Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Пробвай Online Armor.:engagementring3:

Честита Нова Година на всички!:)

Честита Нова година !

Ще я пробвам ...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 135,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://www.skatafka.com/download.php?file=c3c640d886071583ab4a5de4f2d82549
Благодаря :engagementring3: Ето Ви KSOS 2(BETA)

http://www6.zippyshare.com/v/41340164/file.html

Тестван с настройки по подразбиране в два варианта

1. Интерактивен режим

2. Автоматичен (блонди) режим. В блондито светна

Нека Новата 2011 година е медена и благодатна

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

OA с малко противоречиви чувства ме остави ,но по принцип съветва да блокирам защото файла и е неизвестен ! Първи път -първо разреших нормално стартиране на файла но след като поиска да се стартира със системата го блокирах ! Втория път го стартирах в техния сандък ... Третия път го блокирах понеже ми казва че ако е свален от нета и не съм го разпознавал трябва да го блокирам ... При всички тези 3 варианта не ми блокира системата ! И натази стена и трябва превод -след малко видео ... Ето го и теста http://dox.bg/files/dw?a=f21ae744e4

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Категорично блокиране без дефиниции http://dox.bg/files/dw?a=96317fa90e Точно ,ясно и коректно ! Браво на F-Secure явно се развиват в правилна посока !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Malware Defender

http://www55.zippysh...32462/file.html

Накрая се изкуших да забраня само промяната без да килна процеса и резултата е че СВЕТНА.

СВЕТНА, ама след рестарт не би трябвало да има проблеми, както теста на @Uriel с ОА. Важното е, че е блокирано автостартирането.

Публикувано изображениеMDefender е впечатляваща програма - наистина. С нея съм вече 2 седмици. Да не мислите, че ще остава облачната Панда самаПубликувано изображение

СВЕТНА, ама след рестарт не би трябвало да има проблеми, както теста на @Uriel с ОА. Важното е, че е блокирано автостартирането.

Публикувано изображениеMDefender е впечатляваща програма - наистина. С нея съм вече 2 седмици. Да не мислите, че ще остава облачната Панда самаПубликувано изображение

Не пробвах след рестарт. Може и да си прав. Програмата се справи блестящо,но вижте - един пропуск и сме умрели.

пп. В моя случай беше експеримент :laughing5:

Няма да го видим,COMODO и той умря с настройки по подразбиране.:cool:

Защо тогава при мен се справя и с настройки по подразбиране ?

www28.zippyshare.com/v/72937790/file.html

Това че прехваления Касперски угасва за кой ли път , не означава че зловредния код е много опасен. Ако Касперски ти е мерило за качествена защита то летвата ти е много ниско.

Това че прехваления Касперски угасва за кой ли път , не означава че зловредния код е много опасен. Ако Касперски ти е мерило за качествена защита то летвата ти е много ниско.

Леко лъжеш пак ...Защо си изключил сандъка?

Вече е банално и смешно ...

Леко лъжеш пак ...Защо си изключил сандъка?

Вече е банално и смешно ...

Да, настройките са по подразбиране, освен една, две.... - спрян сандък и изключена опция на проактивната защита - като какви да се третират неразпознатите файлове.....

Ами аз ако цъкна тук таме из менюто на KAV WKS ( например да мина в интерактивен режим, и да включа мониторинга на регистрите, което по дефолт не е включено), тогава дали ще се справи Касперски, а?....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Леко лъжеш пак ...Защо си изключил сандъка? Вече е банално и смешно ...

Кое бе брато , с настройки по подразбиране сандъка е изключен , свери си часовника.

Касперски с настройки по подразбиране и в ИНТЕРАКТИВЕН РЕЖИМ блокира успешно файла,Комодо няма блонди режим и разчита на избора за действие от страна на потребителя. Същото е и в интерактивен режим при KIS/KSOS/PURE. Също така Комодо е със включен сандък и всяко непознато приложение - го стартирате там.

Усещаш ли каква е разликата? За какви сравнения става въпрос?

Кое бе брато , с настройки по подразбиране сандъка е изключен , свери си часовника.

Хм, туй пък откога, да не е в последната версия променено. Аз последно ползвах Comodo преди 2-3 месеца, но тогаа сандъка си беше включен по дефолт, и отметката на проактивната защита за непознатите беше включена на Low restricted

Хм, туй пък откога, да не е в последната версия променено. Аз последно ползвах Comodo преди 2-3 месеца, но тогаа сандъка си беше включен по дефолт, и отметката на проактивната защита за непознатите беше включена на Low restricted

Съндъка си е включен по подразбиране и няма промяна в новата версия !

Е нямам какво да кажа повече бе брато видя се какъв си !

Съндъка си е включен по подразбиране и няма промяна в новата версия ! Е нямам какво да кажа повече бе брато видя се какъв си !

Включен е чушки , я гледай и кажи къде по време на инсталацията съм променял настройки и сандъка включен ли е или не ?

www26.zippyshare.com/v/78484289/file.html

Комодо с настройки по подразбиране ( с изключен сандък ) осигурява по-ниско ниво на защита , демек ако сандъка е включен вероятността да намеря зловреден код който да го пробие клони към нула !

Nikssi ти пък къде видя на този тест да е включен сандъка , или си забрави очилата на пианото ?

Включен е чушки , я гледай и кажи къде по време на инсталацията съм променял настройки и сандъка включен ли е или не ?

Комодо с настройки по подразбиране ( с изключен сандък ) осигурява по-ниско ниво на защита , демек ако сандъка е включен вероятността да намеря зловреден код който да го пробие клони към нула !

Nikssi ти пък къде видя на този тест да е включен сандъка , или си забрави очилата на пианото ?

Комодо при настройки по подразбиране е със включен сандък

Публикувано изображение

Ето и клипа на инсталацията и теста на въпросният файл http://www41.zippyshare.com/v/67634224/file.html

Според мене се справи Комодо - без никаква намеса от моя страна :cool:

пп. Мухи файловете ги ръга директно в сандъка иначе е загинал. Що се отнася до това,че при тебе е различно - ясно е защо!

Комодо при настройки по подразбиране е със включен сандък Ето и клипа на инсталацията и теста на въпросният файл Според мене се справи Комодо - без никаква намеса от моя страна :cool:пп. Мухи файловете ги ръга директно в сандъка иначе е загинал. Що се отнася до това,че при тебе е различно - ясно е защо!

Гноми ако беше поне малко наблюдателен щеше да видиш че когато се инсталира само стената ( без антивируса ) настройките по подразбиране са други , сандъка е изключен :speak: за пореден път се проваляш на тест за интелигентност.

Изглежда нищо не ти е ясно , на клипа се вижда че се справя и без сандъка с настройки по подразбиране.

Гноми ако беше поне малко наблюдателен щеше да видиш че когато се инсталира само стената ( без антивируса ) настройките по подразбиране са други , сандъка е изключен :cool: за пореден път се проваляш на тест за интелигентност.

Изглежда нищо не ти е ясно , на клипа се вижда че се справя и без сандъка с настройки по подразбиране.

Говорим за CIS като интегриран пакет,а ти както винаги се опитваш да се измъкваш. Казах вече - НЕ ти гледам клиповете.

Факта си е факт - Comodo Internet Security по подразбиране е с включен сандък.

Ето и клип инсталация само на стената и теста. http://www4.zippyshare.com/v/88925826/file.html

Справи се програмата. Безопастната среда наистина е изключена.

След ресета системата се зареди нормално.

Здравей Mohican.

Уважавам те, но това което си написал е абсурдно и по-скоро е обратното.

Mohican.

Ако Касперски ти е мерило за качествена защита то летвата ти е много ниско.

А относно файла който стартираме се вижда, че и без антивирусна програма човек може да се справи.

В тоя случа CIS, която има "качествена защита" какво друго ми/ни предлага? Password Manager, Data Encryption, Backup или Parental Control?

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

zerotox Ами спечелих си лиценза от декемврийската игра с въпроси и си ми харесва, а и мисля че Script Shield-a e добра добавка - гледам, че има минали през него неща, макар и малко, дори и да не ползвам Internet Explorer-a, за който само пише, че бил предназначен. А и в случай, че не се получат нещата с Geswall, мисля да опитам виртуализацията на пакета. За предишните версии бях чел, че има доста бъгове и че TDSS си я пробива, но това беше преди няклко месеца. Реших да проверя дали е вярно и тествах GeSWall с няколко варианта Rootkits , нито един не успя да я пробие. Това са Rootkit-те с които я тествах , паролата на архива е 123 hxxp://www36.zippyshare.com/v/36794526/file.html

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

"""zerotox

Ами спечелих си лиценза от декемврийската игра с въпроси и си ми харесва, а и мисля че Script Shield-a e добра добавка - гледам, че има минали през него неща, макар и малко, дори и да не ползвам Internet Explorer-a, за който само пише, че бил предназначен. А и в случай, че не се получат нещата с Geswall, мисля да опитам виртуализацията на пакета. За предишните версии бях чел, че има доста бъгове и че TDSS си я пробива, но това беше преди няклко месеца."""

Реших да проверя дали е вярно и тествах GeSWall с няколко варианта Rootkits , нито един не успя да я пробие.

Това са Rootkit-те с които я тествах , паролата на архива е 123

hxxp://dox.abv.bg/files/listtree

Явно не си ме разбрал или аз не съм се изразил добре - писах за "виртуализацията на пакета" като имах предвид Sandbox-а в пакета на Аваст и че той е пробиван от TDSS, а не Geswall. Въпреки някои неудобства, много харесвам Geswall, като цяло я усещам доста по лека от Defensewall, и браузърите ми като че по-бързо стартират. Дано да пуснат някоя промоцийка за професионалната версия.

Явно не си ме разбрал или аз не съм се изразил добре - писах за "виртуализацията на пакета" като имах предвид Sandbox-а в пакета на Аваст и че той е пробиван от TDSS, а не Geswall. Въпреки някои неудобства, много харесвам Geswall, като цяло я усещам доста по лека от Defensewall, и браузърите ми като че по-бързо стартират. Дано да пуснат някоя промоцийка за професионалната версия.

Мдаа на рууткити устоява , но този Sality и видя сметката парола на архива е 123

hxxp://www5.zippyshare.com/v/55398477/file.html

Мноооого внимавайте за да няма триене и създаване на дялове ,както гласи рекламата: " Едно грешно движение и сте там "

Defense Wall разбира се не му даде шанс , ето видеото

www29.zippyshare.com/v/25159461/file.html

Sandboxie също се справя на 100% с този Sality

Дори и да пропусне защитата какъвто и да е рууткит един преинстал и проблема е решен , НО Virut или Sality те връщат в първи клас , няма измъкване.

последно за тази вечер че след малко започва мача на MAN.UTD

http://dox.bg/files/dw?a=6b6c7db042

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=da18571caeb6ca619f9c7495c5fb2c4bd062d3d83c5e58f8d44363161c4d095c-1294169718

изпратени на kaspersky avast avira MSE

Ето този файл при мен проби GesWall -някой може ли да го потвърди ... :offtopic_s:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.