Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наказания на потребители давали отрицателен вот

Featured Replies

във връзка с един пост, който току що видях от модератор:

badsector ще почине 5 дни за безразборно раздаване на минуси в техническите раздели!

искам да попитам от кога даването на минус и използването на системата както преценим ние, потребителите е наказуемо? кой и как по-точно преценява кой минус си е на мястото и кой не, когато няма обосновка при гласуването?

не мислите ли, че малко се позабравихте? и защо тогава е тази скапана системата, когато някой ни налага как да гласуваме и как да я ползваме. трябва да се страхуваме да даваме минуси ли? що направо не кажете, че може да се гласува само с плюсове за постовете на модераторите. или администрацията да им даде по 1000000000 плюса и да мирясат.

това вече е смешно.

с най-голям кеф забих един минус на iovi, в темата с цитираният пост.

сега да очаквам наказание ли?!?

Редактирано от прелюбодееца (преглед на промените)

• Отговори 127
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• прелюбодееца
    прелюбодееца

искам да те целуна

• Колегата iovi изобщо не се е заблудил. И ако някой си беше направил труда да попита какъв е случая, можеше и да разбере. Въпросният потребител даде 3 минуса на друг потребител, който си е направил тру

• Това изказване изглежда като платен репортаж.

Евентуално. За неспазване на т.2.19 от Правилата на форума в случая !

badsector ще почине 5 дни за безразборно раздаване на минуси в техническите раздели!

:computer2:;) Това абсолютно не го разбирам, простете невежеството ми. Точно пък badsector ?

Тогава да обосноваваме гласовете си, за да не се стига да подобни нелепости.

• Автор

:computer2:;) Това абсолютно не го разбирам, простете невежеството ми. Точно пък badsector ?

Тогава да обосноваваме гласовете си, за да не се стига да подобни нелепости.

не мисля че има значение кой е. който и да е може да си дава колкото си иска минуси.

да му писне на човек някой да му налага мнението си! и то по какъв смешен начин.

не мисля че има значение кой е. който и да е може да си дава колкото си иска минуси.

да му писне на човек някой да му налага мнението си! и то по какъв смешен начин.

Абсолютно съм съгласна, че няма значение за кой иде реч, просто за него аз лично съм изумена.

Повтарям, нека се обосноваваме, когато използваме системата за репутация.

• Администратор

Наказанието е отменено. Колегата iovi се е заблудил, че минусите са от марионетен (клониран) профил. Случват се и грешки не им лесно на модераторите. Извиняваме се за причиненото неудобство. Поздрави

Не може да си слага минусите колкото си иска смисъл безразборно!Като е демокрация да не е свободия!Написал потребителя в случая ревю от немско списание и дай минуси!Нещата се дискутират и се защитават тези аргументирано,а не не си съгласен и минус!Има "пътуващи" потребители из форума,които слагат минуси!Все пак някой трябва да контролира нещата и това са модераторите!И модела на поведение не ни е подмазване на модераторите!Бих сложил минус дори на Kal ако сам сигурен в преценката си а не подвластен на емоцията!

Няма ли и кой да банне тея които дават ниски оценки в торентите с чалга в замунда ?!

• Автор

Не може да си слага минусите колкото си иска смисъл безразборно!Като е демокрация да не е свободия!Написал потребителя в случая ревю от немско списание и дай минуси!Нещата се дискутират и се защитават тези аргументирано,а не не си съгласен и минус!Има "пътуващи" потребители из форума,които слагат минуси!Все пак някой трябва да контролира нещата и това са модераторите!И модела на поведение не ни е подмазване на модераторите!Бих сложил минус дори на Kal ако сам сигурен в преценката си а не подвластен на емоцията!

напротив, всеки може да си слага колкото си иска минуси при това съвсем безпричинно и безразборно. всичко се свежда до човешкото съзнание. от друга страна никой няма право да налага мнението си на друг.

както и да е, проблема е решен. дано и iovi да осъзнае грешката си и да разбере, че няма право да налага наказания просто защото му е кеф, съвсем необосновано и с лека ръка да лишава някой от присъствие във форума.

а и да прочете правилата, за да каже къде пише, че може да се наказва за минуси.

Няма ли и кой да банне тея които дават ниски оценки в торентите с чалга в замунда ?!

като не може да се трият тези торенти с чалга се дават ниски оценки :(

напротив, всеки може да си слага колкото си иска минуси при това съвсем безпричинно и безразборно. всичко се свежда до човешкото съзнание. от друга страна никой няма право да налага мнението си на друг.

както и да е, проблема е решен. дано и iovi да осъзнае грешката си и да разбере, че няма право да налага наказания просто защото му е кеф, съвсем необосновано и с лека ръка да лишава някой от присъствие във форума.

а и да прочете правилата, за да каже къде пише, че може да се наказва за минуси.

Мисля, че особено в техническата част на форума един минус/а и един плюс също/ може да наклони мнението на потребителя в грешна посока и това да доведе до нови теми с проблеми най-малкото. Не искам да се заяждам с никой, но и не ми се иска да е безпричинно и безразборно поставянето на определения за мнението на потребител.

Да ако е болно човешкото съзнание!Предполагам си тийнейджър за да мислиш така!Учителите в училище не налагат ли модел на поведение или давай един с двулитрова бира в час друг повръща пред дъската трети си сваля чорапите да му починат краката и така!Много неща не са изброени в списък,че са забранени или поне нежелателни ама трябва и съобразителност!
  • Автор

и защо повтаряш думите не ми е ясно?! имаш ли да кажеш нещо друго? на 14 години съм. нали проблема се реши за момента. ако се появи iovi и каже какво всъщност е направил и защо ще е най добре. може пък да разсее съмненията за грешка.

Мисля, че особено в техническата част на форума един минус/а и един плюс също/ може да наклони мнението на потребителя в грешна посока и това да доведе до нови теми с проблеми най-малкото.

И ти си прав :( Но това все пак не е наказуемо, и не трябва да бъде. Докато има система за оценяване с плюсове и минуси, ще има и потребители, които да се възползват от нея, но нека не бъде нападан всеки, който дава минуси (дори това да е просто за спорта), дадено му е това право, нека всеки сам преценява за себе си, как ще се възползва. :ass:

Прелюбодеец , Йови е дал толкова за форума че насреща му да бягаш не можеш да го стигне ! Кал ви написа че сигурно се объркало момчето , всеки прави грешки и всичко е оправено ... ама ти не спираш бре ... а спри се малко :( ?!?

на 14 години съм.

ако се появи iovi и каже какво всъщност е направил и защо ще е най добре.

Първо, ти не си на 14...

И второ - относно Йови и неговите действия, по горе Кал е обяснил, от къде произтича грешката. Какво още трябва ?

И ти си прав :( Но това все пак не е наказуемо, и не трябва да бъде. Докато има система за оценяване с плюсове и минуси, ще има и потребители, които да се възползват от нея, но нека не бъде нападан всеки, който дава минуси (дори това да е просто за спорта), дадено му е това право, нека всеки сам преценява за себе си, как ще се възползва. :ass:

Аз по скоро исках да помоля за внимание при щракане на плюс или минус, не искам да се слагат наказания, ако не са заслужени.

Прелюбодеец , Йови е дал толкова за форума че насреща му да бягаш не можеш да го стигне ! Кал ви написа че сигурно се объркало момчето , всеки прави грешки и всичко е оправено ... ама ти не спираш бре ... а спри се малко :ass: ?!?

Съдейки по постовете на прелюбодеец, едва ли е тръгнал да настига когото и да било. Защо винаги когато някой си изказва мнението в прав текст, трябва да се спира, или някой друг да иска да го спре. Мисля си, че ако все пак не беше подхванал тази тема, нямаше и да се разбере, че има някаква грешка ( нещо в което аз лично се съмнявам), и наказаният потребител, щеше да си остане наказан още няколко дни.

Поздрави Митаче:(

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Четейки това правило се замислям дали всички които пишете в тази тема не го нарушавате..?:(Кал ви обясни,въпреки че не е длъжен,за какво става въпрос..!Ако това се случи някъде другаде в друг форум....досега темата да беше затворена 10 пъти..!А и мисля че не е редно да обсъждате действията на някой без негово присъствие...!:ass:

Айде сега, пък погнахте автора на темата - не съм му адвокат, но не трябва да подхождате така.Сега той ще ви отговори ( защото и аз да съм на негово място-и аз ще ви отговоря подобаващо) , вие ще го репликирате-и така до безкрайност....Нали си казахте вече гледните точки.Защо е нужно да ръчкате още ?

Разбрахме вече, че мотивите му за пускане на темата са основателни.

Целия случай ще се изясни когато се появи Iovi.

Да кажа и аз като потърпевш от тези минуси ! И на мен една .... ми наблъска минуси щото реши , че съм слагал минуси на гаджето и при условие , че точно тогава си спях кротко в леглото ! Всички разбраха за случката.Аз не останах длъжен и върнах жеста ! И тя ми го върна и после нейният сладур ми се извиняваше , че станала грешка ! Според вас тя как ми е сложила над 100 минуса аз 24 часа ?! От един акаунт - малко трудно !

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Наказанието е отменено. Колегата iovi се е заблудил, че минусите са от марионетен (клониран) профил. Случват се и грешки не им лесно на модераторите.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Поздрави

Колегата iovi изобщо не се е заблудил. И ако някой си беше направил труда да попита какъв е случая, можеше и да разбере. Въпросният потребител даде 3 минуса на друг потребител, който си е направил труда да представи интересна и полезна информация, сравняваща различните графични карти, само защото не е съгласен с този тест. Мнението ми е, че badsector трябва да представи факти, оборващи представената информация, а не да помпи минуси. Това е причината все по-малко хора да си правят труда да пишат ревюта, статии и сравнения - защото се намира някой всезнайко да сере на труда им!

До колкото се отнася до минуса, който прелюбодеец ми е сложил - никога не ме е интересувало каква ми е репутацията, така че ефектът е нулев :rolleyes:

Искам да помоля Калин или да върне забраната, която бях наложил, или да ми свали правата на модератор, ако е на мнение, че съм злоупотребил с тях :)

Тази реитинг система куца и винаги ще има подобни дискусии ! И на мен много не ми допада безразборното гласуване но ... имам ли избор ?

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Хммм само заради три минуса ли е цялата работа. Ок, съгласна съм с iovi труда и т.н. Ами останалите потребители дето си цъкат - и + за здравей? Те са толкова много... резултат - пак потребители напускащи форума... Моето мнение е, че трябва да се сведат до минимум + и - или изобщо да изчезне тая система за оценяване, и тогава няма да има пролбеми, и за да не си съгласен с нещо, и ако искаш да се чуе, ще се обосновеш, а не най-лесното - цък - минус, нека му е гадно ... По-добре си бяхме без нея ..

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.