Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Хехе,

аз говорех за друго.

Друг е въпросът че:

• Kaspersky не засече нищо
  • Забрани действията на файла
:)
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 135,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хехе,

аз говорех за друго.

Друг е въпросът че:

:question:

за мен няма чак толкова значение дали ги засича или не важното е че като се стартира файла няма опасност за системата:)

за мен няма чак толкова значение дали ги засича или не важното е че като се стартира файла няма опасност за системата:cool:

Да, ама представи си че ползваш компютър от 5 дена и цъкнеш 'Позволи'..

Да, ама представи си че ползваш компютър от 5 дена и цъкнеш 'Позволи'..

То за това такива които не разбират, не ползват Kaspersky(и подобни програми).Те ползват МSE или Аvast...( и пак са им сложни).

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

:cool:

Няма как да го засече с бази от преди седмица някъде :yanim:

Kaspersky е гола вода тук,нищо не засича! Публикувано изображение

Ще помоля някой да ги прати,аз заминавам на Шипка

Честит празник Българи!

Благодаря подобно. Добър повод да се тества Файловете са от поста - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=168648&view=findpost&p=1927419

Kaspersky GRYSTAL

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0Osw5IJBGs4

Kaspersky Internet Security 2011

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3iFmu1I9fbk

1:0 в полза на KIS :doh:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тест на LanGuy99 за новата Бета 2012

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gKhQAi-UP78

Прекрасно защити системата :(

Публикувано изображение

Тоя няма да се научи,че на БЕТА сърварите ъпдейтите се качват един път на ден.

Има обновяеми евристики и шаблони по поведение.KSN също не работи в тази ПЪРВА БЕТА какво изобщо тества?

Може би отрочето на COMODO - на всички тестове все него ни бута под очите.

На долната снимка чак черен му стана екрана. Нямам думи просто.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

nikssi Антивирусните продукти на Есет нямат допълнителни защитни модули,както е при Kaspersky & Norton поради същата причина са и най леки. Някой лош файл като и каже бауу и се скрива в миша дупка.Надяваме се в новата пета версия да видим Есет с допълнителни слоеве защита и по добре въоръжена срещу зловредния код :(

Тоя няма да се научи,че на БЕТА сърварите ъпдейтите се качват един път на ден.

Има обновяеми евристики и шаблони по поведение.KSN също не работи в тази ПЪРВА БЕТА какво изобщо тества?

Може би отрочето на COMODO - на всички тестове все него ни бута под очите.

Ами да по-принцип той рядко казва добри неща за дадена Антивирусна програма(освен Комодо).Но пък може ли да работи при тях и да говори лоши неща.

Въпреки всичко в тестовете показва и истински неща,едно от тях е ,че и тази версия 2012 ще е като останалите....ще ползва ресурси.Това че пропуска вируси не ме стресира ,защото на 0-day всичките пропускат.

В този форум трябва да се разбере веднъж завинаги,че всяка една Антивирусна може да бъде омаскарена.По важно е как работи на компютъра дадена програма(защото има доста които все нещо не им работи )

Да се сравнява една с друга е глупаво.По важно е коя компания по-бързо добавя дефиниции.Това е май по-важно.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Автор

Този тест нещо много съмнителен ми изглежда доста хаотичен и нищо не му разбрах!

По средата на теста излезе прозорец долу на Kaspersky "Protected enable" Публикувано изображение, после за момент се видя,че той е изключен,кога защо как и идея си нямам Публикувано изображение

Този тест нещо много съмнителен ми изглежда доста хаотичен и нищо не му разбрах!

По средата на теста излезе прозорец долу на Kaspersky "Protected enable"

То и аз да ти кажа много не му разбирам.Това което аз гледам е цирк.Знаеш ли поговорката :

"...Le Roi est mort, Vive le Roi ! "

То и аз да ти кажа много не му разбирам.Това което аз гледам е цирк.Знаеш ли поговорката :

"...Le Roi est mort, Vive le Roi ! "

Съмнявам се, поне на този език.

Въпреки всичко в тестовете показва и истински неща,едно от тях е ,че и тази версия 2012 ще е като останалите....ще ползва ресурси.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=154344&view=findpost&p=1927180

Включен е Application Verifier оттам и товаренето. Когато ти се сбъгяса Уиндоуса и ти изкочи звездата,че е нелигитимен също се товари зверски. ;)

http://www.kaldata.c...dpost&p=1927180

Включен е Application Verifier оттам и товаренето. Когато ти се сбъгяса Уиндоуса и ти изкочи звездата,че е нелигитимен също се товари зверски. ;)

Добре душа запазвам си думите за финала.

Добре душа запазвам си думите за финала.

Хи,хи ползва енжина на 2011 и едва ли ще товари повече. Новото във версията е сканиране в облака директно от контексното меню на екслорера. Видя се,че LanGuy99 не го ползва и как ще го стори като не работи KSN? Как ще тества антивируса като ползва бази от БЕТА сърварите? Как ще получи данните за статута на приложенията като не работи KSN? Как може да се излага като представя публично тест с изпушила операционна система.

Хи,хи ползва енжина на 2011 и едва ли ще товари повече. Новото във версията е сканиране в облака директно от контексното меню на екслорера. Видя се,че LanGuy99 не го ползва и как ще го стори като не работи KSN? Как ще тества антивируса като ползва бази от БЕТА сърварите? Как ще получи данните за статута на приложенията като не работи KSN? Как може да се излага като представя публично тест с изпушила операционна система.

А на мен ли ми се струва или найстина се обновява и анализира програмите двойно по бързо ?

Имаш ли такива наблюдения ?

А на мен ли ми се струва или найстина се обновява и анализира програмите двойно по бързо ?

Имаш ли такива наблюдения ?

Обновява се по бързо защото няма какво толкова да сваля. Ъпдейтите понякога закъсняват с два дни. Все пак тества се функционалността на програмата не откъм засичане. Когато се мине на бойните сървари и KSN започне да работи коректно тогава е друг въпрос.

Струва ми се обаче,че получава все пак нещо от облаците но не и данните за репутацията на приложенията.

Първа бета е не може да се очаква нещо безпроблемно - може и някой син екран да има :cool:

Файлът УБИЕЦ на ЕСЕТ уби ли Касперски? Гледайте клипа :help wanted3:

При мен след почистване и рестарт, файла в C:\Documents and Settings\Toky\Application Data се появяваше отново.

Явно се получаваше от запис в регистрите, понеже след премахването, файла спря да се създава.

Споделям това, понеже го забелязах с AVZ след като бях премахнах nod-а и вече бях с Kaspersky.

То няма нужда да се прави някой на хакер то скрипта го има отдавна ... http://vbox7.com/play:8f415840&r=emb Аз обаче в неделя или понеделник ще спретна един тест ама линковете няма да са от MDL или malc0de ! Тези сайтове всеки ги знае и въобще не са мерило за засичане ...Обаче ако аз сам направя теста ще се види колко наистина лови Нод и лесно ще бъда упрекнат! Затова ако някой иска трети човек да дава линкове и в реално време да се дават резултати и от Авира премиум не само от Нод нека каже! Или както Би-Бой беше направил един архив се пуска тук и веднага да се дадат резултатите ... Има ли съгласни ? За да няма съмнения относно теста някой независим да даде линковете или архива . Заразите да са 1000 в архива поне или линковете да са 100 ... Тогава и само тогава теста ще е обективен! На предния тест Емсисофт и Авира показаха какво е детекция!

То няма нужда да се прави някой на хакер то скрипта го има отдавна ...

http://vbox7.com/play:8f415840&r=emb

Аз обаче в неделя или понеделник ще спретна един тест ама линковете няма да са от MDL или malc0de !

Тези сайтове всеки ги знае и въобще не са мерило за засичане ...Обаче ако аз сам направя теста ще се види колко наистина лови Нод и лесно ще бъда упрекнат!

Затова ако някой иска трети човек да дава линкове и в реално време да се дават резултати и от Авира премиум не само от Нод нека каже!

Или както Би-Бой беше направил един архив се пуска тук и веднага да се дадат резултатите ...

Има ли съгласни ?

За да няма съмнения относно теста някой независим да даде линковете или архива .

Заразите да са 1000 в архива поне или линковете да са 100 ...

Тогава и само тогава теста ще е обективен!

На предния тест Емсисофт и Авира показаха какво е детекция!

От преди 2 годинки...

Кефиш ме братле!

М/у другото каза че си фен на сандъци и хипсове... Авира незнам да има сандък и ХИПС?!

Или просто ти е неудобно да тестваш Варана с 7 милиона бази и гледаш някоя друга програма да свърши мръсната работа :cool:

Затова ако някой иска трети човек да дава линкове и в реално време да се дават резултати и от Авира премиум не само от Нод нека каже!

Или както Би-Бой беше направил един архив се пуска тук и веднага да се дадат резултатите ...

Има ли съгласни ?

За да няма съмнения относно теста някой независим да даде линковете или архива .

Заразите да са 1000 в архива поне или линковете да са 100 ...

Тогава и само тогава теста ще е обективен!

На предният тест се отказах понеже бяха много големи архивите. По 50-100 мб може ама пък такива от стотици мб. не става.

ESET срещу AVIRA хе хе супер е. Но струва ли се само за да се затвори нечия голяма уста?

Линковете - директен старт с отваряне от браузъра да видим какво става после :cool:

От преди 2 годинки...

Кефиш ме братле!

М/у другото каза че си фен на сандъци и хипсове... Авира незнам да има сандък и ХИПС?!

Или просто ти е неудобно да тестваш Варана с 7 милиона бази и гледаш някоя друга програма да свърши мръсната работа :cool:

Че аз и него го тествах и съм дал резултати ...

Нали Нод бил по добър от Авира ми докажете го или нещо сега давате назад ?

Какво общо има Комодо в случая ?

На предният тест се отказах понеже бяха много големи архивите. По 50-100 мб може ама пък такива от стотици мб. не става.

ESET срещу AVIRA хе хе супер е. Но струва ли се само за да се затвори нечия голяма уста?

Линковете - директен старт с отваряне от браузъра да видим какво става после :cool:

2:0 :speak:

В крайна сметка, който иска да вярва. Аз мисля че тестове проведени от самите нас са много по - достоверни от тези на AV-Comparatives, virus.gr и тем подобни.

Подкрепям никси - архив 100тици мегабайти е несериозно. Тегленето и сканирането отнема адски много време и като цяло не си заслужава..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.