Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Значи на въпроса "къде ми е подаръка" се отговаря " долу" ? :lol6:

Не, определено няма да искам да си дядо Коледа на тържеството на жена ми :ph34r:

Хихихихихи ... ти може би не, но ... :P:cool:

И на теб съм ти сърдита, как само ме предаде на шефа за Васко и сега он ми спря и малката останала радост - пиенето :mad:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Хихихихихи ... ти може би не, но ... :P:cool:

И на теб съм ти сърдита, как само ме предаде на шефа за Васко и сега он ми спря и малката останала радост - пиенето :mad:

хи-хи-хи :lol6: хал да ти е, след като си се напоявате като фитерийки бавно и полекичка с emmi всяка вечер, а аз се гърча при братята на работа :ph34r:

и си и пийнах :cool:

Днес- Никулден

в сряда- 8-ми Декември

много вино ми дойде май и на мен :ph34r:

по-скоро какво ще направи Перушанестия с неговите :lol6::mad::P

Ще си ги закача на елхата пък... Понеже не съм егоист - нека да радват повече хора... :ph34r::cool:

Ще си ги закача на елхата пък... Понеже не съм егоист - нека да радват повече хора... ;):)

Знаеш ли колко са вкусни бели бъбреци разсол ? Публикувано изображение

Значи на въпроса "къде ми е подаръка" се отговаря " долу" ? :lol6:

Не, определено няма да искам да си дядо Коледа на тържеството на жена ми :ph34r:

чудя се какво ще и се "падне" от томболата тази година ;)

До тук: динозаврите са натирени по учебни заведения, псето е разходено.

Сега ще им забъркам една картофена яхнийка да има какво да консумират за обяд, ще си направя една закусчица и ще си сваря кафенце.

Другото ще го мисля по-късно :ph34r:

хи-хи-хи :ass: хал да ти е, след като си се напоявате като фитерийки бавно и полекичка с emmi всяка вечер, а аз се гърча при братята на работа :whist:

не гледай в чашата на другарчето си :down:

п.п. бавно, старателно и продължително се правят тия работи :)

....

Хммм...

има , има какво да ти кажа, но смятам да си замълча, тъй като утрото ме е увлякло в едни ведри размисли, изпълнени с човеколюбие и морал. :) Като едно плюшено зайче съм тази сутрин ;)

не гледай в чашата на другарчето си :lol6:

п.п. бавно, старателно и продължително се правят тия работи ;)

хи хии кажи му :ph34r:

Хммм...

има , има какво да ти кажа, но смятам да си замълча, тъй като утрото ме е увлякло в едни ведри размисли, изпълнени с човеколюбие и морал. :whist: Като едно плюшено зайче съм тази сутрин :)

Ти пък зайче, на зайчетата им късат ушетата, виж мечките, ехххх мечетата са друга бира :ph34r:

Ти пък зайче, на зайчетата им късат ушетата, виж мечките, ехххх мечетата са друга бира ;)

Имаш предвид такива мечки :

Публикувано изображение

м ? :)

Имаш предвид такива мечки :

м ? :)

Хахахахах е не точно, но поне е кафява де :whist:

Хайде нека е хубав и забавен денят за всички, аз изчезвам да строя живота нов ;)

Хайде нека е хубав и забавен денят за всички, аз изчезвам да строя живота нов ;)

Върви, върви -все някой трябва и това да прави Публикувано изображение

Аз пък след малко отивам на лекции, и след това съм си в къщи Публикувано изображение и смятам да спя като дърт мечок

що не си седиш и ти магаренце? ;) яхнийката къкри на огъня, аз си хапвам принцески с кашкавалче и чашата ми с кафе кротичко чака да и дойде редът. Дали пък ТОВА не е щастието? :)

Спи ми се...май се вдетенявам...

...и ям на 2 часа ,като недоносено дете...нещо се случва,хора!!! Публикувано изображение

Спи ми се...май се вдетенявам...

...и ям на 2 часа ,като недоносено дете...нещо се случва,хора!!! Публикувано изображение

Да не си бременна а

:speak:

Истерясването ми запопреминава :computer8: Ма то образованието не прощава на никой :shake_puter:

аз пак съм на рожден ден :shake_puter:

аз пак съм на рожден ден :shake_puter:

И не те е срам :computer8:

Сега реших да опустоша де що видя шоколадово из къщи :idea:

И не те е срам :computer8:

Сега реших да опустоша де що видя шоколадово из къщи :idea:

офффф, добре, че не съм от срамежливите :shake_puter:

аз имам едно шоколадче в чекмеджето ама киснат едни охлюви в офиса и дъвчат една точка от договора за наем вече стана два часа :angry:

Хахаха,боже опази!

По-скоро махмурлиика...:-)))

Сега реших да опустоша де що видя шоколадово из къщи :shake_puter:

Мдам,за вас двете диагнозата е ясна-

постигате вътрешен мир и душевно спокойствие

:computer8:

Драснете тука някой ред какво сте опустошили

:idea:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=162832

за днес - стига толкова учене. Здравни данни.Количествени величини, качествени величини.Централна тенденция.Вариране.Айсиктир.Вероятност.Ако не съм ви казвал ,Т-критерият на Стюдънт е моето верую.Дисперсионен анализ.Регресионен анализ.Корелационен анализ.С квот сакате - с това ще ви анализирам.Тиквата ми е претъпкана с перцентили.Даже и през ушите ми извират вече.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.