Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Добре, поне за сега. И с косата всичко е наред. Да чукам на дърво.

Ох, скромното ми то :cool:

Давам луканката :)

то за косата зависи от химията - не винаги пада

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Бел, обявявам ти съревнование: коя ще наддаде повече хахахахах

:)Нема нужда, отсега знам резултата...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifИзяла съм манджа за половината китайски народ и не съм мръднала даже грам...Малко вредно човече-лилипут...

Изяла съм манджа за половината китайски народ и не съм мръднала даже грам...

и аз :)

но е толкова приятно да опитвам хахахахахах

Напълнила съм два чорапа само с шоколадови глезотийки, пък как мразя сладко....Трябва да пробвам дали да не сложа в трети само пастърмица...суджучета и др.любими неща!Ще умра от подагра, тъй да знаете!Ох, как ми се доядоха пържени чревца с червен пипер и чаша вино!:lol6:

Напълнила съм два чорапа само с шоколадови глезотийки, пък как мразя сладко....Трябва да пробвам дали да не сложа в трети само пастърмица...суджучета и др.любими неща!Ще умра от подагра, тъй да знаете!Ох, как ми се доядоха пържени чревца с червен пипер и чаша вино!:lol6:

аз утре мисля да забъркам един кекс :lol6:

аз утре мисля да забъркам един кекс :lol6:

Аз ще правя онзи качамак, който обещах още преди седмица! Бил много калоричен и супер подходяща храна на моя милост...Яла ли си таквоз нещо?

Аз ще правя онзи качамак, който обещах още преди седмица! Бил много калоричен и супер подходяща храна на моя милост...Яла ли си таквоз нещо?

е, че то прасетата нали с такова ги угояват хахахаха

обаче аз не съм фен.............. все си е мамалига

Гадини такива :lol6:

ха! Тя кисне в ресторанта а ние сме били гадини /което си е истина, де/ :lol6:

Не ви е срам

От кво?:lol6:

• Автор

ха! Тя кисне в ресторанта а ние сме били гадини /което си е истина, де/ :lol6:

Кисне тя и яде търкано / това е вид салата по нашия край / http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И една Милка съм разчупила, ама няма да я изям цялата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Не ви е срам

Срам ни е, ама Емми ще ти каже натам :lol6:

Не ви е срам

ама не каза как сготви заека - нали? :lol6:

Кисне тя и яде търкано / това е вид салата по нашия край / http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И една Милка съм разчупила, ама няма да я изям цялата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Срам ни е, ама Емми ще ти каже натам :baby:

е, търпим, няма как............... :lol6:

а ти вземи изяж Милката да не ти я изядат :down:

ама не каза как сготви заека - нали? :lol6:

Извади козовете ,тъкмо мислих да ви мъмря какви сте чревоугодници, ти верно си гаднярка

доктора утре ли е на изпит?

утре :lol6:

сега е седнал с чаша "пино ноар" и се мъчi над някакво меко сиренце с марка " petit Camenmbert" :lol6:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Извади козовете ,тъкмо мислих да ви мъмря какви сте чревоугодници, ти верно си гаднярка

само си води подробни конспекти и много неща ще научиш от кака си :down:

утре :)

сега е седнал с чаша "пино ноар" и се мъчi над някакво меко сиренце с марка " petit Camenmbert" :lol6:

еееееееееее, излагаш се - че ти човек за petit ли си??? :lol6:

утре ако изкараш шестявка ще ти взема билети за Риголето :baby:

• Автор

Бели, розовата кръстоноска е умряла, ама е оставила пашкул, а комшията си е купил тарантула днес. Току що ми я показа :lol6:

само си води подробни конспекти и много неща ще научиш от кака си :baby:

еееееееееее, излагаш се - че ти човек за petit ли си??? :lol6:

утре ако изкараш шестявка ще ти взема билети за Риголето :lol6:

Уча ,уча ,а заека не успях да го опитам дори ,май е късно да се оправдавам

Уча ,уча ,а заека не успях да го опитам дори ,май е късно да се оправдавам

сигурна съм, че си бил зает да опитваш от ъъъъъъъъ.............. други работи :lol6:

туй ли е?:baby:

Бели, розовата кръстоноска е умряла, ама е оставила пашкул, а комшията си е купил тарантула днес. Току що ми я показа :lol6:

:lol6:

Ако тръгнете към Варна да ми носите бебета!

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

...

еееееееееее, излагаш се - че ти човек за petit ли си??? :baby:

утре ако изкараш шестявка ще ти взема билети за Риголето :down:

Те така са написали на етикета.

Иначе си е много добро сиренцето - едни малки питки са - по 150 гр. и не изсъхва като другите меки сирена, защото просто никой не го чака :lol6: Като вземеш голяма пита "Бри" и от нея си отрежеш стотина грама - след няколко дни вкусът и се променя.А при този "Камембер" питките са точно за едно или две пиения на винце пред компютъра :lol6:

:lol6:

динозаврите една година бяха събрали гъсеници в един буркан и те взеха, че станаха на пеперуди :lol6: Всички бяхме потресени :baby:

• Автор

:speak:

Е, как ? Стане ли дума за паяци - ти си първа в списъка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Иначе си е много добро сиренцето - едни малки питки са - по 150 гр. и не изсъхва като другите меки сирена, защото просто никой не го чака :blink: Като вземеш голяма пита "Бри" и от нея си отрежеш стотина грама - след няколко дни вкусът и се променя.А при този "Камембер" питките са точно за едно или две пиения на винце пред компютъра :speak:

в такъв случай - одобрявам :ph34r:

аз предпочитам да закусвам с него. А сега съм си закупила от дядото домашен кашкавал - мммрррррррррр :baby:

Иначе си е много добро сиренцето - едни малки питки са - по 150 гр. и не изсъхва като другите меки сирена, защото просто никой не го чака :ph34r: Като вземеш голяма пита "Бри" и от нея си отрежеш стотина грама - след няколко дни вкусът и се променя.А при този "Камембер" питките са точно за едно или две пиения на винце пред компютъра :speak:

да не си на командировка във Франция
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.