Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

аз да ви светна ,че още ходя по тениска и боса :nono:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Аз я обичам, но да съм край камината, да е тъмно и да гледам как вали снега Може на сутринта лека разходчица из гората, после отново на топличко и после пак и така до пет, шест дни

аз да ви светна ,че още ходя по тениска и боса :huh:

я го виж ти какво гаднярче расте :nono:

:):fly1: К'ви са тия тъпотии, по дяволите :angry::):hang:

Май се наработих за днес. След малко мисля да вдигам гълъбите... :)

Ни съм даскал, ми студент бре :bday11:

Не пак - отново, човече, отново ходя на лекции, след няколко седмици ще ми е и сесията :gift:

Завърна се ти при Алма Матер. Поздравления Космоглавий и успех и на това поприще?

П.П. Какво записа?

мисля ... как трябва да изпия още една бира зада спре да ме боли шибаната глава ... и дано вали още повече сняг , че да пропусна утре работа.. ае наздраве .. и добре заварили

Завърна се ти при Алма Матер. Поздравления Космоглавий и успех и на това поприще?

П.П. Какво записа?

мениджмънт ....

мисля ... как трябва да изпия още една бира зада спре да ме боли шибаната глава ...

и дано вали още повече сняг , че да пропусна утре работа..

ае наздраве .. и добре заварили

Ха добре дошъл :offtopic_s:

Така. Започвам да си ровя пощата. Търси се една експертиза :rolleyes:

а докато аз пекох кебапчетата на барбекюто, жената взела та направила салата, та сега е ред на ракийката , а после съответно - на червеното винце :rolleyes:

а докато аз пекох кебапчетата на барбекюто, жената взела та направила салата, та сега е ред на ракийката , а после съответно - на червеното винце :rolleyes:

браво на жена ти :yanim:

аз моите гарджета вече ги нахраних и сега ще се потрудя още малко :rolleyes:

Аз пък съм се пльоснал блажено на фотьойла, след малко ще си отворя бирата и ще гледам мача от 22.05

Аз пък съм се пльоснал блажено на фотьойла, след малко ще си отворя бирата и ще гледам мача от 22.05

колко упадъчно :rolleyes:

Отвратителен ден, с много сняг и безкрайни задръствания...Утре щяло да бъде по-зле...

Отвратителен ден, с много сняг и безкрайни задръствания...Утре щяло да бъде по-зле...

отвратителен ден с гаден вятър и дъжд, а утре го дават и сняг.......... гадост........

И да вали и да трещи - не ме интересува :) Котелът си работи без грешка, в къщи е 26 градуса, на пуйчето му е добре, аз по цял ден съм на лекции, а вечер опнат на дивана с чаша вино в ръка ( ии пред компютъра, както съм сега). Колкото иска да си вали и фука. :)

отвратителен ден с гаден вятър и дъжд, а утре го дават и сняг.......... гадост........

Айде дано завали малко снежец, че тъкмо си сложих чисто нови зимни гуми, да ги тествам... :)

Айде дано завали малко снежец, че тъкмо си сложих чисто нови зимни гуми, да ги тествам... :ph34r:

моите са още на задната седалка :)

И да вали и да трещи - не ме интересува :)

Котелът си работи без грешка, в къщи е 26 градуса, на пуйчето му е добре, аз по цял ден съм на лекции, а вечер опнат на дивана с чаша вино в ръка ( ии пред компютъра, както съм сега). Колкото иска да си вали и фука.

:)

тази новина определено ме радва - значи и моя котел ще е шест когато трайно се нанесем коледно на село :baby:

тази новина определено ме радва - значи и моя котел ще е шест когато трайно се нанесем коледно на село :)

има няколко тънкости при подръжката му, но и сама ще се научиш след един-два цикъла , четейки от инструкциите за употреба :)

има няколко тънкости при подръжката му, но и сама ще се научиш след един-два цикъла , четейки от инструкциите за употреба :)

ще му хвана аз цаката :)

ще му хвана аз цаката :)

По принцип знам , че си умно момиче и ще се оправиш въпреки проклетията присъща на зодията :)

По принцип знам , че си умно момиче и ще се оправиш въпреки проклетията присъща на зодията :blink:

Че какво и е на зодията?
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.