Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Ау, верно, честит празник :doh: И да ви кажа, верно съм се чалдисала. Взе да ми харесва материята, която уча :cookies:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Ау, верно, честит празник :D

И да ви кажа, верно съм се чалдисала. Взе да ми харесва материята, която уча :D

е, наистина си се чалдисала ;)

а аз съм се впрегнала че не ми се равняват едни квадратури ;)

• Автор

И аз се чалдисах днеска, ама от работа :D Честит празник, мили ми студентчета :D Къркайте смело довечера...

е, наистина си се чалдисала :D

а аз съм се впрегнала че не ми се равняват едни квадратури ;)

Оле, неуловима си, как си се впрегнала ;)

Едит: Оу, Веси :P

Запазвам си правото да се напия на след 19.12. Ама яко :D

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Оле, неуловима си, как си се впрегнала :D

20м2

обаче ме дразнят :D

Свърших с ученето за днес :) Горката ми главичка е пълна със екстензивни и интензивни показатели, кохорти и тем подобни простотии, ама бързо мисля че се изпразни, довечера, като на работа ми влезе първата бабичка-разбойничка, нали ? :blink:

ама бързо мисля че се изпразни, довечера, като на работа ми влезе първата бабичка-разбойничка, нали ? :)

Нема ти казвам тва как прозвуча... :blink:

Защо има толкова прости хора на тая планета ?

Защо има толкова прости хора на тая планета ?

Защото е нужно равновесие на нас-умните!:cookies: /минутка за реклама/

Нема ти казвам тва как прозвуча... :speak:

как ? :baby:

Внимавай какво обаче ще кажеш, защото кой за каквото си мисли-това приписва и на другия.Нали се сещаш за лафа "Крадецът вика "Дръжте крадеца" " ? :cookies:

Защото е нужно равновесие на нас-умните!:) /минутка за реклама/

Беее - умни, умни...Колко да сте умни ? :beat:

И отново е 8-ми декември ;)) Аз като ветеран ще се разпиша днес ;)

Това анализиране...

Публикувано изображение ...е присъщо на сухите, сучновати натури, блажено хрупкащи магарешки тръни на някоя поляна Публикувано изображение

И отново е 8-ми декември ;)) Аз като ветеран ще се разпиша днес ;)

Ти може да си ветеран, ама аз днес на обяд полях празника с колеги на чаша бира с картофки пък Публикувано изображение

Публикувано изображение ...е присъщо на сухите, сучновати натури, блажено хрупкащи магарешки тръни на някоя поляна Публикувано изображение

Ти може да си ветеран, ама аз днес на обяд полях празника с колеги на чаша бира с картофки пък Публикувано изображение

Ти може да си полял празника на чаша бира, но аз след 2 часа ще се поливам смело с Джак ;))
  • Автор

Аз съм на половина готова. Цвеклото настъргах, морковите също, картофите стинат в момента. Кисели краставици също нарязани и бъдемите и те...И пак ще забравя нещо, знам си аз ;)

Оскар Уайлд: “Самоиронията е висш признак на интелигентност"

• Автор

Ти може да си полял празника на чаша бира, но аз след 2 часа ще се поливам смело с Джак ;))

Отметни един и заради мене, моля. Слабост ми е тоя Джак ;)

Отметни един и заради мене, моля. Слабост ми е тоя Джак ;)

Непремено! Който пие Джак, зло не мисли ;)))

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Ти може да си полял празника на чаша бира, но аз след 2 часа ще се поливам смело с Джак :))

А ти знаеш ли , че си гад ?

Или има смисъл да ти го казвам отново ?

Моя милост, за първи път след 10 години отново съм студент, със студентска книжка и т.н., а баш на празника съм на работа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз съм на половина готова. Цвеклото настъргах, морковите също, картофите стинат в момента. Кисели краставици също нарязани и бъдемите и те...И пак ще забравя нещо, знам си аз ;)

Пак ли имаш гости ?

Оскар Уайлд: “Самоиронията е висш признак на интелигентност"

Е, нали знаеш, че животът е прекалено важен, за да говорим сериозно за него ( същият автор) ? ;)

• Автор

Пак ли имаш гости ?

Ще имам в петък, ама до тогава всичко сама трябва да свърша и да го занеса на 70 км. от тука :cookies::cooking1:

Равносметката за днес:

Наемодателя за малко да удуши бъдещия си наемател поради велика досадност на втория. Следих сериала цяла седмица. Ще ми липсва. Подписаха договора днес. Но наемателя обеща, че ще "наминава".

Лека обърквация с едни ключове и за да се оправят нещата се попилях да си комуникирам чак с Англия.

От третия път успях да докопам резултатите от пробния изпит по български и лит-ра на дребния динозавър.

На колата и свърши тока и я зарязах. Но се наложи да ходя пеша до вкъщи.

Срещнах се колежката за да установим, че нещата са много по-сложни от колкото подозирахме.

Пак на път за вкъщи минах да си получа първия транш кисело зеле. В розова кофа. И минах с него през все център.

Забърках едно пиле-фрикасе за вечеря. Нахраних динозаврите.

Накълцах си от зелето, зехтинче, червено пиперче, чаша вино.

Срядата е гадно нещо. Каквото и да ми приказвате :down:

Ще имам в петък, ама до тогава всичко сама трябва да свърша и да го занеса на 70 км. от тука :cookies: :cookies:

що не го донесеш у нас? :cooking1:

А ти знаеш ли , че си гад ?

Или има смисъл да ти го казвам отново ?

Моя милост, за първи път след 10 години отново съм студент, със студентска книжка и т.н., а баш на празника съм на работа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гад и то каква :cookies:)) Партито тук винаги е на този ден е на високи обороти и на 360 о човек е обезопасен от първокурсен, второкурсен, третокурсен и четвъртокурсен... ейрбег :cooking1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.