Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Срядата е гадно нещо. Каквото и да ми приказвате :cooking1:

До колкото се ориентирах - денят ти е минал прекрасно, най-малко можеш да се оплачеш от скука :cookies:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

В розова кофа. И минах с него през все център.

:tongue2:Ако ще злато да има вътре не минавам с розова кофа по центъра!:)(гнусна лъжа)

:tongue2:Ако ще злато да има вътре не минавам с розова кофа по центъра!:)(гнусна лъжа)

е, ако ще е злато и аз бих се позамислила............. Обаче с пълна кофа с кисело зеле минавам и през Шанзелизе :)

днес ще трябва да намеря майстор за тъпата кола :)

Каква черна неблагодарност - аз да и плащам гражданска отговорност, а тя............... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

В момента във фантазията ми се е настанала апокалиптична картина : Emmi, по токчета и секси бельо, на фона на сластна музика върви носейки в една ръка розова пластмасова кофа, пълна с кисело зеле :tongue2:

Хихихихихих Доки бре, аз пък си я представих как върви с пълната РОЗОВА кофа СЪС злато и по нея припкат джебчийте

след вчерашната сряда се чудя има ли изобщо с какво да ме изненада четвъртъка :tongue2:

Аз пък от днес съм перманентно на работа, Златето заминава за Италия, нов човек няма да взимам (щото пАри нема), по тази причина ще съм и продавач след обяда.

Ако нямах други работи направо щях да си въртя синджира и да си свиркам като една същинска волна птичка. :)

В момента във фантазията ми се е настанала апокалиптична картина : Emmi, по токчета и секси бельо, на фона на сластна музика върви носейки в една ръка розова пластмасова кофа, пълна с кисело зеле :tongue2:

нямаш си на идея колко си близо до истината. Само леки корекции: тесни дънки, токчета, червено палтенце. В едната ръка стиснала папките, в другите кофата, чантата метната на рамо и и с такова зло изражение на иначе симпатичното и усмихнато личице /заради подлото предателство на тъпата кола/, че никой не смее да ме закачи хахахааххахааха

Хихихихихих Доки бре, аз пък си я представих как върви с пълната РОЗОВА кофа СЪС злато и по нея припкат джебчийте

Аз пък от днес съм перманентно на работа, Златето заминава за Италия, нов човек няма да взимам (щото пАри нема), по тази причина ще съм и продавач след обяда.

Ако нямах други работи направо щях да си въртя синджира и да си свиркам като една същинска волна птичка. :)

аз вземам да се замислям за какво са ни изобщо къщите? :) Прибираме се само да спим. А докторчето и отва не прави даже :)

нов човек няма да взимам (щото пАри нема), по тази причина ще съм и продавач след обяда.

И аз в един ден бях крупие на рулетка,администратор,сервитьорка и шефка и то по време на отпуск...:)

Идеята е,че историята познава и по-тежки случаи...

Нещо все ми се спи...Май някаква летаргия ме гони.Като си помисля,че на две Анита съм на имен ден...Боже дай ми сили да издържа тия празници нескончаеми...

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

Днеска се поглезих с първото кафе, сложих му мляко, тлъстичко стана :) После количка с лимонче. Сега обмислям маникюр или да се мъча сама :) И уж уча, ама така ме мързиииииииииииииии :yanim:

Мисля си дали и тази вечер да си мъкна фотоапарата, за да снимам елхата или да си спестя усилията, щото тъй или иначе знам, че няма да стават снимките за гледанеПубликувано изображение Ама може пък да снимам "в храстите" едно очарователно кафенце... само да не напердашат, мислейки ме за папараЧКА Публикувано изображение

Днеска се поглезих с първото кафе, сложих му мляко, тлъстичко стана :)

После количка с лимонче. Сега обмислям маникюр или да се мъча сама :)

И уж уча, ама така ме мързиииииииииииииии :yanim:

Аз всяка сутрин се глезундря тогава, щото пия кафето с много мляко + сметана+ мед яко и става един божествен шербет Публикувано изображение

Мисля си дали и тази вечер да си мъкна фотоапарата, за да снимам елхата или да си спестя усилията, щото тъй или иначе знам, че няма да стават снимките за гледанеПубликувано изображение Ама може пък да снимам "в храстите" едно очарователно кафенце... само да не напердашат, мислейки ме за папараЧКА Публикувано изображение

Аз всяка сутрин се глезундря тогава, щото пия кафето с много мляко + сметана+ мед яко и става един божествен шербет Публикувано изображение

Земи си гУ, ше чакаме папарашки фотоси :ph34r:

Колкото до кафето, горчиво го предпочитам. Днес и сама се изненадах :)

• Автор

Мисля си за глупости. И какво значение има, кой и за какво се е регистрирал в даден форум ? Та нали всички ние сме го направили по една или друга причина. Еййй, Коледа наближава, ние пак в чуждото канче надничаме, вместо да се усмихнем и просто да помогнем. Що за изроди сме, да му се не види http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Що за изроди сме, да му се не види http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Частници станАхме, а както не веднъж съм казвала, от частника по страшно животно не-ма . :)

Иначе сега пийвам кафенцето и заставам зад щандяа. :)

• Автор

Частници станАхме, а както не веднъж съм казвала, от частника по страшно животно не-ма . :)

Иначе сега пийвам кафенцето и заставам зад щандяа. :)

Да ФНимаваш с касата :) Ще те проверявам накрая :P

Да ФНимаваш с касата :) Ще те проверявам накрая :)

Слушм, при мен всичко минава през касовия апарат, то щото съм все на чейстния вариант съм на тоя ред.

Хехх колегата ми се появи, отива на кафенце и след три часа идва да ме смени. :)

мисля, че старите хора не разбират от компютри

Ама пък разбират от компоти...

То пък сякаш младите разбират хахаха.. мислят си че разбират.... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

мисля, че ми се яде компот

От утре вечер откривам Коледните банкети :ass:и така всеки петък до 2011 год!:ass:

за пореден път се убеждавам, че е много по-изгодно да си жена в един мъжки свят :D

и по този случай съм си наляла чашка винце /от общото ни с Перушанестия/ и си боцкам едно сиренце.

От утре вечер откривам Коледните банкети :(и така всеки петък до 2011 год!:(

тоалетите нагласи ли? :)

баси : тази сутрин си тръгнах от тук, като последният ми случай беше пострадал от ПТП, сега идвам - и хоп - трима от ПТП. Не мисля, че е честно, при положение, че нощес не спах, днес цял ден ( до 5 часа ) съм се занимавал с ререгресионен и корелационен анализ, константи, таблици, вариационни редове, да заваря тук и двама наркомани....

баси : тази сутрин си тръгнах от тук, като последният ми случай беше пострадал от ПТП, сега идвам - и хоп - трима от ПТП.

Не мисля, че е честно, при положение, че нощес не спах, днес цял ден ( до 5 часа ) съм се занимавал с ререгресионен и корелационен анализ, константи, таблици, вариационни редове, да заваря тук и двама наркомани....

както си се подкарал........... да не стане така, че да отидеш на дежурство и да завариш себе си?

както си се подкарал........... да не стане така, че да отидеш на дежурство и да завариш себе си?

а, а, а .... Публикувано изображение

това си беше ...приказка на място като че ли.Станал съм невъзможен - постоянно се дразня и от най-малкото нещо днес.Единственото, което ме успокоява е , че утре финиширам със "Епидемиологията", взима зачота, ще направя и теста по "статистика", утре вечерта не съм на работа , а в събота.....в събота ми е последното дежурство за годината и излизам па за две седмици в отпуска Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.