Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

скъпа е :blink:

Зависи дали е мъжки или женски,сигурно
  • Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Зависи дали е мъжки или женски,сигурно

Е, аз мъжки екземпляри не познавам :gift:

Всичките ми познати скорпиони са жени, но : не мога да отрека факта, че всички до една, включително и нашата форумна приятелка, са истински, породисти,абе с една дума - расови екземпляри, които наистина излизат скъпо ( не говоря за джоба, а за сърцето) :blink:

Съгласна с горното твърдение. Обаче мислех си за твоите препечени филии оттатък, защо ли всеки път като ги погледна в главата ми се появяват пържолки ? Добро утро :down:

Е, аз мъжки екземпляри не познавам :)

Всичките ми познати скорпиони са жени, но : не мога да отрека факта, че всички до една, включително и нашата форумна приятелка, са истински, породисти,абе с една дума - расови екземпляри, които наистина излизат скъпо ( не говоря за джоба, а за сърцето) :down:

мдааа, така е, така е: не всеки може да си ни позволи :mad:

отвратителен ден с гаден вятър и дъжд, а утре го дават и сняг.......... гадост........

Не сте видяли още зима там :down:

Публикувано изображение

Не сте видяли още зима там :down:

Публикувано изображение

то аз тук за толкова години зима не съм видяла - само киша и мъгла. И вятър. Гнусна работа.

Каква зима, тука е топло като в слонски г*з :down:

А на това отгоре е и четвъртък... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Диа - тук, доволна :blink: Сега чакаме :biggrin:

Аз пък си мисля, да кажа на Диа, че са ги публикували и плана е задействан :blink:

Вън е пролет :speak:

пак нещо забърквате май........... :biggrin:

пак нещо забърквате май........... :biggrin:

Нещо като каши :blink:

Четвъртъкът е изключително мързелив засега. Нетипично за него...

Кой им даде на тия законодателна власт, бееееееееееееее :rolleyes::blink: :blink:

отм. - ДВ, бр. ... от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г., нов - ДВ, бр. ... от 2009 г., в сила от 01.01.2010

:angry: :angry: :angry:

навън не е толкова студено, колкото изглежда макар че не е честно, че в София примерно е 10-тина градуса повече :rolleyes:

Аз пък си мисля, да кажа на Диа, че са ги публикували и плана е задействан :biggrin:

Вън е пролет :blink:

Не си изобщо права. Пролет се прибра :ph34r:

Такъв дъжд ме пра

от института до дома,

че съм като мишка зла

целият вир-вода :mad:

Панаталони, риза и палтенце

ох, горкото ми телченце

Пия чайче аз сега

кога ли ще ми дойде ума ?

Кой им даде на тия законодателна власт, бееееееееееееее :biggrin::ph34r::blink:

:angry: :angry: :angry:

Добре, че не работиш като лекар.

При нас Законът за здравето е приет и влезе в сила през 2005 г. Оттогава до средата на тази година (5 г.) е изменян и допълван общо 35 пъти. Това прави средно по 7 пъти годишно. :blink:

И Вилето се прибра, а как се е уморила не е истина. Направо е заслужила днес три пъти чашката вино която сега ще си пийне :(

И Вилето се прибра, а как се е уморила не е истина. Направо е заслужила днес три пъти чашката вино която сега ще си пийне :(

А Трихо дали не си е заслужил чашката бърбънче, с която се бори в момента ? :baby:

А Трихо дали не си е заслужил чашката бърбънче, с която се бори в момента ? :baby:

Зависи, зависиии ... парното запалено ли е, скарата, домашните написал ли си е, ам ? :(

Емчето със сигурност си е заслужило чашата вино с цопнати вътре две резенчета ябълка :)

Значи -всички сме заслужили чашките си винце :)

А аз се отдавам на "Кръстникът" и преминавам в хоризонтално положение след като си допия чашката.

лека.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.