Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Моята мазда може да е дърта, ама все още лови окото, за разлика от твоя опел, който никой го не бръсне за слива :cool:

защото не е слива :baby:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Ще се посрещаме тази вечер ,че един седмокласник щял да ни бие след часовете!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ще се посрещаме тази вечер ,че един седмокласник щял да ни бие след часовете!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Е, може пък вие да го биете - защо не се скриеш и да наблюдаваш случакта отстрани ?

А на мен ми свърши царството - след малко ще си мажа филии и заминавам на дежурство :cool: , като утре пък съм лекции.прекрасен цикъл ще се заформи

Е, може пък вие да го биете - защо не се скриеш и да наблюдаваш случакта отстрани ?

Пратила съм тежката артилерия!:cool:

Успех :yanim:

Аз пък отивам на лекции :)

Ти пък какво си се разучил? Публикувано изображение

Днес всички малоумници са излезли по улиците на София. Една кокона в автобуса не стига, че щателно ми настъпи белите маратонки, ами с цялата си наглост започна да ми обяснява на висок тон, аз какво трябвало да правя.

Един таксиметров шофьор щеше да ме сгази. Изкрещях му, че е тъпанар, а той спря колата свали си прозореца и извика "Еййй, ......../няма да го напиша - цинично е /", после си продължи нататък. Смело сърце беше този. На Стамболийски, друг такъв същия щеше да сгази един възрастен човек на пешеходна пътека, който в яда си се развика "Бакшиш скапан" /значи не съм само аз /. И за финал трети такъв умник щеше да блъдне групичка от поне трима души на пешеходната патека на Света Неделя.

Много се е изнервил народът, мен пък един щеше да ме набие Публикувано изображение Или поне така се изказа и така напористо взе да ми обяснява, че жените трябвало да се бият, щото иначе не мож' се оправи с тях, т.е с нас. Лошото е, че ми накипяха и без малко аз да му забия един, после сигурно домашните щяха да ме търсят по болниците. Представям си как си тупа тоя приятелката вкъщи, ако въобще някоя може да го изтрае това чудо.

Не помня от кога не съм имал нормален петък. Все едни луди... А днешният направо надмина себе си - пребит съм като куче... В чест на идващия уикенд съм си взел едно каберне и сега блажено си отпивам... :)

Не помня от кога не съм имал нормален петък. Все едни луди... А днешният направо надмина себе си - пребит съм като куче...

В чест на идващия уикенд съм си взел едно каберне и сега блажено си отпивам... :)

аз се наслаждавах на един мързелив и спокоен петък :D

а масажа с вулканични камъни беше черешката на петъчния ми сладолед

сега с кеф си допивам дажбичката мерло и блажено примижвам :baby:

аз се наслаждавах на един мързелив и спокоен петък :)

а масажа с вулканични камъни беше черешката на петъчния ми сладолед

сега с кеф си допивам дажбичката мерло и блажено примижвам :D

Толкова съм изморен, че даже нямам сили да ти се ядосам и да те нарека "Гаднярка!" :baby:

Толкова съм изморен, че даже нямам сили да ти се ядосам и да те нарека "Гаднярка!" :D

толкова съм се размазала че почти мога да кажа, че ви обичам :)

Даже и за докторчето ми е жал с тез филии на дежурство..............

...

Даже и за докторчето ми е жал с тез филии на дежурство..............

Тук излъга вече Публикувано изображение

а аз досега обгрижвах Вера Кочовска.Мхм.Замина към София-Лозенец.

Тук излъга вече Публикувано изображение

а аз досега обгрижвах Вера Кочовска.Мхм.Замина към София-Лозенец.

честна пионерска :D

тази смътно си я спомням - нещо екстрасенско в Япония...... :)

честна пионерска :down:

тази смътно си я спомням - нещо екстрасенско в Япония...... :)

Партията ще те накаже :D

ахам.

"лечителка", "екстрасенс" и "феномен"...на командно дишане.едвам я стабилизирахме за да може да издържи транспорта.

мхм.

Само едно не мога да разбера :

тази статия : http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=697412 :baby:

Защо пишат, че от днес е в София, като преди малко ми беше в ръцете и я предадох на екипа от Правителствена болница ? :eek:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Партията ще те накаже :blink:

ахам.

"лечителка", "екстрасенс" и "феномен"...на командно дишане.едвам я стабилизирахме за да може да издържи транспорта.

мхм.

тази статия : http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=697412 :speak:

Защо пишат, че от днес е в София, като преди малко ми беше в ръцете и я предадох на екипа от Правителствена болница ? :eek:

била ти е в ръчичките и си я изтървал тцъ, тцъ, тцъ........

И не е приета в "четвъртътк, а тази сутрин, в 3:30 .

баси.

Аз ли не съм в ред с датите и с очите, или .....

била ти е в ръчичките и си я изтървал тцъ, тцъ, тцъ........

успокой се - ако ти ми попаднеш - няма да те изтърва :blink:

баси.

успокой се - ако ти ми попаднеш - няма да те изтърва :blink:

вече съм спокойна :speak:

ти си си в ред/в известен смисъл/ама нали си имаш работа с екстрасенс................. предвиждат бъдещето хъхъхъхъхъх

тази статия : http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=697412 :eek:

Може да е утрешния вестник. Ма като се замисля, пише четвъртък :speak:

Дано да се позакрепи!

Аз си изпих виното и смятам да се опна... На изпит утре и темп подобни тъпотии :down:

Edit:

баси.

Е така де, четвъртък срещу петък сутринта, 3:30.

Таз нощния час 3:30 още не е настъпил :blink:Значи е утрешния вестник, голяма логика :speak:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Голям дъжд се изсипа. На околовръстното бяха едни реки... мамма миа. Обаче тук като гледам или всички са се издавили или са се изпокрили от страх Публикувано изображение

Докторе,пише че нямала инфаркт Вера-

щели сте да объркате жената май

;)

1.Мисля си за курсовата .... утре я продължавам , че времето намалява като %-тите на Цс-а в скайп... 2.... за нещо сладко

1.Мисля си за курсовата .... утре я продължавам , че времето намалява като %-тите на Цс-а в скайп...

2.... за нещо сладко

Хаха, ето защо е трябвало да останеш сам почивните дни :P Дерзай бате :rolleyes:

.... тук има нещо сладко ..

Хаха, ето защо е трябвало да останеш сам почивните дни :P Дерзай бате :P

.... тук има нещо сладко ..

Oправдание ли си намираш ти, а ДрЕбЧо :wub:

има* сиг. има* , поне 1 милка има* :rolleyes:

Да не види само Бели товa - (Triple Kill "има*")

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Oправдание ли си намираш ти, а ДрЕбЧо :wub:

има сиг. има , поне 1 милка има :P

Хахах, оправдание ... хмм ... ще го запомня :rolleyes: Нe забравяй, че в сряда ще си дойда :D

Не позна, тоя път е Своге :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.