Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Пише я в архива :) Стандартна: infected

Баси... с триста зора сканирах...останаха 2 незасечени файла. Снимки обаче няма- скапа ми се виртуалната машина. Компютъра като цяло ми е много стар и слаб, и за виртуалната машина беше заделено малко памет и едва креташе.... :) Трябва да се тества на реална машина явно, за да се оцени реално програмата!
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 135,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

свежи зарази от MDL

хах какво значи това?

Архиепископе докато стигнат до MDL свежите зарази колко хора са яли дървото...Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

хах какво значи това?

Архиепископе докато стигнат до MDL свежите зарази колко хора са яли дървото...Публикувано изображение

Да свежите зарази се крият из препратките. ;) Файловете от архива ми са точно такива и един дропнат при стартирането.

.... Компютъра като цяло ми е много стар и слаб

Ахам,за това те интересува най вече колко товари една програма,а не колко е ефективна.

Да Никси така е ....

Публикувано изображение

Публикувано изображение

лека на всички;)

Ахам,за това те интересува най вече колко товари една програма,а не колко е ефективна.

Това винаги е важно, ако ще и с най-новият звяр на Intel, или с новите 6 ядрени АМД-та да си. Ако само една програма ти дърпа 20% от рамта, то това не е добре...

Това винаги е важно, ако ще и с най-новият звяр на Intel, или с новите 6 ядрени АМД-та да си. Ако само една програма ти дърпа 20% от рамта, то това не е добре...

Айде сега да не си мерим...... гаджетите Публикувано изображение- на кого му е най- лека защитата - виждате с кои програми съм и с каква конфигурация.....

Публикувано изображение

Айде сега да не си мерим...... гаджетите Публикувано изображение- на кого му е най- лека защитата - виждате с кои програми съм и с каква конфигурация.....

А!!! :) Процесора ти не е мощен! Аз съм със същата марка, само, че една идея по-слаб- 3600, а твоя е 4000. а моя го считам за абсолютна щайга...Хм...работи ли ти Седмицата стабилно на твоята машина?

..........

пс. аз за Седмицата обмислям да си взема машина с минимум Core i5, или направо Phenom II X6 1050...., ако не и ....1090

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

А!!! :) Процесора ти не е мощен! Аз съм със същата марка, само, че една идея по-слаб- 3600, а твоя е 4000. а моя го считам за абсолютна щайга...Хм...работи ли ти Седмицата стабилно на твоята машина?

..........

пс. аз за Седмицата обмислям да си взема машина с минимум Core i5, или направо Phenom II X6 1050...., ако не и ....1090

Инженере

Публикувано изображение

Нямам никакви грижи.

Инженере

Нямам никакви грижи.

Абе...като гледам...май си близо до грижите- "инсталирана" памет 2 Г, използвана- 1.87 Г, т.е. 93.5%...направо си блокирал според мен.... :)

Абе...като гледам...май си близо до грижите- "инсталирана" памет 2 Г, използвана- 1.87 Г, т.е. 93.5%...направо си блокирал според мен.... :)

Това, което показва е колко от инсталираната памет реално може да се ползва, а не че в момента се ползва толкова. Другото като разлика е запазено за системата и не можеш да го ползваш. Аз примерно съм с 4 ГБ, но от тях реално ползваеми за 32 битовия ми Уин7 са 3.25 ГБ.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

:) Аве използваема бре.

Ааааа...това ли било... :wors:

Това при какви стартирани приложения е? или е само в "покой"?

А аз какво да кажа

Публикувано изображение

мъка си направо....че и си със SP2! :)

А!!! :eek: Процесора ти не е мощен! Аз съм със същата марка, само, че една идея по-слаб- 3600, а твоя е 4000. а моя го считам за абсолютна щайга...Хм...работи ли ти Седмицата стабилно на твоята машина?

..........

Къде се отплеснахме сега.... Процесора ми е първия двуядрен модел на AMD Athlon (доколкото ми е известно) и наистина в момента е най-слабото звено в системата ми.

Коефициента за производителност на Windows 7 e на база най-ниския коефициент (в моя случай 4,8).

Публикувано изображение

Проблеми с 7-та обаче нямам, не забелязвам разлика в сравнение с XP...

А аз какво да кажа Публикувано изображение

To и аз съм цъфнал направо

Публикувано изображение

To и аз съм цъфнал направо

Публикувано изображение

Знаеш ли вица за трите рози? Ако не - накратко

"Пътували три рози през пустинята за един карнавал на розите ...обаче нямало вода и като видели оазисче все се молели за водица.

В замяна давали от листата си.

- Първата - дашна и давала,пила и накрая без цветенца останала-така става когато слагаме,слагаме разни дублиращи се програми

- Втората опърничава нищо не давала и пак остала без цветенца - увяхнала горката... ми като не си поддържа системата

- Третата знаела как да си оптимизира системата :wub: и опаааа парче и половина :eek:

пп. Това е тост и накрая завършва така. "Да пием за жените(розите) които знаят кога и как" :wub:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.