Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

1. Обновяването и проактиваната защита имат общо - съществуват обновяеми шаблони на поведение. 2. Обновяването и антивируса имат общо - файла се засича и затова съм дал връзката към Вирус Тотал но ти в стремежа си да оплюеш програмата просто го преминаваш като дирек. Специфично поведение на хитрец от дребна класа. :tourist1:

Кой се опитваш да заблудиш ?

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 135,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Mohican entertainment със пиратското сътрудничество на FastStone Capture ви представят научно популярния филм „Спящата красавица ” по едноимения роман на Михнев „ Непробиваемия Kaspersky Anti-Virus Windows Workstations protection ”

:) hxxp://www15.zippyshare.com/v/37972659/file.html :speak:

Филма не се препоръчва за лица под 12 години , съдържа кадри на насилие ( по стара Руска традиция explorer.exe отива в карантината ) ! ! !

Понеже не веднъж си манипулирал с видеото което показваш,затова очаквам да ми отговориш на няколко въпроса:

1.Защо не си обновил програмата с актуалните модули? Тези с които си я тествал са от 2009? Само не се оправдавай с антивируса,че бил спрян!

Публикувано изображение

2. И защо не предоставиш за сваляне публично файла с който тестваш,за да пробват и други?

3. explorer.exe а не Explorer.EXE или EXPLORER.EXE

........И така,чакам си файла с който тества KAV WKS :(

1. Обновяването и проактиваната защита имат общо - съществуват обновяеми шаблони на поведение!

+1

И защо не предоставиш за сваляне публично файла с който тестваш,за да пробват и други?

........И така,чакам си файла с който тества KAV WKS

Мисля че е този:

http://www.skatafka.com/download.php?file=98a0a24258c578210234ed0f7ef60c83
  • Автор

Мисля че е този:

http://www.skatafka.com/download.php?file=98a0a24258c578210234ed0f7ef60c83
Благодаря ,друже,но имам лоши новини за KAV WKS и добри и щастливи мигове в Новогодишната вечер за Мухи (за което се радвам естествено) ! :beer:

Скриха му топката на Касперски :gift:

Прав си,не мога да повярвам,че си прав за първи път! Поздравления! :blink:

KAV WKS се у*ра на този файл! :) След като го стартирах имаше "мълчанието на агнетата" за около минута! След което започна да подскача и поиска да рестартира компютъра за да направи дезинфекция,но......ха не можа да се стартира Windows син екран след син екран и видеото замина!

Браво Мухи толкова много труд хвърли и най-накрая намери файла,който скапва KAV WKS (колко време ти отне,а?) ,как да не те почерпи човек с една :cheers:

Този път излезе прав,но само този път! Проверката е висша форма на доверие! ;)

P.s. Сега е наред Comod-ко ,т.е. догодина,че винцето напредва!

Благодаря ,друже,но имам лоши новини за KAV WKS и добри и щастливи мигове в Новогодишната вечер за Мухи (за което се радвам естествено) ! :beer:Прав си,не мога да повярвам,че си прав за първи път! Поздравления! :blink: KAV WKS се у*ра на този файл! :gift: След като го стартирах имаше мълчанието на агнетата за около минута! След което започна да подскача и поиска да рестартира компютъра за да направи дезинфекция,но......ха не можа да се стартира Windows син екран след син екран и видеото замина!Браво Мухи толкова много труд хвърли и най-накрая намери файла,който скапва KAV WKS (колко време ти отне,а?) ,как да не те почерпи човек с една  :cheers:Този път излезе прав,но само този път! Проверката е висша форма на доверие! :) P.s. Сега е наред Comod-ко  ,т.е. догодина,че винцето напредва!

Йоци , слушай какво ти пее радиото и ще успееш.

Йоци , никога по никакъв начин не съм манипулирал тестове които съм правил.

Йоци , не съди по себе си за целия свят.

Продуцентска фирма "Mohican entertainment" обещава още видео с меката защита на любимката ти KAV WKS.

• Автор

Йоци , слушай какво ти пее радиото и ще успееш.

Йоци , никога по никакъв начин не съм манипулирал тестове които съм правил.

Йоци , не съди по себе си за целия свят.

Продуцентска фирма "Mohican entertainment" обещава още видео с меката защита на любимката ти KAV WKS.

Мухи,там е проблема че с радио не се води разговор,едно знае едно бае!

Мухи,не веднъж си манипулирал тестовете и ще ти ги извадя черно на бяло

Мухи,аз ако съдя по теб,трябва да съм станал вожд на племето "Вонящия Мокасин"

...С две думи,вълка си мени кожата ,но нрава не! Ти си дребнаво злорадо чадо и на теб доверие нямам,колкото и да се мъчиш да се правиш на "Мара честната",да си го знаеш де! :blink:

Мухи,там е проблема че с радио не се води разговор,едно знае едно бае! Мухи,не веднъж си манипулирал тестовете и ще ти ги извадя черно на бяло Мухи,аз ако съдя по теб,трябва да съм станал вожд на племето Вонящия Мокасин ...С две думи,вълка си мени кожата ,но нрава не! Ти си дребнаво злорадо чадо и на теб доверие нямам,колкото и да се мъчиш да се правиш на Мара честната ,да си го знаеш де! :blink:

Йоци , какво мислиш за защитна програма която и при максимални настройки на защита допуска да пачнат explorer.exe под носа и ? !

Мисля да ставам вожд на племето „ Зобащите анаболи ” :cheers:

• Автор

Йоци , какво мислиш за защитна програма която и при максимални настройки на защита допуска да пачнат explorer.exe под носа и ? !

Мисля да ставам вожд на племето „ Зобащите анаболи ” :blink:

В случая не можем да говорим за "защитна програма",понеже това си беше цяло клане , "инвалид програма" ....без защита на файловете без уеб гард ..ти какво очакваш? Модула защитата на файловете има пряка връзка с про-активната защита!

Не можеш да си вадиш генерални заключения,като тестваш защитна програма с работещи наполовина модули!

В случая не можем да говорим за защитна програма ,понеже това си беше цяло клане , инвалид програма ....без защита на файловете без уеб гард ..ти какво очакваш? Модула защитата на файловете има пряка връзка с про-активната защита! Не можеш да си вадиш генерални заключения,като тестваш защитна програма с работещи наполовина модули!

Първия път когато тествах любимката ти не го засичаше и не ми се наложи да спирам обновяването и , но резултата беше същия , демек защита на файловете и уеб гарда нямат нищо общо с тази уязвимост на проактивната и защита.

Когато няма дефиниции проактивната защита е тази която трябва да се справя.

• Автор

Първия път когато тествах любимката ти не го засичаше и не ми се наложи да спирам обновяването и , но резултата беше същия,демек защита на файловете и уеб гарда нямат нищо общо с тази уязвимост на проактивната и защита.

Защо и тогава светеше в червено KAV WKS щом не си спирал нищо и всичко било уж обновено?

Кой се опитваш да заблудиш?

Защо и тогава светеше в червено KAV WKS щом не си спирал нищо и всичко било уж обновено?

Кой се опитваш да заблудиш?

Ако е обновен ще засича файла,затова.

Весели празници и ако нещо съм сгрешил прощавай :laughing5: :laughing5: :laughing5:

• Автор

Ако е обновен ще засича файла,затова.

Весели празници и ако нещо съм сгрешил прощавай :laughing5::shy11::lol6:

Или не четем или виното е в повече :laughing5:

Първия път когато тествах любимката ти не го засичаше и не ми се наложи да спирам обновяването и

Весело посрещане на Новата Година!

Публикувано изображение :laughing5:

Защо и тогава светеше в червено KAV WKS щом не си спирал нищо и всичко било уж обновено? Кой се опитваш да заблудиш?

Виж какво точно проспива проактивната защита на KAV WKS за да репортнеш проблема на Касперци , трябва да вземеш мерки защото това е сериозна уязвимост

www32.zippyshare.com/v/19770600/file.html

Това е въпросния зловреден код , паролата на архива е 123

hxxp://dox.abv.bg/files/listtree

• Автор

Виж какво точно проспива проактивната защита на KAV WKS за да репортнеш проблема на Касперци , трябва да вземеш мерки защото това е сериозна уязвимост

www32.zippyshare.com/v/19770600/file.html

Това е въпросния зловреден код , паролата на архива е 123

hxxp://dox.abv.bg/files/listtree

Ей така те харесвам,когато нещата са сериозни и ти сериозно да подхождаш,а не само да злорадстваш зад гърба на феновете!

Ей така те харесвам,когато нещата са сериозни и ти сериозно да подхождаш,а не само да злорадстваш зад гърба на феновете!

Никога не съм злорадствал и винаги съм бил сериозен независимо как представям фактите , но този гаф не беше за пропускане и винаги ще ви го напомням ( до второто пришествие ).

• Автор

Никога не съм злорадствал и винаги съм бил сериозен независимо как представям фактите , но този гаф не беше за пропускане и винаги ще ви го напомням ( до второто пришествие ).

Ей това ако не е злорадстване,здраве му кажи!

Този гаф,както го наричаш е с половин работеща програма!

Преди две седмици имаше аналогичен гаф с Comodo ( само че при него всичко модули си бяха активни) ,който пропусна "недоскива" гад ,като я беше сложил в сандъка като "недоверени" ,но въпреки това гада успя да дропне на реалния диск,че и дропнатите не успя да види за да ги прати в облака!

Това беше докладвано във форума им (мисля че от URIEL) и казаха ,че при следващ билд ще го оправят! Важното е че предотвратихме бъдещи проблеми и опасности,това е важното и значимото за мен,а не да подскачам от радост !Идеална програма няма!

Това сега да се напомня ли до (второто пришествие) ? :laughing5:

Аз споменах нещо малко по-назад и ти с този коментар съвсем ми го потвърди и няма да си променя мнението!

Ей това ако не е злорадстване,здраве му кажи!

Този гаф,както го наричаш е с половин работеща програма!

Преди две седмици имаше аналогичен гаф с Comodo ( само че при него всичко модули си бяха активни) ,който пропусна "недоскива" гад ,като я беше сложил в сандъка като "недоверени" ,но въпреки това гада успя да дропне на реалния диск,че и дропнатите не успя да види за да ги прати в облака!

Това беше докладвано във форума им (мисля че от URIEL) и казаха ,че при следващ билд ще го оправят! Важното е че предотвратихме бъдещи проблеми и опасности,това е важното и значимото за мен,а не да подскачам от радост !Идеална програма няма!

Това сега да се напомня ли до (второто пришествие) ? :laughing5:

Аз споменах нещо малко по-назад и ти с този коментар съвсем ми го потвърди и няма да си променя мнението:

Директно на съпорта им докладвах със файловете и нагледно видео помня че им пратих, но Весело изкарване на Нова година друже и едно пожелание от мен :

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Току що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие! Използвайте ги с любов и оптимистично настроение!

Пожелавам ти го сега, защото излизам ...

Ей това ако не е злорадстване,здраве му кажи!Този гаф,както го наричаш е с половин работеща програма!Преди две седмици имаше аналогичен гаф с Comodo ( само че при него всичко модули си бяха активни) ,който пропусна недоскива гад ,като я беше сложил в сандъка като недоверени ,но въпреки това гада успя да дропне на реалния диск,че и дропнатите не успя да види за да ги прати в облака! Това беше докладвано във форума им (мисля че от URIEL) и казаха ,че при следващ билд ще го оправят! Важното е че предотвратихме бъдещи проблеми и опасности,това е важното и значимото за мен,а не да подскачам от радост !Идеална програма няма! Това сега да се напомня ли до (второто пришествие) ?  :laughing5:Аз споменах нещо малко по-назад и ти с този коментар съвсем ми го потвърди и няма да си променя мнението!

Дай ги тези зловредни файлове , кажи коя версия на програмата се дъни и ще направя видео , та да видим за какво става въпрос.

Kaspersky IS умря на този файл обаче по подразбиране та може ли да видим и Комодо по подразбиране ?

Такава е уговорката при тестове- с настройки по подразбиране иначе смисъл няма !

Kaspersky IS умря на този файл обаче по подразбиране та може ли да видим и Комодо по подразбиране ?

Такава е уговорката при тестове- с настройки по подразбиране иначе смисъл няма !

Няма да го видим,COMODO и той умря с настройки по подразбиране. :)

Няма да го видим,COMODO и той умря с настройки по подразбиране. :)

Тоя файл е отвратителен и ще го тествам и с DW и с още програми да видя някоя има ли шанс ...

Благодаря ти за отговора :P

Може ли линк към файла?

http://www.skatafka.com/download.php?file=c3c640d886071583ab4a5de4f2d82549

Тоя файл е отвратителен и ще го тествам и с DW и с още програми да видя някоя има ли шанс ...

Благодаря ти за отговора :)

Пробвай Online Armor.:P

Честита Нова Година на всички!:wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.