Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Някой, ако иска може да скива теста ми с Опера и това което показва заедно с нвото си приятелче ЕйВиДжи. Чудех се тук ли да го споделя, или в темата за Опера, тъй като важи и за двете теми...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е,къде е той.

Някой, ако иска може да скива теста ми с Опера и това което показва заедно с нвото си приятелче ЕйВиДжи. Чудех се тук ли да го споделя, или в темата за Опера, тъй като важи и за двете теми...

http://dox.bg/files/dw?a=7b81e2af51

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да, извинявам се:

http://dox.bg/files/dw?a=7b81e2af51

Просто се омотах и стана бая голям, Ютуб не ми го прие, отделно бях под сянка и бях дал буфера му да е 500 мб на Шадоуа и наближаваше края...

Цитирам си и превюто, но просто един ми идва на вратата, някакви телефони звъняха покрай мен и ...

Един малък тест на Опера срещу фишинг сайтове. Много са нещата в Опера, заради които я ползвам, но от както започна колаборацията им с ЕйВиДжи, тази програма определено дръпна още повече.

В какво се изразява теста: два от известните сайтове за докладване на малуер файлове и страници. Проба върху пресно докладвани сайтове (от днес). Пуснах и едно-две доказателства, защо са блеклистнати съответните страници. Не съм сравнявал с други браузъри, а и нямам желание. В този клип се опитвам да покажа успеха на сътрудничеството между AVG и Opera, а не да "развенчавам митове" относно други програми. Допълнителна антивирусна защита на системата няма. Това обаче! е строго непрепоръчително! Просто компа с който съм е с цпу 598 мхц, и 256 мг рам.

Малкият тест, който предоставям не означава, че може да се използва Опера вместо антивирус. Уточнението мисля е нужно...

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

С настройки по подразбиране се проваля

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SgmB5rqQts4&feature=youtu.be

Когато в "Защитени файлове и папки" добавя C:\* се справя

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XwB9FlLpKIM&feature=youtu.be

• 2 седмици по-късно...

Когато влизаш в пощата през прокси адрес получаваш това запитване.

Не само в профила на youtube същото е и в пощата на gmail.

Каква защита е,като ВСЕКИ може да влезе по този начин? Просто пише защитната дума,стига да ти знае паролата естествено, тя като гледам не е като на някои рожденната дата. :wink12:

Когато влизаш в пощата през прокси адрес получаваш това запитване.

Не само в профила на youtube същото е и в пощата на gmail.

Каква защита е,като ВСЕКИ може да влезе по този начин? Просто пише защитната дума,стига да ти знае паролата естествено, тя като гледам не е като на някои рожденната дата. :wink12:

Мммм че аз от къде да знам , моите пощи са само и единствено в ABV :rolleyes:

Мисля че паролата ми представлява нещо такова |6?Dj\F_V#.h-By?d=:u*{}Ehg^HU , но не съм сигурен може да съм объркал някоя буква или символ.

Мммм че аз от къде да знам , моите пощи са само и единствено в ABV :rolleyes:

Мисля че паролата ми представлява нещо такова |6?DjF_V#.h-By?d=:u*{}Ehg^HU , но не съм сигурен може да съм объркал някоя буква или символ.

Е сега знаеш,че е така в gmail ;) В руската ми поща ми изписва при вход ай пи то на последната сесия. :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Е сега знаеш,че е така в gmail ;) В руската ми поща ми изписва при вход ай пи то на последната сесия. :)

А пък ние ползващите ABV ядем доматите с колците :ohmy:

Публикувано изображение

IP-то нали ти беше строго секретно?

Еееее верно , просто нямам думи как се издадох Публикувано изображение Сега да не вземе някой да ме сканира и да ми хакне компа !!!

Аз съм го засичал с 77.77.30.169 :ph34r:

nikssi

Погледни в ЛС, точно преди месец съм ти го показъл :ph34r:

Публикувано изображение

Какво означава това Fully downloaded - 1.78 MB ! Че си откраднал някаква информация ли ?

Че ти си свалил нещо, което е 1.78 MB

Май трябва някой модератор да премести последните няколко мнения в темата за анонимното сърфиране :ph34r:.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Че ти си свалил нещо, което е 1.78 MB

HFS?

Какво означава това ?

Намери ли вече инфо какво е HFS,или да ти даваме линк?

HFS (HTTP File Server) е програма, превръщаща компютъра ви във файлов сървър по HTTP протокола. Програмата е малка, лека, стабилна, елементарна за раб..

http://www.rejetto.com/hfs/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.