от твоя опел, който никой го не бръсне за слива :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.