Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем с височината си , какво да правя?

Featured Replies

Bella335 и аз съм на 12 години почти на 13 и аз съм най ниската в класа и на менн ми се подиграват като на теб .. самочее аз се права че не ги чувам и така сеедно си говорят сами ; )) На мен ми викат гоблин,джудже,трол,нисък . . аз не им обръщам внимание .. тази година няма да съмм най ниската . . в момента съм по висока от майка ми и като отида на 15 септември ще ми кажат че съм пораснала : )) Просто не им обръщай внимание . . Еее дано да съм ти помогнала с нещо . . : ))

Виж,ако гена ти е такъв - просто ще си останеш нисък (ниска).

Сори,но това е истината.

Виж,ако гена ти е такъв - просто ще си останеш нисък (ниска).

Сори,но това е истината.

ти за ГМО не си ли чувала ?

гените се модифицират-няма никаквъ проблем, освен юридически - за сега е забрнено да се прави с хора :ph34r:

гените се модифицират-няма никаквъ проблем, освен юридически - за сега е забрнено да се прави с хора :)

Модифицирайте ги.

Прав ви път.

гените се модифицират-няма никаквъ проблем, освен юридически - за сега е забрнено да се прави с хора :)

Аз толкова исках да имам крила... Жалко.

Съвсем нормално е да си с такъв ръст на тази възраст.Имаш още десетина години да растеш...спокойно. Аз съм средна на ръст1.67 и към на 24г.Това са 17 см повече за 12 години повече. Няма какво да се притесняваш толкова...много по-добре е да си нисичък,отколкото като кон.Поне за момиче. А и не мисля,че си ниска,а напълно нрмална. Ако искаш все пак да се издължиш малко плуването е страхотен вариант,особено сега,когато се развиваш и порастваш.

• 3 седмици по-късно...

не трябва да се комплексираш че си ниска ...това ти е чара :( имам приятелка като теб която също се срамува от това , а не би трябвало защото е по-важно каква си отвътре .. а тези уруди дето те обиждат не вярвам да са много хубави или да имат мозък !!... ти може да си ниска но сигурно имаш качества които те нямат ..не обръщай внимание на глупавите им коментари ..такива като тях са недорасли .. трябва да се уважаваш за да те уважават и те и да се чувстваш добре в кожата си за да си уверена =]].. обиждат те за да ти скапят самочувствието ... покажи им че не могат

а на ниско плесен хваща е продължението :(

Както е казал колегата почни да спортуваш, освен плуване и баскетбол бих добавил и волейбол, не очаквай резултати веднага, но след 2-3 годинки ако тренираш редовно ше има голям ефект.

Подкрепям плуването, от баскетбол и волейбол стават като коне :)

Дайте идеи как да стана по-висока или да ги затапя или нещо от този род...мс предварително-Ето затапване-Аз по-висока ще стана ама ти по-умен не.

• 1 месец по-късно...

Ем хора кво да ви кажа на 13 години съм висок съм 1,67. Тренирам баскет, ходя на лостове,футбол и волейбол. Искам да знам дали ще мога за тая година поне да дръпна 10 санта имам в предвид 2012. Ако може да ми кажете някви съвети... баща ми е висок 1.74, с една глава съм над майка ми. Някви идеи как да дръпна още няколко санта ???

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

до 26-27г.все ще растеш на горе.когато прехвърлиш 50г.ще растеш на долу.

Има време. Продължавай да играеш баскетбол. Между 13-18 години ти е най-важно да спортуваш. Всичко ще стане от самосебе си.

• 7 месеца по-късно...

Здравейте, аз съм на почти 16г. и съм 161см висока и мисля че съм малко ниска. Знам, че почти всичко е до гени, но не искам да си остана така. Майка ми е висока 165, а баща ми около 180. Тренирам плуване от 10 мес., преди 2 мес. ме мериха на профилактичен, и сега като като се премерих съм дръпнала с 1 см. Причислявам се към ниските в класа ми, раста съвсем малко всяка година и се чудя има ли шанс да дръпна поне до височината на майка ми? А и се притеснявам, че децата от 5клас и нагоре са доста високи (брат ми на тази възраст и е колкото мен и разбира се и в неговия клас има по-дребни, но повечето са около този ръст; познавам едно момче и едно момиче, които са с почти 10 см над моя ръст) според мен и малко изоставам?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.