Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Ха,ха аве аз какво приказвам а? Империята отвръща на удара! :D Който си го може си го може!

Клипа не беше насочен към теб или ползващите Касперски. Ясно написах за какво съм го направил и нали знаеш ,който се смее последен се смее най добре.

Имам ли шанс да се справя ?Имам .... Ама и Касперски не се справя без Antiwinlock.Ами и Нортон не се справя по подразбиране- не твърдя друго.

Та за това твърдя който може си го може и без подкрепа.

И аз мога да пиша безмислици от рода на ха-ха-ха без да съм дал и едно доказателство.

Та в клипа ми има голяма доза ирония за специалистите понеже аз обикновения юзър се справям с такива файлове без проблеми! ;)

Надявам се следващият път тези, които пишат такива коментари да ги подкрепят с доказателство ,а не да си злобеят за спорта.

Все пак идеята на темата е друга както си личи по заглавието.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 135,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тия дни мисля да сложа ESET и да видя хипса им на какво е способен. И без да се засягаш но блокираш наистина сляпо. Файла стартира себе си(виж директорията - источник-цел) ,няма информация,прозореца е като обикновенно съобщение и ти му режеш крилцата защото знаеш,че ще ти заключи компютъра. Пусни го,какво като се статира,и виж дали ще го заключи или ще има по-ясен прозорец от страна на Нортон. Аз му разрешавам два пъти и блокирам тогава когато има вече информация,че почва да чете системните файлове,май трябваше да разреша още един път да видя дали ще заключи след рестарта или не. Ще се пробва. пп. Който се смее последен е най-добре, ако изобщо пък може да се смее от сърце е още по-добре. ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ами при мен се вижда . Да направя по ясен клип?

Не знам, аз виждам това от клипа ти:

Публикувано изображение

• Автор

Ами това е ,не му позволява да заключи дектопа!

При Касапа са други нещата - става автоматично - с KSN, с правила на подгрупите, особенно с AntiWinLock....

Викаш други били нещата. Комодо прибира в сандъка като непознат.Malware Defender не дава ясни прозорци. BitDefender и той пита дали да блокира вероятен вредоносен процес. Само Касперски с правила, които не са добавени в програмата, издържал теста.Мерси, че ме светна. Нали се сещаш колко бързо ще си отиде Касперски с KSN и всичките му защити като предния път. Защо блокира програмата ?Защото се е опитвала да промени параметри в автостартирането- ами те доста програми се стартират с уиндоус, всички ли трябва да ги забраним?Къде е червеният ясен прозорец че файла е заплаха в клипа на Никси?

Покажи ми ясния прозорец, който излиза като при Комодо, когато дава ясна представа какво трябва да се направи и признавам, че Касперски е уникален.Ама няма такъв прозорец и файла се блокира ,без да има ясен прозорец.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Доста програми се стартират с унидоус, да...,но легитимни и познати. На опитния потребител му е достатъчен този въпрос (чак на третия въпрос блокира @nikssi) за непозната програма, която иска да рови надълбоко (непозната не само за програмата, а и за потребителя) . Специално на този последния тест при касперски са по-ясни нещата - повтарям за опитен потребител. А по принцип - признай, че не можеш да сравняваш мониторинга на NIS с ХИПС-а на KIS. Най-лесно е да се каже сега - какво толкова спорите, и двете програми се справят - това е важното...Е да, ама не.... При Касперски контрола над дадена програма продължава и след инсталацията и, и то много задълбочен и добър според мен, особено с повишени настройки и антиуинлок. При Нортън е първосигнален блокатора - пуснеш ли нещо, край - даже и за стената става доверено...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Доста програми се стартират с унидоус, да...,но легитимни и познати. На опитния потребител му е достатъчен този въпрос (чак на третия въпрос блокира @nikssi) за непозната програма, която иска да рови надълбоко (непозната не само за програмата, а и за потребителя) . Специално на този последния тест при касперски са по-ясни нещата - повтарям за опитен потребител.

А по принцип - признай, че не можеш да сравняваш мониторинга на NIS с ХИПС-а на KIS.

Принципно признавам че Хипса на Кис е по добър.За това спор няма. Но пак питам къде е ясния прозорец? Няма го и само опитен потребител би се справил така е . Ама по тая логика един опитен потребител никога не би стартирал такъв файл.

И тогава какъв е смисълът от тия тестове?

Ако питаш мен най- добрия Хипс е този на Комодо ! И гледам OA е тръгнала натам с ясни прозорци.

Всичко друго е безмислено за масата потребители.Те търсят програма ,която върши всичко сама или поне показва ясно какво да се направи.

Кажи ми според теб има ли такава и коя е най -лесната програма за ползване от масовия потребител?

Тоя блокатор на Нортон е далеч от съвършенството, но ми дава шанс да се спася. Поне имам такъв. Това ми е идеята.

Аз знам че имат червени прозорци и за това питам къде е този ясен прозорец в клипа на Никси. А пък и тоя пример с тоя червен прозорец е неуместен понеже това е чисто FP!

А пък и тоя пример с тоя червен прозорец е неуместен понеже това е чисто FP!

И сега какво, трябва да си намеря вирус и да го снимам него ли?

Покажи ми ясния прозорец, който излиза като при Комодо, когато дава ясна представа какво трябва да се направи и признавам, че Касперски е уникален.Ама няма такъв прозорец и файла се блокира ,без да има ясен прозорец.

Питаше за ясен прозорец, та затова набързо ...

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Питаше за ясен прозорец, та затова набързо ...

В клипа къде е това питах...

Нортон не дава ясни прозорци и никаква информация, ама и Касперски в случая е същият.

Както и да е ... Ако исках Хипс бих предпочел Комодо.

• Автор

Махнах правилата за Winlock и тествах в интерактивен режим.

Ами ако не е в интерактивен режим?

Може и да бъркам за теб,но ако ще бъдем обективни нека да караме до край!

Кой нормален потребител ще ползва Kaspersky в интерактивния режим?!

Ние тук може да правим хиляда маневри и пак да излезем чисти!

Ако може нека видим и видео без правилата за Winlock на автомат!

П.с. Ако те мързи, само чакам да ми предоставят въпросния локер и аз ще го видя какво прави!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Имаш го на лични.Тествай и ти. :)

Ами ако не е в интерактивен режим?

Може и да бъркам за теб,но ако ще бъдем обективни нека да караме до край!

Кой нормален потребител ще ползва Kaspersky в интерактивния режим?!

Ние тук може да правим хиляда маневри и пак да излезем чисти!

Ако може нека видим и видео без правилата за Winlock на автомат!

П.с. Ако те мързи, само чакам да ми предоставят въпросния локер и аз ще го видя какво прави!

Писах в ммнението си горе мислех,че си го прочел.

Не така стоят нещата в автоматичен режим без настройките за winlock тогава компа ще е заключен.

В интерактивен режим ( за напреднали както каза Уриел ) тествах и KSOS без настройки на Winlock,така както си е.

http-~~-//youtu.be/_dD3loG7Xj8

Никой не спори , че в автоматичен режим може да го заключи и това сега ще пробвам. И за да е честно да спра ли изобщо защитата или да го оставя както си е?

• Автор

Защо да спираш защитата,остави го както е,стига да няма дефиниция само или въпроса ти беше ироничен?! Файла най-вероятно ще го метне в малките ограничения,искам да видя ще успее ли да го заключи!

Защо да спираш защитата,остави го както е,стига да няма дефиниция само или въпроса ти беше ироничен?!

Файла най-вероятно ще го метне в малките ограничения,искам да видя ще успее ли да го заключи!

Заключва го! Няма ирония просто не си гледал предните клипове. Има ли връзка с KSN отива на кино и без ъпдейт.

Дефиниция има и затова малко го по-осакатих,като му спрях подръжката от облака. :D

Ама и това не е по-подразбиране. :D

• Автор

Заключва го! Няма ирония просто не си гледал предните клипове. Има ли връзка с KSN отива на кино и без ъпдейт.

Дефиниция има и затова малко го по-осакатих,като му спрях подръжката от облака. :D

Не е по подразбиране и пак го заключва без KSN-a,ако не си барал в правилата на малките ограничения.

Ами ти си ги разхвърлил тия клипове,вземи си ги събери в един пост да стане по нагледно,ами тъй де!

Де "чаршафи" показвате де празни кошчета и бъзици,човек не знае кое какво да гледа на сериозно!

Не е по подразбиране и пак го заключва без KSN-a,ако не си барал в правилата на малките ограничения.

Ами ти си ги разхвърлил тия клипове,вземи си ги събери в един пост да стане по нагледно,ами тъй де!

Де "чаршафи" показвате де празни кошчета и бъзици,човек не знае кое какво да гледа на сериозно!

Кое не е по подразбиране? KSOS2 го инсталирах само заради превода,да видя как са прозорците. В интерактивен режим се справя,в автоматичен без настройки на winlock и спрян KSN го блокира.Нямам намерение да доказвам нещо.

Конкретният файл не е удачен за тестване,понеже му спираме модулите да не го блокира. Трябва да се търси друг. Ако набараш нещо дай го насам но не го качвай дори във вирус тотал,за да можем да му се насладим на мизерлъка.

Тестовете направих ей тъй импулсивно,интересно ми е с тези настройки и без тях в интерактевен режим как се държи програмата. Единствено Комодо го преби този файл без дефиниции,ама и там облака е играл голяма роля. Харесва ми как се държи с такива файлове. Не ги затрива,а ги ограничава. KIS с настройки по подразбиране не е на ниво,много либерално го дава ,но чак пък за нищо да не става както пишат някои тука не съм съгласен. Настроен си е трепач и това е.

Пак се отплеснах.

• Автор

Кое не е по подразбиране?

Пак се отплеснах.

Офф размишлявах над поста ти:

Заключва го!

Кое всъщност визираш не става ясно,KSN при инсталацията или настройките?

Офф размишлявах над поста ти:

Кое всъщност визираш не става ясно,KSN при инсталацията или настройките?

Това,че по подразбиране KSN е включен. Спрял съм и интернет връзката за да неправи връзка с KSN.

Заключва го! ............. Има ли връзка с KSN отива на кино и без ъпдейт.

Дефиниция има и затова малко го по-осакатих,като му спрях подръжката от облака.

Хипс:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.