Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Вчера беше малко по топло,а днеска направо си е ад :rolleyes:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

• Автор

Наработих се, довечера пак на банкет (ако шифьорина се навие да ни кара)!

Нещо изтървала ли съм?

Краля се прибра - ще ви чета по-късно!

Нищо не си изтървала. Някоя и друга бяла мечка, ама това не е важно.

Айде, че и аз взех да мятам боба, къде си се попиляла :rolleyes:

къде си се попиляла :speak:

мани, мани не е за разказване...

Надявам се, че всички сте добре и във страхотна форма!

Тука съм, тука съм веке,;) освен ако другарите от БТК-то не решат друго!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

Тука съм, тука съм веке,;) освен ако другарите от БТК-то не решат друго!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

А добре завърнала се http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

познайте кой току-що приключи успешно сесията си Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

a, a, a ...

Честито ;) Молята тепърва почва -в неделя ми е втория изпит, а още не съм седнал да чета, баси.

a, a, a ...

Честито :speak: Молята тепърва почва -в неделя ми е втория изпит, а още не съм седнал да чета, баси.

е, кво чакаш? ;)

захапвай епидемиологията

е, кво чакаш? :cool:

захапвай епидемиологията

това и ще правя - та, Боже Господи - аз сега влизам в къщи.Пуйчето е яло, оставило масата във вид на свинска кочинка, легнало си е да спи ( или се прави на заспала гугутка).

Сега трябва да оправя къщата, и да сядам да чета - от тая проклета болница няма време даже и да си видя детето, баси, а какво остава за епидемиологията.

a, a, a ...

Честито :P Молята тепърва почва -в неделя ми е втория изпит, а още не съм седнал да чета, баси.

ляляляля

Публикувано изображение

п.п.:cool:

това и ще правя - та, Боже Господи - аз сега влизам в къщи.Пуйчето е яло, оставило масата във вид на свинска кочинка, легнало си е да спи ( или се прави на заспала гугутка).

Сега трябва да оправя къщата, и да сядам да чета - от тая проклета болница няма време даже и да си видя детето, баси, а какво остава за епидемиологията.

а аз седя и слушам лакардиите на двамата ми колеги. Пийват си от оня ходещия Джони и си разказват опашати лъжи за минали недокументирани подвизи :cool:

• Автор

Мисля си за плодове и зеленчуци и за това, как Емми трябва да мръдне малко в ляво, щото мен тука една гъба ме подпира. Ми егати му и неудобните гъби :cool:

Мисля си за плодове и зеленчуци и за това, как Емми трябва да мръдне малко в ляво, щото мен тука една гъба ме подпира. Ми егати му и неудобните гъби :cool:

ай сега претенции - разкарай гъбата.

аз преди малко открих, че съм идеалната жена: http://life.dir.bg/news.php?id=7629603

Е, ние това от преди си го знаем :cool:

е, друго си е да се направи изследване :P

ъъъъъъъъъъъ виж там едно жипче за мен :wors: като си почнал............

Какво пиеш? По-подходящ подарък за жена не мога да измисля...

Какво пиеш? По-подходящ подарък за жена не мога да измисля...

в момента пия вино /Широка мелнишка лоза/ с едно приказно домашно кашкавалче :cool:

в момента пия вино /Широка мелнишка лоза/ с едно приказно домашно кашкавалче :cool:

ей, пак се уреди...:blink:

ей, пак се уреди...:cool:

кофтито е, че диското се оказа не до десет ами до единадесет :blink:

така че ще трябва да намаля виното................

кофтито е, че диското се оказа не до десет ами до единадесет :cool:

така че ще трябва да намаля виното................

1.Остави детето да си .............квото там иска!

2.Така няма да намаляш вечерната порция питие.....

1.Остави детето да си .............квото там иска!

2.Така няма да намаляш вечерната порция питие.....

трябва да шофирам за да го прибера от диското така че .............. спирам на втората чаша и чакам да изветрея :cool:

чакам да изветрея :cool:

Че то май е доста ветровито при вас?:blink:

Че то май е доста ветровито при вас?:cool:

сутринта закупихме плисирана поличка плюс файско шалче на лилави пискюли. Имаше леки страдания относно липсата на лилава блузка, но на мен вече ми беше писнало да кръжа по тъпите магазини.

сутринта закупихме плисирана поличка

е, нали беше против? Или то беше за черното?

п.п.Май е време да се изфукам с новата си вълнена рокличка, която не успях да облека тази вечер!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

п.п.2 Баси, два реда да не драснете, умрела ли съм, кво ли? пфуууу....:cool:

е, нали беше против? Или то беше за черното?

п.п.Май е време да се изфукам с новата си вълнена рокличка, която не успях да облека тази вечер!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

п.п.2 Баси, два реда да не драснете, умрела ли съм, кво ли? пфуууу....:cool:

да бе да - то така лесно се мре :blink:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.