Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

• Автор

Че лъжа ли е? Как не ти беше неудобно да цитираш тази "помия" ,че то това видео не от тази планета и ако ти го харесваш,определено падаш от Марс На това ако му викате тестване,здраве му пратете Все едно 5 годишно дете стои зад компютъра и цъка на поразия каквото му попадне/

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 135,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Че лъжа ли е? Как не ти беше неудобно да цитираш тази "помия" ,че то това видео не от тази планета и ако ти го харесваш,определено падаш от Марс

На това ако му викате тестване,здраве му пратете

Все едно 5 годишно дете стои зад компютъра и цъка на поразия каквото му попадне/

Принципно нямам против никого и сам съм тествал тази програма и не издържа на руткит.

Сам съм я тествал ама както споменах си изтрих предния профил в You Tube.

Един там каза че и Shadow Defender пропуска руткит и аз си казах моето мнение и това беше.

Не ми се говори повече...

• Автор

Принципно нямам против никого и сам съм тествал тази програма и не издържа на руткит.

Сам съм я тествал ама както споменах си изтрих предния профил в You Tube.

Един там каза че и Shadow Defender пропуска руткит и аз си казах моето мнение и това беше.

Не ми се говори повече...

Ай да пием по една бира,че днес много философствахме и нищо конкретно.

Ами пием и правя тест. И го показвам тук... На доверие след рестарта по часовника.

Ето ме:

http://dox.bg/files/dw?a=e3ea98a5a7

Забавих се защото качих първия клип в докс преди да рестартирам.

Дори и с включване на буфера пак пропуска. А според тях пази MBR.

Публикувано изображение

Заразих си компютъра. Ама нали другите тестери били от друга планета та кой съм аз че да се оплаквам!

• Автор

Като стана въпрос за подобен вид програми,досега SD при мен няма пробив!

да, потвържавам. Даже след BSOD и/или внезапен рестарт (причинени от зараза) - нито една издънка...

Ами пием и правя тест. И го показвам тук... На доверие след рестарта по часовника.

Ето ме:

http://dox.bg/files/dw?a=e3ea98a5a7

Забавих се защото качих първия клип в докс преди да рестартирам.

Дори и с включване на буфера пак пропуска. А според тях пази MBR.

Заразих си компютъра. Ама нали другите тестери били от друга планета та кой съм аз че да се оплаквам!

Аааалилуя , месията е сред нас във форума. Заразил си е компютъра !!!

Все още не мога да разбера къде е геройството че тестваш по този начин , Нобелова награда ли да ти дадем !?

Това че тестваш по този начин не те прави експерт , единствено и само пропаганда колко си велик сред най-великите , едва ли не е голяма философия някой да отдели пари за компютър който да бъде ползван за тази цел.

Че дори тръгна да парадираш и трупаш точки ( само дето не попадна на човека ) пред Night_Raven с тестовете ти на реален компютър.

Аааалилуя , месията е сред нас във форума. Заразил си е компютъра !!!

Все още не мога да разбера къде е геройството че тестваш по този начин , Нобелова награда ли да ти дадем !?

Това че тестваш по този начин не те прави експерт , единствено и само пропаганда колко си велик сред най-великите , едва ли не е голяма философия някой да отдели пари за компютър който да бъде ползван за тази цел.

Че дори тръгна да парадираш и трупаш точки ( само дето не попадна на човека ) пред Night_Raven с тестовете ти на реален компютър.

Пред кого? Кой беше този че нещо не съм му виждал тестовете?

Ако допра до теб за пари лично ще се застрелям.

Аз съм този когото ти никога няма да достигнеш и без нобелова награда!

Разбирам че си ми ядосан понеже постоянно те затапвам ама дишай ще дойде и твоето време!

Пред кого? Кой беше този че нещо не съм му виждал тестовете?

Ако допра до теб за пари лично ще се застрелям.

Аз съм този когото ти никога няма да достигнеш и без нобелова награда!

Разбирам че си ми ядосан понеже постоянно те затапвам ама дишай ще дойде и твоето време!

С пубертетската музика от клиповете ти ли ?

• Автор

Не разбрах само когато TF поиска рестарт дали го направи!? И Мухи стига си философствал,знаем че там ти е силата!

Не разбрах само когато TF поиска рестарт дали го направи!?

Да, рестартирах, но първо качих клипа иначе щях да го изгубя. И за това не се вижда.
  • Автор

Да, рестартирах, но първо качих клипа иначе щях да го изгубя. И за това не се вижда.

Още щом видях че под Win7 поиска рестарт за да активира пренасочванията и ми стана ясно,че имат още доста работа по програмата. Ами ако искаш им пиши за пропуска,но ме съмнява да го фикснат с скоро време.

Ще им пиша и дано не са като GesWall.

А защо не направиш ти тест,за всички ще е интересно.

Ми не знам... Мързи ме да си инсталвам виртуалка, пък само със Шадуа ме е бъз, да си кажа честно... ...Уффф... започнах, но трябва да излизам...

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

Също и с Акрониса.

Мързи ме да си инсталвам виртуалка, пък само със Шадуа ме е бъз, да си кажа честно...

От какво те е бъз, бе градски...болярите сме със синя кръв! ;) ? Пускаш "сянката" да покрие всички дискове на компа....Ако стане напечено и наистина те дошубее, просто даваш рестарт и си готов! Задължително обаче пускай виртуализацията да бъде над целия компютър!

Редактирано от Хонорис кауза (преглед на промените)

• Автор

Според мен искаше да каже, че няма доверие на SD

Понеже Нортон има дефиниция:

Защо блокирам ами виждам че файла се опитва да ми заключи уиндоуса! И го терминирам.

Нещо неясно има ли?

Сега пак на заяждане ли ми прилича това..."който може си го може, ха-ха-ха" Мониторинга на програмите на NIS е много далеч от хипса на KIS. Това всеки го знае, и няма нужда да се доказва. @uriel, на какво основание блокираш? -няма ясна информация....Въобще не се вижда, че файла иска да ти заключи компютъра - някакъв черен квадрат, а от самото съобщение въобще не е ясно какво ще иска да направи файла... При Касапа са други нещата - става автоматично - с KSN, с правила на подгрупите, особенно с AntiWinLock....

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Кой се заяжда? Другите казват че Нортон не се справя,говорят за срам и маймуни... На втория ти въпрос пак виж видеото че терминирам след като излезе прозореца че ми е блокиран уиндоуса!

Защо блокирам ами виждам че файла се опитва да ми заключи уиндоуса! И го терминирам.

Нещо неясно има ли?

Ами при мен се вижда . Да направя по ясен клип?

Ха,ха аве аз какво приказвам а? Империята отвръща на удара! :D Който си го може си го може!

Хипса на Касперски се видя какво направи в интерактивен режим,спрях да не ползва данните от облака,че го блокира винаги. Разреших на първите два прозореца да стартира програмата едва на третият,когато почна да прави опити да чете системни файлове го термирах. Смачках като гъсеница.

В автоматичен режим с winlock настройки се вижда,че програмата отива в малки ограничения и зацикля там! Защото там няма права за четене на системни файлове,още повече пък да ги променя. На това му викам гавра!

Не така стоят нещата в автоматичен режим без настройките за winlock тогава компа ще е заключен.

Просто тествах как се държи с тези настройки Касперски.

Който си го може,си го може :D Благодаря за настроението :clown:

пп. Що ли ми се струва,че скоро Нортон на подобен файл беше блокиран!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.